magyarfutball.hu

2016.06.11 Kocsis Gergő a Dunaszerdahely csapatához igazolt!

Megállapodás született a DAC és a Puskás Akadémia FC között Kocsis Gergő átigazolásáról. A 22 éves védő, aki ott volt az Eb-re készülő magyar válogatott bővebb keretében, hétfőn orvosi vizsgálaton esik át, és pozitív eredmény esetén klubunk hároméves szerződést köt a fiatal játékossal.

A 22 éves Kocsis Gergő (szül. 1994. március 7., Budapest) a Tatabánya, MTK Budapest, VfB Stuttgart és az FC Augsburg ifjúsági csapataiban nevelkedett. Németországból 2014-ben tért haza és lett a Videoton játékosa. A 2015/16-os idény előtt a Puskás AFC-hoz igazolt, és bár csapatával kiesett a NBI-ből, teljesítményével felhívta magára Bernd Storck szövetségi kapitány figyelmét. Kocsist a német szakember behívta az idei Eb-re készülő 30-fős bővebb keretébe, Franciaországba azonban már nem vitte magával.

Kocsis Gergő 2014 nyarán már megfordult a DAC-nál, akkori próbajátéka után azonban nem született megállapodás. Amennyiben sikeres lesz a hétfői, dunaszerdahelyi orvosi kivizsgálás, az egykori ifjúsági válogatott védőjátékossal klubunk hároméves szerződést ír alá.