magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Békéscsaba 1912 Előre 3 : 0* 17:00 * játék nélkül

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.06, 16:55
    Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat hogy többségi tulajdonosunk és csapatorvosunk egységes döntése alapján a 2020. november 8-án (vasárnap) 17:00 órára kiírt DVSC – Békéscsaba 1912 Előre bajnoki mérkőzés elhalasztását kezdeményeztük, melyet a DVSC írásban elutasított.

    Mivel csapatunkban 28 fő jelenleg is pozitív COVID-19 teszttel rendelkezik – és a hadra fogható fiatal játékosaink megfertőződésére, illetve az előző hetek meccsterheléséből adódó sérülések elkerülésére való tekintettel -, úgy döntöttünk hogy a hétvégi meccsre NEM utazunk el.

    Mint ahogy az bizonyára mindenki előtt ismert, a koronavírus-járvány már az elmúlt fordulókra is megtizedelte a Békéscsaba 1912 Előre keretét, de eddig még igyekeztünk eleget tenni kötelezettségeinknek a Szentlőrinc, a DVTK, a Szombathely és a Budaörs elleni mérkőzéseken, habár már akkor is csak néhány olyan játékosunk volt az első keretből, aki negatív vírustesztet tudott produkálni. Az eltelt időszak alatt a számok még rosszabb képet mutattak hiszen már Megyei csapatunk, valamint az U17 és U19-es keret tagjai közül is többen szintén pozitív tesztet produkáltak.

    Csapatorvosunk, egyben járványügyi felelősünk ajánlására a mai naptól kezdve, határozott időre mindenféle közös foglalkozást, edzést, értekezletet beszüntetünk, hiszen csak ilyen módon lehet meggátolni a vírus terjedését és gátat vetni a fertőzésnek.

    Mai napig úgy gondoltuk, hogy a Békéscsaba 1912 Előre harc nélkül nem adja oda a három pontot senkinek, viszont ma reggel további két játékosunk lett lázas beteg, aminek következtében is jutottunk arra a sajnálatos elhatározásra, hogy nem utazunk el a mérkőzésre és ezzel nem veszélyeztetjük sem saját, sem az ellenfél játékosainak egészségét. Úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben felelős döntésünk eredményeként játékosaink, dolgozóink és szurkolóink egészsége, egyben a további mérkőzések jövője is biztonságban lehet.

    Megértésüket és türelmüket köszönjük!

    Hajrá Lilák!

    https://1912elore.hu/site/az-egeszseg-fontosabb-20201106/