magyarfutball.hu

2007.05.05 Paksnak kell Horváth Ferenc

Paks - Nem maradt sokáig csapat nélkül Horváth Ferenc (34). A Fehérvár gárdájától három hete eltanácsolt csatár ugyanis tegnap délben megállapodott a Paks NB I-es labdarúgócsapatával. Ha minden jól megy, Horváth ma Pécsett már pályára is léphet új együttesében.

- Egyelőre az idei szezonból még hátralévő négy fordulóra szól a megállapodásunk, de úgy beszéltem meg a paksi klubvezetővel, hogy opciós joguk van arra, hogy a jövőben is náluk focizom - mesélte lapunknak a 32 válogatottsággal büszkélkedő támadó. - Még csak négy napja edzem Pakson, de már most úgy érzem magam, mintha a nyugalom szigetén lennék. Sajnos kevés élvonalbeli együttes mondhatja el magáról, hogy annyira rendben mennének a dolgai, mint a Paksnak.

Horváth elárulta, nagyon nehezen dolgozza fel, hogy elküldték Fehérvárról. Persze ez érthető, ott lett élvonalbeli labdarúgó, és kisebb-nagyobb szünetekkel összesen hét esztendőt húzott le a piros-kék egyesület színeiben.

- Nem áll jogomban megsértődni a volt klubomra, hiszen rengeteg szép élményben volt részem, a távozásom körülményei miatt azonban tényleg szomorú vagyok. Annál, azt hiszem, többet letettem az asztalra, hogy a tartalékok közé száműzzenek. Nem én akartam eljönni, csak nem volt más lehetőségem.