magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 1 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2021.02.20, 06:16
    A mai naptól már nem Márton Gábor klubunk vezetőedzője, a szakemberrel hét hónap után - közös megegyezéssel - szerződést bontottunk. Segítői, Takács Lajos pályaedző és Victor Moore erőnléti edző is távoznak a Viditől. Márton Gábor júliusban vette át a vezetőedzői posztot, 28 tétmérkőzésen 13 győzelem, 8 döntetlen és 7 vereség volt a mérlege.

    Márton Gábornak és segítőinek sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

    A DVTK elleni bajnokira Szalai Tamás pályaedző készíti fel a csapatot és ő is irányít majd a szombati találkozón.


    https://www.molfehervarfc.hu/2021/02/17/marton-gabor-tavozik-klubunktol.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.06, 15:55
    Az MLSZ Versenybizottsága a két klub közös kérelme alapján hozzájárult a MOL Fehérvár FC és a DVTK két hátralévő OTP Bank Liga bajnoki mérkőzésén a pályaválasztói jog felcseréléséhez. Ennek megfelelően február 20-án Székesfehérváron, míg május 8-án Miskolcon mérkőzik meg egymással a két csapat. A változtatásra a MOL Arénába szervezett UEFA-rendezvények miatt volt szükség.

    A MOL Aréna Sóstóban a szokásos bajnoki- és kupamérkőzéseken kívül három U21-es Eb-mérkőzést rendeznek, majd a júniusi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság alatt a francia válogatott edzőpályaként használja a létesítményt. Mindeközben pedig szükséges elvégezni a gyepszőnyeg erre az évre tervezett teljes felújítását. Ahhoz, hogy a felújítás a franciák érkezése előtt időben elkészüljön, a munkálatoknak legkésőbb áprilisban meg kell kezdődniük. A pályaválasztói jog felcserélése volt az egyetlen lehetőség a magyar felek által az UEFA felé vállalt szervezési feladatok ellátására.

    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/helyszinvaltozas-a-nemzetkozi-szervezeseket-segitve-