magyarfutball.hu

2010.06.05 Gellei Imre távozik a Paks csapatától!

Nem szerepel túl jól a Paks a tavaszi szezonban, eddig egyetlen bajnokit sem nyert meg a Tolna megyei alakulat, igaz ugyan, hogy a Ligakupában bejutott a döntőbe. A paksifc.hu oldalon megjelentetett közlemény szerint mindez edzőcserét vont maga után – Gellei Imre kezdeményezésére.

A klub közleménye:
Gellei Imre kezdeményezésére, április 12-én hétfőn, összeült a klub vezetősége, ahol a csapat érdekeit maximálisan szem előtt tartva, Gellei Imre felajánlotta, hogy a továbbiakban más irányú munkával kívánja segíteni a PAKSI FC-t. Ezt a vezetés elfogadta, valamint közös döntést hozott arról, hogy a továbbiakban Kis Károly veszi át a vezetőedzői feladat ellátását. Gellei Imre hangsúlyozta, hogy döntését az motiválta, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége, ami szikrát adhat ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérhesse a klub.

Gellei Imre utódja, Kis Károly az NB I-ben irányította már a Vácot, de dolgozott korábban Salgótarjánban és Szolnokon is.

A hir24.hu a távirati iroda értesüléseire hivatkozva azt írja, a leköszönt tréner a jövőben megfigyelőként, illetve a fiatalok mellett dolgozva segítheti a Paksot.