magyarfutball.hu

2010.05.16 Dragónert műteni kell, 4 hónapig nem játszhat

Beigazolódtak a Ferencváros orvosi stábjának félelmei, elszakadt Dragóner Attila Achilles-ina a gárda Diósgyőr otthonában megnyert találkozóján. A ftc.hu beszámolója szerint a futballistát meg is műtik a nap folyamán, a bekk előreláthatólag négy hónapig nem léphet pályára.

Dragóner a DVTK otthonában 1-0-ra megnyert találkozó második félidejében hagyta el hordágyon a pályát, az orvosok arra gyanakodtak, elszakadhatott a védő Achilles-ina. Nos, a félelmek beigazolódtak, a játékos valóban súlyos sérülést szenvedett, hónapokat lesz kénytelen kihagyni.
– Nemrégiben beszéltem a játékossal, akit délelőtt tüzetesen megvizsgált Mohácsi János doktor és megállapította, amit tegnap dr. Gyarmati Jenő csapatorvos is közvetlen sérülés után, azaz hogy elszakadt az Achilles-ina. Ma kora este meg is műtik Székesfehérváron. Természetesen a műtét után, illetve a rehabilitáció folyamatában lehet majd pontosabbat mondani a felépülés időtartamáról, de az ilyen jellegű sérülésből kb. négy hónap alatt lehet felépülni. Várhatóan kedden már ki is engedik a kórházból. Ezúton is jobbulást és gyors felépülést kívánunk Draginak – mondta Igaz András technikai igazgató az ftc.hu-nak.