magyarfutball.hu

2017.06.14 Horváth Ferenc lett a Balmazújváros új vezetőedzője!

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB I-es labdarúgócsapatának új vezetőedzője Horváth Ferenc, volt válogatott labdarúgó. Több NB I-es klubnál is megfordult edzői pályája során, legutóbb a Diósgyőr csapatánál tevékenykedett. 2+1 éves szerződést jött létre a klub, és a tréner között!
kép
Eddigi klubjai edzőként:

2010 – Vecsési FC
2011-2012, 2015 – Szigetszentmiklósi TK
2012-2013 – Kecskeméti TE
2013 – Paksi FC
2013-2014 – Győri ETO FC
2015-2016 – Videoton FC
2016-2017 – Diósgyőri VTK
Szakmai stáb: Szamosi Tamás (másodedző), Borsos Vilmos (kapusedző)

Dr. Tiba István: – Kellemetlen helyzetbe kerültünk a feljutást követően, hiszen az NB II-ben velünk dolgozó stáb egésze elköszönt. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptunk a megfelelő edző megtalálása érdekében is, azt gondolom, hogy ő lehet a legmegfelelőbb, a legalkalmasabb ember. Örülök, hogy az első számú jelöltünk elfogadta a felkérésünket, őszintén megmondtam neki, hogy minket mindenki leír, mi rendelkezünk a legkisebb költségvetéssel. Nem vár rá egyszerű feladat, mégis bízunk a közös munka gyümölcsében. Hiszem, hogy a futballt nem a költségvetés dönti el, hanem a pályán mutatott játék.

Horváth Ferenc: – Váratlanul ért a felkérés, hiszen Feczkó Tamást jó edzőnek tartom, és nem gondoltam, hogy edzőkérdés lehet Balmazújvárosban. Azt mondhatnám, hogy először lehetetlen küldetésként tekintettem a feladatra, – bár nincs olyan arcom, mint a Tom Cruise-nak – de szeretem a kihívásokat. Próbálok mindent megtenni az első osztályban maradás érdekében. Nagyon őszintének tűnik a vezetőség, a csapat, a környezet, egyszóval minden adott, hogy sikeresek lehessünk együtt!