magyarfutball.hu

2014.10.04 Bognár György szakmai tanácsadó lett, Toldi Gábor a vezetőedző

Mint nyilván szurkolóinknak feltűnt a péntek esti meccsen, a Zalaegerszeg ellen nem a csapatunkat immár több, mint három éve irányító Bognár Györgyöt jelölte meg vezetőedzőnek a hangosbemondó.

A jövőben az Aqvital FC Csákvár csapatánál Toldi Gábor látja el a vezetőedzői feladatokat, az eddigi szakvezető, Bognár György szakmai tanácsadóként segíti munkáját. Nagy Sándor, a klub elnöke a következőket mondta a váltással kapcsolatban.
– Az egyik kupameccsünkön Bognár Györgyöt, szerintünk jogtalanul kiállította a játékvezető – kezdte az elnök. – A fegyelmi tárgyaláson elhangzott, hogy a játékvezető az edző fölött áll és nem partneri viszony van közöttük. Úgy érezzük, hogy nincs olyan fórum, ahol az edzőket meg lehet védeni, azaz teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezért támogattuk Bognár György azon kérését, hogy a jövőbe ne kelljen edzőként dolgoznia, s támogatjuk őt a továbbiakban is ebben az elvi vitában. Szakmai tudására a jövőben is igényt tartunk, ám az edzői feladatokat ettől kezdve Toldi Gábor látja el.
A klub részéről innentől kezdve lezártnak tekintik a történteket, s nem kívánnak foglalkozni az esetleg felmerülő további kérdésekkel.