magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 5 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  2. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  3. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  4. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  5. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  6. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  7. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  8. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
  9. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 3 : 0 (1)
  2. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.12, 15:20 (szerk.: 2020.09.15, 17:21)
    Gáz, hogy az MLSZnek nem sikerült egy alkalmas rendszert alkotnia a halasztásokra, így garantálható volt az anyázás. Ha egyszer vészhelyzeti a halasztás, akkor miért nem egyoldalú? Miért nem lehet úgy beilleszteni a versenynaptárba, hogy a nagyobb kluboknak is jó legyen? Miért csak egyszer lehet halasztani?

    Daninak kontrollálnia kellett volna magát a nyilatkozatában, de a közösen elért eredményeinken ez nem változtat.

    Ezen a meccsen sehogy nem szereztek volna pontot, el lehetett volna engedni uriember modjara, sok sikert kivanva a BL-re. Foleg Bodenek.

    Ezen a meccsen nem hiszem, hogy reálisan lehet bárkit értekelni. Az a fontos, hogy hajtottunk végig, nem csak az alibi ment.

    Nem volt buzizás. Mentünk a labda után, egy csomószor pár érintés után vissza tudtuk szerezni, a presszinget jól toltuk, de persze ehhez az is kellett, hogy hagyják a paksiak, már a kezdősípszónál sem voltak fejben egyben, pláne pártíz másodperc után. Töki se állt le egy, kettő után, se Boli. Bejöttek a cserék, ők is mentek. Sigi hajtotta (volna) a támadást, akkor is, amikor a többiek a 4-0-val már majdnem elégedettek voltak.

    Gratula a csapatnak! Félgőzzel és mi sem a fix kezdővel felállva is szép győzelem.

    Hozzátenném Rebrov gondolom úgy alakította az edzéseket, hog y ma meccset játszik a csapat, és ha elmaradt volna, akkor az egy teljesen más jellegű felkészülést kívánt volna a BL selejtező előtt! Persze lehet, hogy rosszul gondolom...

    Eddig semmi bajom nem volt a pakssal, de most megutáltam őket.
    Azt gondolták a szerencsétlenek, hogyha elfogadjuk a halasztásukat győzhettek volna ellenünk? Essenek ki! Szemét kis falusi csapat. Dani eddig a kedvencem volt, ma alattomosan durván megrugta két játékosunkat. A nyilatkozata meg a meccs végén hihetetlenül búnkó volt. Tokmac viszont csodálatos volt. Remélem szerdán is ilyen formába lesz. Szép volt fiúk!!!

    Volt egyébként bárki, aki a firkászok orrába tolta (e fórumon kívül) vagy emlékeztette a nagyérdeműt, hogy a válogatott szünetben lejátszani ezt az elmaradt meccset nekünk NEM VOLT OPCIÓ? Én úgy érzem, ez az info elsikkadt, ezt lehet, hogy senki sem tudta Pakson (Harasztin kívül), enélkül lehetett minket fikázni és bobhahír-szalagcímet rajzolni...

    Megkérdeztem volna Danit, tudja-e, hogy miért nem fogadtuk el a halasztási kérelmet?

    zek a szerencsétlenek ugatnak óssze-vissza, hogy mennyi covidosuk van, meg mekkora köcsög klub vagyunk, hogy nem egyeztünk bele a halasztásba, a felcsútiak meg teszik inkább a dolgokat éa ifikkel verik pl a dózsát. Nem rinyálni kellene a paksiaknak sem!

    Azt is mondták, hogy alig vannak a felnőtt csapatból, láthattad a kezdőjükből, hogy ez mennyire volt igaz.

    Az, hogy Fradi nem engedte a halasztást, az teljesen jogos és érthető. Túl sűrű a naptár így is, ha bejutunk egy csoportkörbe, pláne az lesz.

    Kàr, hogy Geri nem nyomott egy SZLAMB-ot, màr meglennénk 2000 hsz-nél.

    Miközben riportot adott, a hàttérben, a riporter hàta mögött, Gerivel szemben 1-2 paksi komplexusos sértegette, beszólogatott neki, ő pedig ezt felvette, és velük kezdett el foglalkozni, és nem a riporterrel.
    Kiszólt nekik, hogy ,,mit magyaràzol!?\", de kb. ennyi.
    Nem ment túl azon a bizonyos hatàron, szerencsére....mivel élő adàsban volt smiley

    A tény kedvéért, amiből tanulhatna a Paks és a hasonló képességű csapatok, nem hallgatva a kívülről bezavaró torzító szirénhangokra. Ez a Fradi olyan erősségű napjainkban, amely bármelyik NB1-es hazai csapatot 5-ből 5x biztosan legyőzné. Így a jutalom 0 pont. Tehát nem a Fradi ellen kell nekik halasztani, hanem egy Budafok, Kisvárda és sorolni lehetne mindenkit, aki ellen hatásos lehet. Így sportszerű illetve így tényszerű annak, aki az erőállapotokat képes felmérni és nem hazugságot üríteni az éterbe. Üzenve ezt Osztermajernek és a többi hasonszőrű magyar edzőnek is.

    A paks nagyon-nagyon tartalékos volt szemben a mi jól megszokott Haratin - Frimpong belső védőpárunkkal pl.

    Én ezt a felénk irányuló hisztit nem értem.
    Más okból, de szinte tartalékosabbak voltunk, mint ők (magunkhoz képest).
    A kiírást a bmlsz-en lehet számonkérni, a halasztási igény késői ledását a paksiakon.
    Mégis miért kellene nekünk jófejkedve eldobni egy (edző)meccs lehetőséget az év eddigi legfontosabb mérkőzése előtt?

    tőlünk kik voltak karanténban? erről nem is hallottunk, bár ez azért talán érthető.

    A keret alapján azért kikövetkeztethető: Civic, Kovacevic és Uzuni.

    A meccs, hát... legázoltuk őket, de csak a 3 pont volt az igazi haszna, mert ebben a Paksban az ellenállás szikrája sem volt meg. Egy gyenge edzőmeccs volt kb. Ráadásul most mindenki forrong a Fradi ellen, mert nem engedtük a halasztást. Remélem mindenki megússza a mai meccset egészségesen és a következő napokat is.

    Ez a Paks, kb. ugyanennyit játszott volna a vírus-kavarás nélkül.
    Tudom, Holczi megfogott volna mindent és Hahn Jancsi mesterhármast rúgott volna. Ne már!
    Ma kb. 12-13 gólt rúghattunk volna, ha csak a tuti helyzeteket számolom.
    A legerősebb Paks is megkapta volna ugyanezt a verést. Legalább 3-4 gólt. Tokmacot melyik, most nem szerepelt védő fogta volna meg?

    még az edző is kitért rá, hogy a sebességbeli különbség akkor is meglett volna, ha mindenki edzett volna rendesen.

    Korrekt azért Osztermájertől, hogy sokakkal ellentétben nem minket ekéz azért, mert van előttünk perspektíva, célok, eredmények, álmok, amiket el kell érni. Sajnálom őket hogy így kellett kiállniuk, de nem lett volna korrekt az sem ha halasztunk, aztán a válogatottak hiánya miatt meg mi nem tudunk rrendesen kiállni. A sok agyatlan ebbe bele sem gondol, nem is érdekli, csak meglátja hogy a Fradiról van szó és előjön minden fogyatékossága és frusztrációja, gondolkodás nélkül, habzó szájjal mondja el a tyúkszaros kis véleményét. Azt gondolom, érdemben nem kell az ilyenekre reagálni, sem Face-en, sem más fórumokon, az csak táplálja az idiotizmusukat, észérvekkel meggyőzni őket lehetetlen.
    Örüljünk a győzelemnek, aztán szerdán játsszunk egy jó meccset. Hajrá Fradi!

    1. Frimpong tanárian jáccott.
    2. Somalia olyan energiákat és sebességet tud 90 percen át, amit az nb1-ben senki más.
    3. Toki a 28. perc után botrányosan visszaesett.
    4. Francky a második gólját úgy rúgta, hogy a felső teste már kint volt az Üllői úton, csak bent hagyta a pályán a jobb lábát.
    5. Olyan biztos még nem volt, hogy a Fradi mind az öt gólját fekete srác rúgta.

    Haratin olvassa a játékot középhátvéd poszton is, de ott egy kissé könnyelmű.
    Frimpong kiválóan kiegészíti
    Boli szenzációs érzékkel kerül helyzetbe. A hatékonyság még javításra vár.
    Lovrencsics és Zubkov nagy lendülettel tért vissza.
    Összességében, ez egy jó felkészülési meccs volt szerdára

    Baturina nem állt be?

    de.... rá egy percre róla állították ki a paksi játékost. amúgy van még hova fejlődnie !

    A meccs lényege nem az volt, amit a sajtó is próbált szocializálni élén hajdúb-vel. Szegény Paks!!! Kénytelen kiállni \'labdát egy hete már nem látott szegény játékosokkal\'. Dani még rátett egy lapáttal az 50 nm-en sanyarú sorson élő szereplők védelmére. A lényeget azonban kevesen látták. Például azt, hogy a Fradi nagyszerűen játszott. Egyénileg motiváltan, csapatként meg szemet gyönyörködtető kombinációs megoldásokkal építette akcióit. A védelemben csupán 1 megingás volt semmi több. Pedig ez a lényeg, ennek kell megmaradni az emberekben nem a sírós rívós **ar felemelésében. Amit tegnap láthattunk a Fraditól az a foci szépségének a bemutatása volt. Nem sok ilyet lehet látni magyar pályákon. Ezért is érdemes csak a pályára koncentrálni, miként azt Rebrov is tanítja!

    A visszatérőkről:
    Lovre szerintem rendben volt. Kevés védőfeladat mellett több ereje jutott a támadásokra.
    Roli. Nem akarom bántani. Látom rajta a görcsös akarást, de nem vállalt sokat, nem akar hibázni és ez már kevés ehhez a csapathoz.
    Zubkovnak kevés idő jutott, de úgy tűnik jó erőben van
    Frimpi nagyszerűen játszott, bár nem ez volt élete legnagyobb kihívása

    Baturina: Nem igazán kapott használható labdát pedig minden akciónál igyekezett a kapu elé érni, látszott, hogy bizonyítana. Labda nélkül nehéz gólt lőni.

    Sokkal lényegesebb dolgok voltak ezen a meccsen, mint az utózöngék.
    Töki első góljánál az a passz szerű lövés zseniális volt. Jobb belsővel rúgta, mégis egy idő után ellentétes irányba kezdett pörögni a labda és vánszorgott be a gólvonal mögé. Egészen parádés mozdulat volt.
    Lovre 60 perce nagyon biztató volt, beletett mindent, amit lehetett. Rengeteget volt játékban, vállalkozott, szép gólpassz.
    Jó lenne, ha végigbírná a dinamó ellen.

    Töki azért életveszélyes a kapu előtt, mert rendkívül jó időzítéssel és okosan lő. soha nem erőből próbálja, mindig helyezi.

    de a legszebb befejezés Bolié volt az ötödiknél.

    Az 50:19 tisztajátékidejű meccsen 72%-ban birtokoltuk a labdát, 89.7%-kal passzoltunk, Bödéék 77.9%-kal. Sokkal többet lőttünk kapura (17-4) és sokkal többször is találtuk el a kaput (10-0). A szögletarány (12-4) és a párharcok aránya (84-63, 57-43%) is nagy fölényt mutat.
    kép
    Ezek után senkit sem lephet meg, hogy az InStat TOP5-ben is csak fradista van: 1. Tokmac (433), 2. Heister (373), 3. Boli (348), 4. Somalia (321) és 5. Lovrencsics (318).

    A mieink 4-2-3-1-ben játszottak, ezúttal is Isael került a jobb szélre, míg Tokmac – főleg az első félidőben – középen játszott. Az xG-értékek (2.84-0.09) is sokatmondóak: legnagyobb helyzet, 0.6, Tokmac második találata; ezt Boli első gólja (0.5) és Isael ziccere (0.41) követi. Ami az xcG-értékeket illeti: 3.55-0. A támadások aránya (35+2, ill. 8+4) sem lephet meg senkit, a mieink támadópárharcaik 46.4%-át, a vendégek 36.4%-át nyerték meg, a vendégek viszont ‘vitték’ a fejpárbajokat, 14-10-re – Boli (4), Frimpong (3) és Heister (2) egy fejpárbajt sem nyert meg.

    Rengeteg kiugratással próbálkoztunk (19, az átlag 7.8) és ezek jó százalékkal be is jöttek (53%, az átlag 37%). Nagyon kevés hosszú labdánk volt (2.76%), a meccs tempója remek volt, a mieink 18.5 passz/perccel járatták a labdát, ez 2015 nyara óta a legjobb érték, de a Paks sem dajkálta a játékszert, az ő 17.54-es értékük is remek. A letámadás intenzitását mutató PPDA érték az idei legjobb (6.76), az átlagos labdatartás 6.54-es hossza is a legjobb mutató 2015 óta.

    27 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Somalia – Varga 5-5, Laidouni 4) és mindössze 16-ot adtunk el a saját térfelünkön. Lövéshez egy sem vezetett, a másik oldalon 7 ilyen volt, egy ilyen vezetett Tokmac harmadik találatához is.

    Ami a paksiakat illeti, érdemes megjegyezni, hogy egyik legjobbjuk a 17 éves Vass Gergő volt, aki 12 párharcából 9-et megnyert.

    Dibusznak kétszer kellett kijönnie, 13 passzából 12 jó volt. 14-szer adtuk haza neki a labdát.

    Lovrencsics 62 percet kapott sérüléséből visszatérve, 68 akciójának 71%-a sikeres volt, 1 gólpassza volt (0.5 xA). 81%-kal passzolt, 9 párharcából 5-öt nyert meg, 5 labdát adott el, 5-öt szerzett vissza, 2 passzt lopott.

    Haratin 134 akciójának 94%-a sikeres volt, 120 passzából 118 jó (98%), 8 párharcból 4-et nyert, 3 labdát vesztett, 10-et szerzett vissza, 5 passzt lopott, 1 lövést készített elő (0.15 xA).

    Frimpong 113 akciójának 86%-a sikeres volt, 95%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert meg 4 labdát vesztett el, 8-at szerzett vissza, 4 passzt lopott le. 1 lövést készített elő.

    Heister 94 akciójának 71%-a volt sikeres, 4-szer lőtt kapura, 2-szer találta el (0.09 xG), 1 gólpasszt adott (0.6 xA). 87%-kal passzolt, 18 párharcból 13-at nyert meg. 9 labdát vesztett el, 4-et szerzett vissza, 5 passzt lopott le.

    Laidouni 136 akciójából 80% sikeres volt, 1 gólpasszt adott (0.12), 90%-kal passzolt, 20 párharcból 13-at nyert meg. 7 labdát vesztett, 12-t szerzett vissza, 3 passzt lopott. Az asszisztján kívül még egy lövést készített elő.

    Somalia 114 akciójának 81%-a sikeres volt, 92%-kal passzolt, 24 párharcból 18-at nyert meg (!), 7 labdát vesztett, 16-ot szerzett vissza, 5 passzt lopott.

    Isael 45 percet volt a pályán, 36 akciójának épp fele volt jó. 1 lövése volt (0.41 xG), 80%-kal passzolt (15/12), 13 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.2 xA).

    Tokmac 67 perc alatt 4 lövésből (0.92 xG) mesterhármast ért el. 72%-kal passzolt, 6 cseléből 4 volt jó, 21 párharcból 8-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Varga 54 akciójának 59%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 10 párharcból 3-at nyert meg, 6 labdát szerzett, 5-öt az ellenfél térfelén. 2 lövést készített elő (0.08 xA).

    Boli 72 akciójának 44%-a volt sikeres, 6 lövésből (1.25 xG) 2 gólt szerzett. 86%-kal passzolt, 10 cseléből 3, 31 párharcából 9 volt sikeres. 2 lövést készített elő (0.51 xA).

    Sigér 47 percet kapott, 35 akciójának 74%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.15 xG). 100%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et megnyert, 2 labdát szerzett vissza és 1 passzt lopott el.

    Baturina épp fél órát kapott, 12 akciójának harmada volt sikeres. 100%-kal passzolt, 4 párharcból 3-at nyert meg.

    Zubkov 25 percet kapott sérülése után, 23 akciójának 52%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.02 xG). 80%-kal passzolt, 3 cseléből 2 volt jó, 9 párharcból 3-at nyert meg.

    https://ulloi129.hu/2020/09/11/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-17/
    https://ulloi129.hu/2020/09/14/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-15/