magyarfutball.hu

2000.07.11 Kenesei Krisztián távozik az MTK-tól!

forrás: Magyar HÍrlap
Kenesei Krisztiánnak, az MTK saját nevelésű labdarúgójának tegnap reggel megköszönték az eddigi tevékenységét, s közölték vele, hogy amíg nem találnak neki csapatot, addig az eladásra váró játékosok között edzhet a Hungária körúton.

Kenesei lapunk érdeklődésére elmondta, hogy edzésre ment a stadionba, ám a portán szóltak neki, hogy Fülöp Ferenc klubigazgató az irodájában várja. A futballista felment, a klubigazgató nagy szeretettel fogadta, majd közölte vele, hogy az MTK-nak a továbbiakban nincs szüksége rá, ezért elsősorban külföldre, s ha ez nem sikerül, akkor hazai csapatnak adják el. így nem tehetett mást, ment a dolgára, Turtóczky Sándor irányításával edzeni. A labdarúgó véleménye abban megegyezik az MTK vezetőiével, hogy külföldön szeretné folytatni a pályafutását, ám a történtek után reméli, hogy az MTK olyan árat szab érte, amelyet más magyar csapat is meg tud fizetni.
Végül azt is megjegyezte, hogy semmi előjelét nem tapasztalta az elküldésének, gőzerővel készült a bajnoki rajtra, s úgy gondolta, hogy az új vezetőedző, Pölöskei Gábor is számol vele. Most már tudja: tévedett.