magyarfutball.hu

2023.06.19 Hegedűs János Paksra igazolt!

Örömmel jelentjük, klubunk a mai nappal szerződtette Hegedűs Jánost. A huszonhat éves védő az elmúlt fél évet a Vasasnál töltötte, ahol öt bajnokin és három kupamérkőzésen kapott szerepet.
kép
Hegedűs angyalföldi kitérője előtt Diósgyőrben két és fél évet, a Puskás Akadémiánál három és fél évet futballozott, de korábban a Haladásban és Budaörsön is játszott. Az U18-as korosztályos válogatottban egyszer, míg az U21-esben ötször bizonyíthatott.

„Rögtön azzal kezdeném, hogy hatalmas megtiszteltetés volt a klub megkeresése. A Paks hosszú évek óta folyamatosan, a kezdetektől csak magyar játékosokkal, stabilan az első osztályban szerepel, ami nagyon pozitív. Több játékossal is beszéltem, legfőképpen Bertus Lalival, és mindenki kizárólag jó véleménnyel volt a paksi légkörről. Bízom a sikeres következő szezonban, amiért én is minden tőlem telhetőt megteszek majd. Szeretem, ha van rajtam teher, Bognár György vezetőedzőnk fociról alkotott filozófiájával pedig teljes mértékben azonosulni tudok” - fogalmazott a hároméves kontraktus aláírását követően újdonsült játékosunk honlapunknak.

Üdvözlünk, és sok sikert kívánunk a magyar csapatban, Hege!