magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Universitatea Craiova 0 : 0 18:55

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 11:46
    Giuseppe Sannino: Elégedett vagyok a mérkőzésen nyújtott teljesítményünkkel, egy erős csapat ellen játszhattunk, amely más célokkal vágott neki ennek a sorozatnak, mint mi. Örülök, hogy nem kaptunk gólt, hiszen így bármi előfordulhat majd a visszavágón. Minden játékosommal elégedett vagyok, jó mérkőzést játszottunk a Craiovával. Igazi csapatként játszottunk, sokat dolgoztunk és kevés esélyt adtunk az ellenfélnek. Majd leszek keményebb, kritikusabb is a játékosokkal, amikor már elérjük a megfelelő erőállapotot. Nem szeretek egyenként kiemelni senkit, de ma különösen elégedett voltam Bánó-Szabóval és Cipffel, akik az akadémiánkon nevelkedtek, és Kesztyűssel, aki pedig csak pár napja van a csapattal. Most ugyanannyi esélyünk van továbbjutni, mint a Craiovának, bár tudjuk, hogy vagy 40 ezer ember ott lesz majd a visszavágón. De a csapatunk készen áll arra, hogy történelmet írjon, és továbbjusson. Mindig azzal jönnek, hogy hányat lőtt az ellenfél? De hányszor találták el a kaput…? Az nem számít annyira, ha mellé megy a lövés, vagy valaki az égből lerúgja a madarakat… a labdarúgást gólra játsszák, csak az eredmény számít

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/europa-liga/el-1-szazalekkal-tobb-lett-a-vidi-esely-a-honved-edzoje-az-egbol-lerugott-madarakat-nem-szamolja-ertekelesek
    Corneliu Papură: ?
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 11:41 (szerk.: 2019.07.28, 13:41)
    Jobb csapat ez a roman, de itthon meg lehetne oket verni azert.

    Eddig semmi különöset nem csinalnak. Igaz, mi is csak Kukoc beadásaira építünk, ami azért nem semmi...

    Kukoc mozgását azért ennyi idő után is képtelen vagyok megszokni, egyszerűen botrányos, kb. Kristoné volt ilyen, de ennyire még ő sem...

    A mérkőzéssel be lehet nevezni a "minden idők legrosszabb meccse" címre.

    Az eredmény amúgy biztosan jó, ha már 0-0-ra játszott a Kispest eleve, de idegenben kellene egy gólt lőni majd...

    De ahhoz kellene majd vezetni egy-két akciót is.

    Fasorba sincs a zalgiris ellenihez képest.

    Mondjuk ez a román csapat se csinált semmit, a második félidő elejét megnyomták, akkor volt is 3-4 helyzetük, de rohadtul jó volt nekik az x, ráadásul rettentő antipatikus cixxnykodó csapat.

    Niba jó lesz.

    Õszintén hittem, hogy legalább kétgólos vereséget szenvedünk úgy, hogy közben szétszopatnak.

    Ehhez képest ez elég jó eredmény, a játék sem volt annyira gáz, mint a Zalgiris ellen. Nem fociztak le minket.

    Igen, nekem is a vilniusi meccs volt a mérce, ahhoz képest nagyon jó volt - bár ugye nem túl magas lécet kellett megugrani.

    A románoktól alapvetően többet vártam, remélem nem a visszavágóra tartalékoltak.

    Mi kezdünk szervezettebbek lenni, ez a Macdonald egész ügyesnek tűnik, Gazdag hiányozni fog. King és Moretti akkor már játszhat a visszavágón?

    Azt amúgy pláne nem gondoltam volna, hogy három meccs után veretlenek leszünk.

    Voltak azért - jól szurkoltak, nem igazán provokáltak, románoktól meglepő módon.

    Két meccsét láttam a honvédnak az európa ligában de mit ne mondjak ez az olasz edző csak abban hasonlit Rossira hogy mindketten olaszok de mint edző szerintem zs" kategóriás. A Honvéd elég gyámoltalan és szétesett csapat benyomását keltette , sajnos sok a sérültük is és akárcsak a Debrecen ők sem igen gyúrnak rá a nemzetközi kupára ami azért elég nagy baj. Nem azt mondom hogy költsenek és öljenek bele több pénzt de pl. az új igazolások már az késön jöttek elég szervezetlen s amatör módon igazoltak.

    Gusztustalan, felfoghatatlan, hogy odáig süllyed a honvéd, hogy Győrig kell menjen a "stadionőrület" kellős közepén a szurkolónak.
    Emiatt vannak vagy kétezren, szenzációs, taps, és minden egyéb.
    Van egy rakás stadion Budapesten, de nem, Győr b+.
    Hát remélem kiestek a fenébe, mert ennek tényleg semmi értelme.

    Írd le hogy melyik stadion szabad.

    Jól megutaztatták a románokat, ez tetszik!

    Honvédnak zéró középpályája van. átrugdossák a labdákat a széleket sem használják , esélyük sincs így.

    Mtk - macabi játékok
    fradi - nem lehet ott játszani *uefa/
    vasas - filmforgatás
    bozsik - építés alatt
    ute - építés alatt

    2 sípszó között néha gurul a labda 20 mp-et. Mondjuk ez lehet hogy inkább a Honvédnak kedvez. Majd meglátjuk.

    Aki viszi a prímet az a kesztyűs nevű úriember... Mekkora alibit nyom. smiley 25-ről képes volt visszatenni majdnem középvonalig. ez az ember simán nem nb1 szintű játékos. Körülményes és igazi passzpontosságra hajtó alibi játékos.

    Azért egy második körös EL selejtező meccsre...még ha az elő-elő-elő selejtező...többen is kimehetnének, mondjuk nem csak a Honvéd szurkolók.
    Azért győrbe ez kézimeccsre is többen mennek ki.
    Arról nem beszélve, hogy egy magyar csapat játszik egy románnal...jó idő van... mégis mi kellene még, hogy többen menjenek ki. Nyilván a választ mindenki tudja...mondjuk nyomokba tartalmazni kellene focinak, labdarúgásnak, a látottakat.

    az első félidőben is abból volt helyzete a Honvédnak, hogy a románok kapusa hátba rúgta Moutarit. Abból jött a beadás a fejesnél. Azon kívül semmi. Ez nagyon kevés.

    Ez egy botrányos teljesítmény volt a Honvédtól. Egy Moutarira rárúgott kapuskirúgás, az abból jövő beadáson és fejesen kívül nem volt normális helyzetük. Egy-két kósza beívelés meg erőlködés, aztán slussz. Ez kevés lesz odakint. Azért remélem továbbjutnak a románok ellen.

    Nem volt ez rossz azt hittem a románok itt is lónek 1-2 gólt de nem. Kint a Honvéd akár betalálhat bármi lehet. Ma sokkal összeszedettebb volt a Honvéd és egységesebb ,csatár és kp poszton kéne 1-1 gyorsabb játékos és jók lennének.

    Olyan színtelen-szagtalan ez a Honvéd...se nem szórakoztató, se nem izgalmas. Erre konkrétan ráfogható, hogy kidobott másfél óra volt az ember életéből.

    Nap mondata: "megnyerhettük volna". Hogy? Nem volt átütőerő. Pressing nyomokban. Egy nagyon picit. Látszott hogy a Craiova tudása egy fél szinttel fentebb van! Valamiért csak a 90-edik perc környékén villantottak.
    Honvédnál csak Uzoma ment. Fiatalok? Hol tanultak? Mit? Kevés! :(

    Mindkét csapatnak volt 1-1 veszélyesebb helyzete, azt más semmi. Gyakorlatilag ez az eredmény abból a szempontból jobb, hogy a Honvéd nem kapott gólt.
    De azért jövő héten már 1-2 kispesti gól is kéne.
    Hajrá Magyarok!

    Több emberre számítottam tőlük, de a szurkolás az tényleg rendben volt.

    Gazdag baszki meg 3 meccsen 3 sárgát szed össze, abból 2 nettó faszság, amikor játékban sincs a labda...

    mindezek mellett is a legjobb jatekosunk, nagyon fog hianyozni

    a csapat egyebkent rohadt sokat javult 1 het alatt, az elso felido masodik fele rendben volt - a cserekent beallo Niba jo vetelnek tunik, viszont Moutari nagyon nem talalja a helyet, 3 eddigi meccsebol egy momuntumra sem emlekszem....

    a helyszinen erzesre azt mondtam volna, hogy vagyunk vagy 4-5 ezren, de a hivatalos szuk 3 e sem rossz szam, jo hangulat volt vegig

    Igen, egyértelmű, végre kezdi hozni amit várunk tőle, szép lefordulások, kulcspasszok, vezérré válni, erre ilyen bután kisárgázza magát, bosszantó.

    A saját létszámunk teljesen jó volt, engem meg is lepett, a románokat keveselltem. Mondjuk a büfében se gondolták hogy lesz 2500 ember, nevetséges volt az egész kiszolgálásszerűség...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=e9ae93b7d6ba4b7096fe893a647cea93
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2713315
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.20, 09:50 (szerk.: 2019.07.20, 09:52)
    GYŐRBEN FOGADJUK A CRAIOVÁT

    Különvonatot indítunk csapatunk következő Európa-liga-mérkőzésére

    A Zalgiris Vilnius búcsúztatása után a román Universitatea Craiova lesz a Budapest Honvéd ellenfele az Európa-ligában. Csapatunk ezt a párharcot is hazai pályán kezdi majd, a hazai pálya pedig ezúttal a győri ETO Parkot jelenti.

    A Bozsik Stadion átépítése alatt ideiglenes otthonul szolgáló Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Maccabi Játékok zajlanak, míg a Zalgiris elleni találkozónak otthont adó (Új) Illovszky Rudolf Stadionban filmforgatás lesz a mérkőzés idején, így klubunknak új helyszín után kellett néznie, s végül az ETO Park lett a minden feltételnek megfelelő helyszín.

    A győri mérkőzés 18:55 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, klubunk pedig igyekszik minden segítséget megadni a drukkereink számára az utazáshoz, ennek érdekében ingyenes különvonatot indítunk a találkozóra, amellyel 808 szurkolónk utazhat Győrbe. A vonatra a mérkőzésre érvényes belépővel lehet felszállni.

    Egyúttal felhívjuk a rendre remek hangulatot teremtő szurkolóink figyelmet arra, hogy mindenki tartózkodjon a sportszerűtlen, ellenséges megnyilvánulásoktól.


    JEGYÁRAK A HONVÉD–CRAIOVA EURÓPA-LIGA-MÉRKŐZÉSRE
    Elővételben és a helyszínen: 1200 forint
    10 éves kor alatt: 0 forint (regisztrációs jegy kiváltása szükséges)

    AZ ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION SPORT UTCAI PÉNZTÁRÁNAK NYITVATARTÁSA
    Július 22–24 (hétfő, kedd, szerda): 16:00–19:00

    KÜLÖNVONAT

    Odaút
    Indulás: Budapest, Keleti Pályaudvar, 15:30
    Megálló: Budapest-Kelenföld, érkezés 15:45, továbbindul 15:47
    Érkezés: Győr-Gyárváros, 17:15

    Visszaút
    Indulás: Győr-Gyárváros 22:17
    Megállás: Budapest-Kelenföld, 23:25
    Érkezés: Budapest, Keleti Pályaudvar, 23:45

    A különvonat díjtalan, a mérkőzésre érvényes belépővel vehető igénybe, s összesen 808 szurkoló utazhat rajta, a vonatra érkezési sorrendben lehet felszállni.

    http://honvedfc.hu/hirek/gyorben-fogadjuk-a-craiovat/2019-07-19