magyarfutball.hu

Vác FC - Ferencvárosi TC II 1 : 2 15:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  2. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  3. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  4. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  5. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  6. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  7. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  8. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
  9. Vác FC - Ferencvárosi TC II 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 20:54
    Beszámolóm a mérkőzésről:

    A váci stadion átépítése miatt a BVSC-pályán fogadta tartalékcsapatunkat a kiesés ellen harcoló Vác az NBIII 12. fordulójában, a meccs így tökéletes felvezetője volt BL-csoportkörös csapatunk esti bajnokijának. Talán pont annak is köszönhető, hogy nem volt a keretben Ramadan, illetve Katona, cserébe több olyan játékosnak is jutott hely a padon, akik eddig nemigen szerepeltek az NBIII-ban. Az egész találkozó alaphangját megadta a váci szpíker ámokfutása, aki igen avantgarde módon költötte át játékosaink neveit.

    A meccs nem kezdődött jól: a 4. percben egy kifejezetten gyenge lövés talált magának utat a hálóba Szécsi kesztyűin keresztül. A csapatot pár percre ugyan megfogta a váratlan gól, de a Vácnak a meccs hátralevő részére már csak két nagy helyzete maradt, melyek alkalmával Szécsinek alkalma adódott kijavítani a hibáját. Pár Redzic-lövés után a 35. percben Orosz és Gera játszottak össze, utóbbi értékesítette a szép kiugratást.

    A második félidőben még egyértelműbbé vált a mezőnyfölényünk, előbb Nicoló Mazzonetto vezetett ellentámadást, majd hozta ziccerbe Redzicet, aki azonban ekkor még hibázott. Nem úgy az 59. percben, mikor is a jobb szélről vágott be középre, lőtte ki ballal tökéletesen a hosszú sarkot és szerezte meg így 3. gólját a bajnokságban. Az, hogy 90 perc alatt mindössze 2-szer találtunk be az igen gyenge Vác kapujába, elsősorban annak köszönhető, hogy támadásaink szokatlanul nagy része végződött lessel, melyet vagy 10-szer volt alkalma az asszisztenseknek jelezni. A meccset azért így is behúztuk, a váci ultrák joggal illették csapatukat nem túl hízelgő szavakkal a lefújást követően, mi pedig indultunk is tovább az Üllői útra.

    Természetesen a jobbak közé tartozott Gera és Redzic, a védelemből ezúttal Orosz emelkedett ki, mindkét Mazzonetto igen jól játszott. Szécsi a hibája ellenére fontos védéseket mutatott be, Leo nyilván tanár volt, az ezúttal csak félórát kapó Georgijevics azonban nem mutatott sokat.

    Mivel az Iváncsa csak a következő fordulóban folytatja a bajnokságot, 27 ponttal feljöttünk a második helyre, a Kecskemét mindössze több győzelmének köszönhetően áll előttünk. A válogatott szünet ellenére a tarcsi azért pályára lép majd jövőhéten is, október 10-én 11 órakor fogadjuk a Népligetben a Hódmezővásárhely együttesét.

    Forrás: ulloi129.hu/2020/10/05/a-szonyi-uton-nyert-a-vac-ellen-a-fradi-ii/