magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.17, 10:58
    szar, nezhetetlen es most mar eredmenytelen foci -> na ezt hozta ossze az edzoi stab, kicsivel tobb mint masfel ev alatt majdnem mindent sikerult lerombolni, ami a bajnokcsapatbol maradt

    Luxemburg utan... meddig huzod meg Supka? otlettelen ivelgetes, kiszamithato fos, meddig kell meg a bena kedvenceidet nezni (kukoc, heffler stb)? ki hiszi meg el az"ambiciozus edzo", hajtunk a dobogoert dumat?

    pedig az ellenfel minden volt csak nem egy jo csapat (apropo: Prosser, csak szopogasd Pinter branerjet es a mai legyen a legnagyobb sikered az eletben!, tegyuk hozza, hogy Vernes Ricardorol megint kiderult, hogy korrekt srac...)

    ahh, inkabb megyek berugni smiley

    Ehem, az arabeus bár nem lefelé lógott ki a csapatból, de ma az első három beadása pl. ellenfélhez ment.Mezghrani minőség LEHET, ahogy N'Gog is az lehetett volna, mert minden labdaérintésén látszik, hogy valami más kategóriát KÉNE képviselnie, aztán mégsem.

    Nyolc meccs, egy győzelem, nem igazán tűnik úgy, hogy jó szériában vagyunk. Az egy győzelem is azért volt, mert rúgattak velünk két megye kettes szintű gólt.

    Ami Mezghranit illeti, az első egy-két labdaérintése lehet, hogy nem volt a legjobb, de onnantól kifejezetten jó volt, Danilo fején múlott, hogy nem lett 20 perc után 2-0, miután Mezghrani a fejére tette a labdát. Azon kívül is volt még két-három elég jó beadása, a második félidőben szerintem az egyik legjobb volt a pályán, hiba nélkül futballozott.

    Kikaptunk, de én speciel ebben a szezonban még nem emlékszem, amikor egy edző taktikailag felülmúlta volna a Supkát, ma is Fernandonak köze nem volt a meccshez, talán Prosser beállítása volt egyedül váratlan, de abban is benne volt a szerencse.

    Danilo nagyon összetett jelenség, én sem voltam teljesen elégedett vele, de ma is látható volt, hogy lement és akik helyére bejöttek, nem tudtak úgy nyomást helyezni az ellenfél védőire, NGog fizikailag nem bírja a fej-párbajokat, Tischler mozgása meg baromi merevvé vált..

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387