magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 3 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  11. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
  12. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.07, 15:56 (szerk.: 2019.04.11, 17:42)
    A helyszínen szembesülve az összeállítással nem reméltem ilyen sima meccset. Lassan Rebrovot lecserélhetjük Brinkmann professzorra, annyi beteg/sérült van a csapatban. Nem igaz, hogy ez normális egy futballcsapatnál.A fúknak gratulálok, mindenki hozzátette a maga részét a győzelemhez. A végén meg megjósoltam, hogy valamelyik csatárcserénk gólt fog lőni, annyira szétesett a Paks. Jó, hogy pont Dani volt az..

    Szerető a végén rutinos játékosokat megszégyenítő dolgot csinált. Bebőrözte a paksit, majd erőből meglőtte a rövidre, beadás helyett. A kapus nagyot védett.

    A kis ukran Petya ma is rengeteget futott - elkepeszto a teherbirasa

    Szereto jol szalt be

    Takacs lehozta a meccset komoly hiba nelkul

    Nekem teccet ez a felallas is nem ereztem hogy meglettek volna szeppenve - az egesz csapat jol muzsikalt

    Rebrovnak jar a dicseret hogy gyoztes csapatot tudott osszerakni Szombatra

    Nekem tetszett. A csereink csere embereivel a kezdoben de mindenki harcolt, tettek a dolgukat! A jatek neha docogott de egy kuzdo FTC-t latni is orom volt reszemrol.

    Én egy pillanatig nem voltam ideges.Nem éreztem a veszélyt a Paksban...

    30 mp után szereztünk egy kibaszott szerencsés gólt, az ellenfélnek meg egyetlen komoly helyzete volt, nem igazán kellett megszenvedni a 3 pontért.

    Azért Takács első meccse a védelemben csak lejött kapott gól nélkül. smiley

    Nem rajta mulott. volt egy-ket sikeres megmozdulasa, de inkabb elpasszolgatta a labdat. Az elejen meg ahogy elfektettek...

    Takács védőmunkája javult a 2. félidőben,úgylátszik Rebrov előtt nem szeret játszani.

    alig voltunk 11-én, persze voltak hátul hibák, de ilyen védelemnèl ez várható volt, viszont mentünk előre, néha szépen játszottunk, vezettünk, néhányan nagyon el vannak tévedve.

    Böde gól és 10 ezer néző, egy soha nem látott összeállítás , újonc, egy stabil csapat ellen hoztunk egy 3-0-át.. Bezzeg amikor sima meccset várok smiley

    Lehet,hogy Szigony tobbet melozik de ezt a golt soha nem rugta volna be. Ha az fejese az ures kapuba a meccs elejen bemegy meg konnyebben nyertunk volna.

    Nincs ha! Nem veletlenul O a kezdo, mert kb haromszor hatekonyabb a mezonyben.

    Szerető azzal az egy bőrrel és lövéssel többet tett le az asztalra, mint a brazil.

    Ide megteszi Dvali balbekként, de sajnos a nemzetközi futball nem erről szól... Védekezik, felfut, bead, visszazár...

    Isael pont olyan, mint egy megye III-as csapatba beálló 50 éves legenda, aki már csak totyog, de minden labdaérintésén látszik, hogy valamikor penge volt.

    Nem hiszem el, hogy nem látod, hogy nem tud labdát fedezni, nincs kezdősebessége, nincs kondija... Ezzel ebben a darálós bajnokságban nem él meg...

    Leandro, Blazic és ő mozgatta leginkább a csapatot, ráadásul két gólunkban is benne volt. Csak gólt kéne már szereznie, hogy ne görcsöljön, emiatt voltak az elhibázott cselezései is. (Ahogy amúgy Petrjaknak is, csak őt nem pécézi ki senki. Nem kéne egyiket sem.)

    Gratulálok, hogy tartalékosan is nyerni tudtunk... Fájóan nem volt jobb oldala a csapatunknak ma. Blazic előreívelései oda, ahol a környéken nem volt csapattárs és Isael befelé cselei a 16-oson belül az őrületbe kergettek. A mai mérkőzésen jó volt: Tokmac, Petrjak, Böde. Dani nem csak a gólja miatt, látszott rajta, hogy bizonyítani akar. (vagy csak eladni akarja magát?) A mai mérkőzésen rossz volt: Bőle, Isael (sajnos).

    szerintem baromi szórakoztató volt, egy újonccal és egy igazi középpályással rengeteg lehetőséget alakítottunk ki.

    Öreg, dagadt, lassú, nem a jövő, csak gólt rúgni tud:BÖDE DANI

    Böde beb@szta. És milyen okosan! Rutin, tudás. Hátvédsor lehozta, középpályán Tokmac nem géniusz, de üres kapura bepasszolta. Isael hallatlan gyenge, főleg ár/érték arányban. Megye 2- ben tapsolnák, hogy sarkazott. Bőle a másidik félidőre mintha feljavult volna. Takácsról nem kaptunk gólt, tőle kb.ennyi az elvárható. Soroksár szint. Dvali egész jól szerepelt balbekkben. Frimpong tanár. Szignyevics küzd, Böde meg gólt rúg....

    Dani azért lőtt gólt 20 perc alatt, mert előtte Szigony dolgozott 70 percen keresztül. Aki nem látja, hogy Szigony mennyire hasznos játékos, az nézzen inkább lengőtekét.

    8 hiányzó kell, hogy a Böde kapjon 15 percet? 28 gól volt a padon!

    Bassza a csőrét nagyon Szergejnek, hogy ahányszor kénytelen játszatni Danit, ő mindig gólt szerez. Nehéz lesz így beadni a publikumnak, hogy Böde már a múlt, kiöregedett, csak jobbak vannak a posztján stb.

    Az ifista srácról ki mit tart? Nem volt valami meggyőző. Rendben, első meccs, mélyvíz, de akkor sem...

    Kicsit túltolja ezt a csapatembereskedést.
    Ha van füle, hallja mit jelent Böde a szurkolóknak. Két hónapja nem játszott bajnokit, most beállt és 10 percen belül gólt lőtt. Ezek után szerintem nem kéne meglepődni ha rákérdeznek.
    Ez a Frimpong 3 hónapig nem edzett mi akar lenni?

    Van egy rakat jó játékosunk egy csomó sérült és minden alkalommal ez az edzői riport menetrendje:
    1) Hogy értékeli a meccset?
    2) Böde?
    És nnyi.
    Egy idő után én is felbaxnám magam.

    Dani megint bizonyította ,hogy kár félredobni, Leo nagyon jó volt. Takácsban semmit nem láttam, Tocmac gyors de nem focista. Signyevics mellé kellene még egy csatár, sokszor visszalép megszerzi kiviszi szélre és nincs kinek beadni. Nem hiszem hogy sok csapat van ahol a góllövő lista 2. és 3. helyezettje a padon ül. Petyáért ki kellene fizetni amit kér a Sahtar. Nandó hiányzott. Szerető hozzáállása tetszett. Kár lett volna kihagyni!

    Tokmacnak a legjobb meccse volt itt. Sok jó megmozdulással és sok hibával. Aki a támadó harmadban kockáztat, hibázik, ez ilyen. Ha hátrafelé passzolna inkább, akkor meg azért szidná a sok szakértő.

    Ráadásul ő és Luki gyakorlatilag védekező középpályást játszottak,legalábbis Rebrov ezt nyilatkozta...

    Azért a mai kezdő nem volt semmi.
    Komplett középpálya (Nando, Haratin, Sigér) hiányzott, mondjuk nem is volt középpályás védekezésünk. Azon kívül a két szélső hátvéd poszt sem a megszokott volt, nem is kapták meg a szélsők a támogatást. De ettől függetlenül lehoztuk és ez a lényeg.
    Remélem, legkésőbb a vidi ellen összeáll a legjobb kezdő! Persze a jövő héten sem ártana nyerni valahogy.

    Nem tudom, de szerintem Töki most játszott a helyén. Baro.i sok van még benne. Isael és Petya ma szinte semmi támogatást nem kapott a két kinevezett szélső hátvédtől, Petya inkább beindulásokkal próbálkozott, Isael cselezett. Zsombi nagyon be volt tojva, de lesz ez még jobb. Dani az Dani, a többiek küzdöttek. Tisztelet mindenkinek, hajrá Fradi!

    Otigba,Lovre,Sigér,Botka,Nando,Haratin,Szpiró,Csonka a 8 sérült ?

    A mai meccsen is olyan értelmetlen, sunyi faultokat csináltak ellenünk, ami vérlázító. A bíró korrektül besárgázta őket, de ennek ellenére azt látni kell, hogy az felfogás ahogy ellenünk fociznak, gyártja sérülteket.

    Például Könyves Szigonynak könyökölt a bordájába.Ha azért sárgát kap,az első félidőben befejezi a pályafutását a meccsen.De Hahnnál is láttam hasonlót...

    Én hálát adok az égnek ,hogy van egy Leonk,lehet szidni,hogy lassú és igen néha hibázik is,de pazar labdákat adott ma is,és jól irányitotta a srácokat ,többször jól szerelt stb.Nagyon kellett ma is egy ilyen játékos.

    És voltak kibaszott jó előrepasszai is Blazicnak. Többször is megvolt a figura, mikor hátul passzolgatás után egy oldalról befutó játékosra ment fel a labda a tizenhatos elé, élményszámba menő támadások voltak.

    Mekkora ujjonság volt a stadionba mikor becserélték Danit, na meg mikor gólt lőtt! Atyaég! Kell ő nekünk mindenképp.

    Mitől lett az első öngól? Lenzsér teljesen passzív volt a szituban. Öngólhoz nem kellene aktívan résztvennie a labda kapuba juttatásában?

    Óriási gratula a csapatnak, nagyon szép eredmény ez, ennyire megtizedelve.
    Dani nagyon higgadt volt a gól előtt. Jó látni, hogy Lanza rohant neki gratulálni.
    Aki kifütyülte Isaelt, az egyrészt paraszt, másrészt üzenem neki, hogy ezzel nem fogja elősegíteni a beilleszkedését.
    Aki kint volt, olvasson e-mailt, nagyon korrekt levélben köszönte meg a Klub a szurkolást.
    Hajrá, Fradi! Irány a harmadik csillag!

    Ezzel a tartalékos, felforgatott csapattal ilyen szinten ledominálni a Paksot, ez nagyon szép volt.
    Egyedül Isael miatt vagyok kicsit szomorú. Nem tudom, hogy fog tudni ő itt húzóember lenni. A levezető Lipcseire emlékeztet. Látszik, hogy mindent tud a fociról, technikás, taktikailag is nagyon rendben van, de nem tudja megcsinálni a dolgokat, mert nincs ereje és sebessége. Ebben a rebrovi csapatban egy szélső hogy tud megélni sebesség nélkül? Rossz volt nézni, ahogy letámadásoknál is, mindig Tokmac futott helyette.
    Ha Petrjakot nem sikerül megtartani, a biztonság kedvéért kellene hozni egy jó szélsőt. Nekem tetszik a kisvárdai Grozav játéka. Egy önző, nagyképű fasz, de lendületes és nagyon jól bánik a labdával.

    Most értem haza a meccsről.
    Összességében nagyon simán nyertünk, a Paksnak nagyjából két támadása volt a meccsen, mondjuk egy szót sem szólhattunk volna ha ezek bemennek. De egy percig nem éreztem, hogy a Paksnak itt sansza lehet.
    Dibusznak gyakorlatilag semmi dolga nem volt, szépeket védett a bemelegítésnél. Takács szolídan megoldotta biztonsági játékkal. A belső védőinket nem igazán tesztelték, Dvali is megoldotta a balhátvéd posztot. A középpályánk jó volt. Szerintem a Leo, Bőle, Tokmac hármas nyújtotta a legjobb teljesítményt. Petya ma belevezetős formában volt, el is készült a végére, de többet nem lehetett cserélni. Szignyevics is jó volt ma. Isael... hagyjuk. Eszméletlenül nem érzi a játékot. Minden támadásunk megakad rajta. Cipeli rendszeresen egy egyszerű passz helyett.
    Dani meg Dani. Többet erről nem is kell mondani. Szerető is jól mozgott. Varga nem érzi ezt a cserebere játékot.
    Ahhoz meg nem tudom mennyire kell hülyének lenni, hogy a saját játékosodnak ugassál a pacsizásnál.

    Viszont a Lanza hisztinek nem örülök.... Miután a 3. Csere nem ö volt nekiállt vitatkozni a Máté Csabával meg az egyik spanyol másodedzővel. Távolrol nezve nem volt tul baráti beszélgetés...

    Pár gondolat a helyszínről:
    -4 belső védővel a védelemben, 4 szélsővel a középpályán ez a 3-0 több, mint jó eredmény, Dvali kiváló volt a szélen, Frimpong szokásosan baromi jó volt és Leo is ma a tanár formáját hozta
    -A szurkolás baromi jó volt, a nézőszám is korrekt, bár volt pár barom aki 2-0-nál is szidta a mieinket... Böde Dani meccs utáni mászása érdekes volt, kár, hogy nem vezényelt valamitsmiley
    -A hokisok a nap egyik csúcspontja voltak, baromira élvezték a meccs előtti dolgot. A meccs után meg a Nagyvárad téren egy csoportjukba botlottam Nagy Gergővel az élen, éppen az "Azt beszéli Európa..."-t énekeltéksmiley kicsit kínosan érezték magukat amikor a közepén odamentem gratulálni, vicces jelenet volt

    kép
    A mindössze 49:40 tiszta játékidejű meccsen, mint múlt héten, most is 62%-ban birtokoltuk a labdát és mint egy hete, most is többet szabálytalankodtunk a bíró szerint. A mieink 87%-kal passzoltak, a vendégek 80.8%-kal. A kapura lövések aránya is hasonlít a várdai találkozóra. A Paks több párharcot nyert meg, ami a szabálytalanságok számát és azt tekintve, hogy a három középpályásunk közül kettő támadó volt, nem meglepő.

    Az InStat-index szerinti rangsort két hátvéd vezeti, Dvali és Frimpong is 306-ot ért el, Tokmac és Leo van a harmadik helyen, szintén holtversenyben (288-288), az ötödik Dibusz Dénes (280).

    A csapat felállása az igen tartalékos összeállítás ellenére nem változott, ugyanúgy három középpályással és három támadóval álltunk fel, mint a Felcsút elleni 4-0 óta minden bajnokin. Isael és Petrjak sokat váltották a helyüket, míg az elsőben a brazil volt a bal, az ukrán a jobb oldalon, addig ez a második félidőben megfordult.

    A legtöbb támadást 2019-ben ezen a meccsen vezettünk 42-t (40+2 kontra), a Paks 18-ig jutott. A beadások 29%-a volt sikeres, a szögletek közül azonban csak 1 vezetett lövésig. A támadások többsége baloldalt és középen érkezett.

    A legtöbb támadást 2019-ben ezen a meccsen vezettünk 42-t (40+2 kontra), a Paks 18-ig jutott. A beadások 29%-a volt sikeres, a szögletek közül azonban csak 1 vezetett lövésig. A támadások többsége baloldalt és középen érkezett.

    https://ulloi129.hu/2019/04/06/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2019/04/08/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-11/