magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2 : 2 15:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.4 (5 szavazat)

játékvezető: 2 (5 szavazat)

hangulat: 3 (5 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.08, 22:37 (szerk.: 2019.12.11, 20:28)
    Első félidő nagyon acélos volt. Tetszett a játék. A másodikban szerintem bulgária volt a fejekben és tartalékolás vagy már idegileg elfáradtunk a nagy őszi menetelés végére. Kurva jó lett volna 6 pontos diffi, de elbasztuk.Ez van. Azért bekaphatja aki megint kifütyülte szigonyt a cserénél.

    Hazaértem. Ez a nyomorult bíró (meg a B felé lévő zászlólengető) egy pont után már nem is idegesítő volt, hanem röhögtető.
    A lényeg, hogy nem kaptunk ki 13 ember ellen sem, hajrá Fradi, a bulgárokat kell leverni444!

    Vajon a beadásokat miért nem tudjuk az ötösünkön jobban kontrollálni?

    Dibusznál is ki kell találni valamit a beadásokra, mert elég sokszor előfordul, hogy a kapu előterébe esik le a labda. Ma is volt legalább kettő ilyen, az egyikből gól is lett.

    Szidhatnam a csapatot, mergemben erre gondltam, de igazabol nem voltak rosszak, rugtunk 2 golt, eleg kellett volna legyen. Kaptunk 2-ot, amolyan szerencsetlen golokat, ennyi volt benne, csak azert tunik szarnak, mert 2-0-ra mentunk.
    Eletben tartjuk a molt, kiestunk a kupabol es csutortokon bucsuzunk - ha valami zurichi csoda nem tortenik - papirforma szerint az EL-tol.
    Nem tul szep zaras iden, dehat magasra raktuk a lecet. Ha augusztusban valaki ezt mondja, hogy ma igy allunk, senki nem hitte volna el.
    Diosgyor meccsen nem szabad pontot veszteni es akkor legalabb a bajnoksag szempontjabol szepen mehetunk teli pihenore es bizom benne, hogy Rebrov meg tud elorelepni a csapattal egy edzotabor alatt.
    Kivancsi vagyok az erositesekre. Meg egy Isaelre szuksegunk lenne elol.

    Blazic az egyetlen valamire való belső védőnk.Frimpong alkatilag nem megoldás,lásd a mai első gólt.

    ha a tizit mondjuk megadja,be is lövik,és utána kiállítja a hollandot,akkor 70 percig támadhattunk volna emberelőnyben.Akkor teljesen más meccs kezdődött volna szerintem...

    Én elfogadom, hogy a mi játékosaink is sokat szabálytalankodtak a 2. fálidőben, de ha a bíró az elején a szabályok szellemében vezet, és kiszórja a hollandot, akkor biztos, hogy megfogta volna az indulatokat és nem lett volna ilyen sok durva és alattomos belépő.

    Kulcsmomentum volt. De mindenki átvészelte. Ezt is akarta buta andó.

    Nem tudom hanyadik gólunk, amit a jobb oldali védekezés elcsúszása miatt kapunk... Sajnos sokadik.

    Ennek a csapatnak kb ott van a sebezhető pontja. Ludo, Epanyol, mindenki rájátszik erre. Már a Puskás is.

    Ráadásul Blazicnak folyton figyelnie, kisegítenie kell arra az oldalra, kivéve ha Botka játszik ott.

    Rettentően ostobán fociztunk a második félidőben. de ez a Puskás egyébként nem akkora kutya csapat, mint sokan képzelik.

    2-0-nál bizony, kendőzetlenül ki kellett volna jönni a 2. félidőre 3 vkp-val, és elöl lekapni valakit. Puskás nem szeret, és tud, felállt védelem ellen focizni. Simán behúztuk volna.

    Az a tizi nem volt tizi. A gyerek simán feldobta magát. Sárgát kellett volna kapnia, ahogy a hollandnak meg piroskát. Meg Ignának és Civicnek is. Ennyi.

    Blazicsnak mégis mindig kinn kell kolbászolnia miatta (Lovre). Majd nézzétek meg, hol volt Henty fejesgóljánál. Frimpong meg egyszerűen a labda alá ugrott, mert nem ért oda Blazics helyére. meg nem elég magas.

    egy adok-kapok volt, mert civiccel volt afférja a srácnak, de nem törleszthetett, így Danilo húzott be egyet...

    A legnagyobb hibát én elől látom és abban, hogy néha túlzottan egyénieskednek a srácok, mindenki görcsösen gólt akar rúgni. Igaz ez Isaelre, Tokmacra, Zubkovra. Isa éles szögből erővel kapu irányába rúgja, mint bepasszolna... Tokmac szerencsével a 16-os vonalánál megtartja, majd nem a befutó Isaelnek passzol, hanem rárúgja...

    Persze a lövésből lesz a gól és mindenki eredményes akar lenni, de többet ésszel mint erővel! Ma is ez hiányzott és már több meccs óta ezt látom.

    Ami látszik, hogy az idény végére nagyon elfogytunk, ami valahol érthető. Nagy baj, hogy Lovre, Blazics, Haratin, Tokmac teljesen ki lett zsigerelve, nem, vagy csak alig pihentek. Dvali,Botka, sokat volt sérült, ami komoly probléma, és az is ( sztem), hogy Szignyevics, Skvarka, Ignatyenko sem volt mindig meggyőző. Diósgyőrben nyerni kell, de kutya kemény lesz, térdünkön fogunk járni.....

    A mai jobb egyenes utan uriember lennek es megszakitanam Igna kolcsonszerzodeset! Mindenkinek jobb lenne!

    gyetértek. Valszeg min. 5-10 bajnokira elmeszelik úgyis.

    Szándékosan állcsúcson verte a gyereket. 3 meccs az ajándék lenne ilyenért.

    A durva játékkal a Felcsút és a bíró elérte, hogy kevésbé vállaljanak ütközéseket a támadóink. Éppen ezért kellene újra megtanulni értékesíteni a szögleteket.

    Rebrovnak nagy önuralma lehet,hogy nem említette meg a játékvezető ténykedését. Vissza néztem itthon a mérkőzést van Nieftet legkésőbb az első félidő 26 percében második sárgával ki kellett volna állítani.Ettől függetlenül már egy megnyert mérkőzést adtunk döntetlenre,remélhetőleg a razgradi mérkőzésre tartalékolva a második félidőben.

    Könyörgöm Dibusz Dénes gyere ki az öt és felesre, ha oda jön a beadás, mert a védők látod, hogy nem tisztáznak!

    A Szigony, Ihnatenko csere után meg mi 9en voltunk, ők meg 12en. Szörnyű ez a két játékos...

    Szerintem ez egy jó forduló volt! 1 ponttal növeltük az előnyünket mindkét riválissal szemben úgy, hogy nekünk volt a legnehezebb ellenfelünk + szerintem mindenki fejében erősen benne van a csütörtöki meccs!

    Isa egy zseni! minden megmozdulásán látszik, hogy ő véletlenül került az NB1-be...

    Rolit sokkal hamarabb hozni kellett volna.

    Nem tud segíteni mostanában, bal oldalon pedig abszolút impotens a játéka, bal lábára terelik a védők, szorítják kifelé, így egyből el is veszti a labdát folyamatosan.

    Miért ? Bántóan lassú volt a meccset végig toló hátvédek mellett is. Persze Signevich helyett inkább őt hoztam volna. Ketten együtt viszont alaposan visszavetették a támadójátékunkat..

    Hát a mai napi meccs sajnos csak 30 percig tartott, mert utána, mintha csak a sérülés elkerülését tartották szem előtt. A mai nap két legnegatívabb embere Lovre és Tokmac volt nálunk. Ennél már csak a bíró teljesített rosszabbul. Kb két kiállítás benne maradt. A védelmünknek megint csak sikerült rendesen összezuhannia. A csatároknak már nem tudom milyen helyzet kell, amit biztos, hogy be tudnak rúgni. A szögletek ismételten pocsékok voltak. Az első 30 perc alapján a felcsutiakat egy ötössel kellett volna hazaküldeni. A mai nap igazából csak Zubkov teljesítménye pozitív. A fáradság nem lehet magyarázat, mert egy hete ez a csapat nem játszott meccset. Amit még nem értek, miért csak a 70 perc után lehet cserélni, habár Varga sem volt túl meggyőző abban a 10-15 percben amit játszott. Andó játékvezetése pedig kész katasztrófa volt. Ha ezt az eredményt már előre lezsírozták, szólhattak volna, hogy ne fagyoskodjak ilyen sokat.

    Sosem kritizáltam Dénest, de a második bekapott gól az övé, simán fel kellett volna szednie a beadást; Szigonyt se szoktam szidni, de ma még a lendület se volt meg benne; a C oldalt szoktam szidni, mais rászolgált a sok füttyel

    Az első kapott gólunknál Henty bántóan üresen volt, a 2. meg..... Haratin a "legjobb" helyre kanalazta a labdát.... Csütörtökön az ilyenek nagyon nem fognak beleférni. Mondjuk ma sem fértek bele.

    Zubi első gólja szépen csavarodott, D1-ben szemből örülhettünk neki, tényleg szép volt.

    kép
    A ködös időben lejátszott meccsen 50:45 volt a tiszta játékidő. A labdabirtoklásban, ahogy a gólokban is, “ikszes” a meccs. A kapura lövésekben és a passzpontosságban (80.8%-80.9%) sincs jelentős különbség. A szögletek számában igen, sajnos ezekből nem sok mindent értünk el. A párharcokat – meglehetősen komoly különbséggel – a vendégek nyerték.

    Az meccs InStat-index rangsorában a legjobb ötbe mindössze 2 fradista került, az 1. Zubkov 379-cel (ezzel ő a hétvége legjobbja is, 2. Henty (303), 3. Van Nieff (286), 4-5. Frimpong és Meissner.

    A meccsen támadásban 4-2-4, védekezésben 4-4-2 volt a felállás. Az első félidőben jóval többet veszélyeztettünk, támadtunk és lőttünk, a labdaszerzések aránya is 47-36 volt ide. A másodikban a vendégek többet támadtak (10+2 – 18+0), többet veszélyeztettek, ekkor többet birtokolták a labdát, míg mi alig veszélytettük a kapujukat (a három nagyobb helyzetünk 3 perc alatt, a 63-66. perc között volt).

    Nagyon sok volt a hosszú labdánk (16%, az Espaanyol ellen 7% volt), a letámadásunk sem volt annyira agresszív, mint az ellenfélé (9.24-7.21 PPDA).

    Ismét sok labdavesztést követett lövés (7 – Haratin, Civic 2-2, Dibusz, Frimpong, Tokmac 1-1) – igaz Zubkov két gólja is így született.

    Dibusz 9 lövést kapott, két gólt kapott (3.33 xcG), 7 védéséből 4-hez kellett bravúr. 1-szer jött ki, 9 rövid és 6 hosszú passza is jó volt.

    Lovrencsics 53 akciójának 62%-a volt jó, 65%-kal passzolt (12 hosszú labdájából 7 volt jó), 3 cseléből 3 volt jó. 9 párharcból 7-et nyert, 9-szer vesztett labdát (mind rossz passz), 13-szor szerezte vissza, 7 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.14 xA)

    Blazic 67 akciójának 70%-a volt jó, 1 lövése volt, 86%-kal passzolt, 9 hosszú labdájából 5 volt jó. 13 párharcból 7-et nyert. 10-szer adta el és szerezte vissza a labdát, 8 passzt lopott le.

    Frimpong 77 akciójának 79%-a volt jó. 85%-kal passzolt, 10 hosszú labdájából 5 volt jó. 12 párharcból 8 volt sikeres. 9 labdát szerzett és vesztett, 4 passzt lopott le.

    Civic 86 akciójának a 64%-a volt jó. 1 lövése volt, 72%-kal passzolt, 10 hosszú labdából 3, 3 cseléből 2 volt jó. 20-ból 13 párharcot nyert. 19 labdát vesztett (13 rossz passz, vagy beadás), 16-szor szerezte vissza, 12 passzt lopott le.

    Haratin 73 akciójának 75%-a volt sikeres. 1 lövése volt, 88%-kal passzolt, 11 párharcból 5-öt nyert. 12 labdavesztés mellett 13-szor szerezte azt vissza, 4 passzt lopott el.

    Sigér 78 percet volt a pályán, 54 akciójából 70% volt sikeres 1 lövése volt, 97%-kal passzolt, 14 párharcból 8-at nyert. 7-szer vesztette el, 6-szor szerezte vissza a labdát, 6 passzt lopott le.

    Zubkov 68 akciójának 53%-a volt sikeres, 3 lövésből 2 gólt szerzett, 77%-kal passzolt, 4 cseléből 3, 23 párharcából 10 volt sikeres. 3 passzt lopott le. 3 lövést készített elő (0.17 xA).

    Isael 52 akciójának 54%-a volt sikeres, 2 lövéséből mindkettő kaput talált. 77%-kal passzolt, 4 cseléből 1 volt jó, 16 párharcból 8-at nyert meg. 5 passzt lopott le. 5 lövést készített elő (0.19 xA).

    Boli 63 percet volt a pályán, 36 akciójának 19%-a volt sikeres, 3-szor lőtt kapura, 5 passzából 2 volt jó, 18 párharcból 4-et nyert meg.

    Tokmac 87 percet volt a pályán, 62 akciójának 39%-a volt sikeres. 2 lövéséből mindkettő talált kaput, 48%-kal passzolt, 8 cseléből 6 volt jó. 25 párharcból 10-et nyert.

    Szignyevics 15 akciójának 1/3-a volt sikeres, ugyanúgy ahogy 3 passzának is (1). 9 párharcból 4-et nyert meg.

    Ignyatenko 16 percig játszott, 12 akciójának 2/3-a volt sikeres, 7 passzából 6, 2 párharcából 1- 1 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza.

    Varga 7 percet volt pályán 6 akciójából 2 volt sikeres, 2 passzából 1, 3 párharcából egy sem.

    https://ulloi129.hu/2019/12/08/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2019/12/10/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-10/