magyarfutball.hu

1930.04.16 Kovácsi Béla visszatér a Budai 11-hez!

forrás: Az Ujság
A Budai „11“ vívta ki ebben a szezonban a meglepetések csapata címet. A feketefehérek nagyszerűen szerepeltek, különösen az őszi sze­zonban, bár a tavaszi fordulóban is -derekasan megállották a helyüket. A budai fekefehéreknek csupán a turamérkőzéseik nem sikerültek, a télen a francia túra során, most pedig a svájci-német túrán szenvednek sorra veresé­geket.

A szimpatikus budai csapat visszaesésének oka a csatársor gyengébb szereplése. A csatár­sorból hiányzik az őszi irányitó, a gólképes Ember, akire egyelőre nem is számítanak egyesületében. Eleinte Steinerre lkísérleteztek, bebi­zonyosodott azonban, hogy a jóképésségű já­tékos a fedezetsorban érzi igazán jól magát. A Budai 11 most végre megtalálta uj középcsatár­ját egyrégi játékosa: Kovácsi Béla személyé­ben, aki a napokban tért vissza Amerikából.

Kovácsit a Budai „11“ újra leszerződteti s jóllehet az utóbbi időben ő is fedezetsorban szerepelt, visszaviszik régi posztjára, a közép-csatár helyére és, ezzel remélik, hogy megold­ják a csatársor válságát.