magyarfutball.hu

2003.07.22 Keresztúri András a Vasasba igazolt!

Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója az elmúlt hónapokban mást sem csinált, mint játékosokkal és menedzserekkel tárgyalt.

Eredménnyel, hiszen gyakorlatilag minden olyan futballista piros-kékbe öltözött, akit a Jámbor János tulajdonos vezette vezérkar kiszemelt. A Fáy utcában természetesen óvatosan fogalmaz mindenki, ám nem nagy merészség kijelenteni, hogy az elmúlt két évben gyakorlatilag teljesen tönkretett, lenullázott Vasasnak újjászületése után olyan játékoskerete alakult ki, amely joggal s esélylyel pályázhat a feljutó helyek valamelyikére.

Ráadásul most már az indulással sem lehet probléma, hiszen Vancsa Miklós kedden a ligában járt, s a nevezéssel kapcsolatos minden hiányt pótolt. Ami pedig a keretet illeti, a Cipruson próbajátékon járt Hámori Ferenc végül egyéves szerződést kapott. Aztán jött még egy korábbi válogatott játékos, aki 35 éves ugyan, ám tapasztalatával és játékintelligenciájával sokat segíthet a csapaton. Keresztúri Andrásról van szó, aki ugyancsak egyéves szerződést kapott a Fáy utcában, s bemutatkozására vagy szerdán 17 órakor a Pénzügyőr, vagy csütörtökön ugyancsak 17 órakor a lengyel Lubin csapata elleni barátságos találkozókon kerülhet sor.