magyarfutball.hu

Mezőkövesd, Régi Mezőkövesdi Városi Stadion (demolished ground)

Feltöltés alatt!

  1. 2012.08.30 | kovesdisport.hu
    Épül a mobil lelátó
    Megkezdték a négyszáz főt fogadni képes mobil lelátó építését a Mezőkövesd-Zsóry sporttelepén.

    Még tavaly elhatározták a megépítését, azonban a megvalósítás erre az őszre csúszott - épül a mobil lelátó a kövesdi sporttelepen. A vasas elleni mérkőzésre elkészül majd a négyszáz ülőhelyes lelátórész a napos oldalon.

    - A 2011/2012-es TAO-ba terveztük be a megvalósítást, majd májusban módosítani kellett a terveken, s június 30-ig nem zárult le, egy év haladékot kaptunk. Így engedéllyel átcsoportosítottuk a forrásokat. Egy része megvalósult már a terveknek, például a hangosítás,de most elkészülhet a négyszáz fős lelátó. Ezen tervezünk helyet biztosítani a vendég szurkolóknak is, persze nem a B-középnek, ők külön helyet kapnának - mondta el Bocsi Anna, a Mezőkövesd-Zsóry ügyvezetője.

    Hozzátette, a hétvégi események miatt áttervezték a vendégszurkolók beléptetését, akiknek a Széchenyi út felől nyitnak majd egy új bejáratot, s elszeparált helyet is kapnak majd. Azon a részen az NS által megénekelt orgonabokrokat is kivágják majd. Egyébként a hangosbemondó számára a másik lelátó mellett épült egy kis beálló is.