magyarfutball.hu

2009.02.20 Az egykori válogatott Hamar István is Détári Lajos csapatában folytatja pályafutását

A veterán játékos mellett több neves labdarúgót is megszerzett az együttes.

Amint arról korábban hírt adtunk, Namuquita Roland Soroksárról az NB II, Keleti csoport tizennegyedikjéhez igazolt. Nos, úgy tűnik, immár teljesnek nevezhető a Détári Lajos és Pisont István által vezetett Vecsés kerete. Eszerint Pest megyében folytatja pályafutását a fiatal, tehetséges kapus, Gyenes Dávid – korábban a Budapest Honvédnál számítottak szolgálataira, illetve a télen a BKV Előrénél is volt próbajátékon –, a szintén sokra hivatott Kulcsár Dávid (Ferencváros). Kósa Krisztián a Kecskeméti TE-t hagyta ott, Németh Ádám a Fehérvártól érkezett, míg Molnár Viktor Makóról szerződött a VFC-hez. Ködöböcz Csaba neve elsősorban a Vasas szurkolóinak lehet ismerős: a „Ködi” becenévre hallgató középpályás az elmúlt félévet az újonc Békéscsabánál töltötte, ám ahogy korábban Sopronban, ezúttal is együtt dolgozhat „Dömével”.
A legnagyobb név azonban minden kétséget kizáróan Hamar Istváné: a korábbi válogatott labdarúgó legutóbb Tökölön futballozott, és bár úgy tudjuk, felmerült, hogy visszatér Ausztriába, szó volt Pest megyei alacsonyabb osztályú alakulatokról is – a jól értesültek Szigetszentmártont emlegették –, végül nem váltott osztályt a Budapest Honvéd és a Fehérvár egykori kitűnősége, mi több, csoportot sem.
A Vecséssel kapcsolatos információ, hogy a csapat szombat délelőtt 10 órakor az NB III, Duna-csoport éllovasa otthonában lép pályára, azaz a Szigetszentmiklósi TK vendége lesz.