magyarfutball.hu

2015.03.20 Horváth Ferenc a kispadon

Horváth Ferenc tölti be a vezetőedzői pozíciót mától az SzTK-Erimánál. A szakember 2011 és 2012 ősze között dolgozott már a klubunknál, amelyhez ezer szállal kötődik. Sikeres volt az együttműködés, hiszen 2011 tavaszán csapatunk a szezon második legjobb gárdája lett, ráadásul innen indult Horváth Ferenc NB I-es karrierje is.

A szakember a távozása óta az élvonalban dolgozott a Kecskemétnél, a Paksnál és a Győri ETO-nál, amellyel – a klub történetének legjobb tavaszi szereplését produkálva – második helyen végzett az élvonalban. Most közös érdek és akarat volt, hogy visszatérjen hozzánk, hiszen Horváth Ferenc jelenleg nem dolgozik, mi pedig ismét sikeresek akarunk lenni, emellett pedig közös érdekünk, hogy a szakember karrierje ismét felfelé íveljen, ehhez minden támogatást megadunk.

A megállapodást határozatlan időre kötöttük, s bízunk benne, hogy céljainkat elérve mindkét fél számára sikeres időszak kezdődik. Két barát nyújtott egymásnak segítő kezet, az együttműködés addig tart, ameddig Horváth Ferenc nem kap NB I-es ajánlatot, illetve az SzTK-Erima nem találja meg végleges vezetőedzőjét.