magyarfutball.hu

Torpedo-BelAZ Zhodino - Debreceni VSC-TEVA 1 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (2)
  2. 0 : 2 (1)
  3. 2 : 5 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.22, 09:54
    Ez a barom, tényleg elhitte, hogy az első meccs annyira überfasza volt, csak nem mentek be a helyzetek, nyilván ezért nem változtatott az összeállításon. Meg a taktikán... smiley


    A DVSC iránti érdektelenséget jól mutatta az, hogy a meccs idején rendezték a Campus Fesztivál VIP-fogadását, és a mintegy háromszáz vendég közül mindössze hárman néztük végig a találkozót az újonnan nyílt Loki Sörözőben…


    Én is szégyellem magam ez után a két meccs után... Tényleg.

    A tehetetlenség azt hiszem a legdühítőbb, hogy ülünk és tehetetlenül nézzük ezt a vergődést, lejtmenetet két éve már mert egyszerűen nincs semmi befolyásunk a dolgok menetére. Ez egy patthelyzet tényleg ahogy írtam is többször korábban.

    Kondás magától soha nem fog felállni, elég világos most már, a klubvezetés pedig valamilyen általunk ismeretlen ok miatt a helyén tartja őt akármi is történik, ez most már nyilvánvaló, így magának a klubvezetésnek kell távozni a változáshoz azt hiszem, legalábbis ha máshogy nem megy.

    Én eddig sokszor védtem finoman Szimát különböző okok miatt, de sajnos azt kell most mondanom, hogy Té látta jól, fejétől bűzlik a hal.


    Fraxit, Loxit, emtékáxit...


    Szééégyen!!!! Ez mi a f@sz vooot már megint? most komolyan? egy ilyen nudli csapattól így kikapni, gyakorlatilag helyzet nélkül. Itt valami baromira nincs rendben. Ok, gyenge a keret, de mélyen a tudása alatt játszottak ma (is) a srácok. Elég szomorú megint az egész hazai foci helyzet. Az EB-n úgy nézett ki elindult valami. Hát nagyon nem. Fradi, loki, mtk simán kiesett, gyakorlatilag esély sem volt rá hogy bárki is továbbjusson. Ok, nálunk nincs pénz, a fradinál elvileg van nem kevés, ott sem lehetett érezni hogy fikarcnyi esély lenne a továbbjutásra, egy hasonlóan gyenge csapat ellen. Nem igazán értem, teljesen "noname" csapatok jutnak tovább ellenünk gyakorlatilag nulla játékkal.


    Az előző kör hazai meccse után is leírhattam volna,de akkor még sokak számara kárrogásnak tünt volna egy 7:0-- ás összesítésű továbbjutás után!

    A tavaszi idény MTK elleni hazai meccs szünetében döbbentem rá, hogy mekkora külömbség van a két csapat szakmai stábjának

    a munkához való viszonyában amikor is az ellenfél csapat pályaedzője és erőnléti edzője a tartalékokkal gyakoroltat a szünetben mig a mieinknél mókázgatva rugdosgatnak a fiuk.Az Oláh G még itt sem igy volt, ott még minden percet kihasználtak a szakmai felkészítésre.

    Valami megváltozott, és ez már eredménytelenségben is megmutatkozik.

    A szurkoló azt a csapatot szereti ahol mindenki akar és tesz is a csapatért,az alibi focisták és szakma nem lesz sokáig szeretetre méltó ebben a közegben. Most pedig a DVSC- sajnos sok ilyet cipel a hátán


    Lássuk miből állunk:
    Radosevics elég lepkés
    Jovanovics küzd, de már nem a régi
    Mészáros lassú lett
    Brkovics nem tud helyezkedni
    Korhut nagyon vissza esett
    Varga még csak-csak, de passzolni sem tud
    Szakály évek óta az nb1 legnagyobb alibi focistája (néha elsül a lába...
    Holman pedig megpróbálja letaszítani a trónról...
    Szekulics mintha ott sem lett volna
    Tisza szegény...
    Castillionnak egy jó megmozdulása lett volna a két meccsen, amikor gyorsan akarta elvégezni a bedobást, sajnos nem sikerült (az sem...), ennyit még Sidibe 100 évesen is tudna!
    Szóval ezzel a "csapattal" mit is akarunk?
    És nem erről az egy meccsről van szó...
    Mindegyiken ez van!
    Xar!


    Semmi baj nem történt,csak a szokásos nullát nyújtották a fiúk Kondással az élen.Ez így fog tovább menni,kilátástalan játék,nulla elképzelés,nulla edzők a Loki élén.Szima majd megmondja,jó ez így más sem tudna jobbat.Vicc.Remélem senki nem megy meccsre míg nem történik valami.Játszák maguknak ezt a semmit,a szurkolók tüntessenek távolmaradásukkal!Mindenki!


    Egy évvel ezelőtt ekkortájt ugyancsak megkérdeztem magamtól, akkor nem kaptam választ, de most itt is feltenném a kérdést, hátha több sikerrel járok: mi történt Debrecenben? Hol van az a csapat, amiért érdemes volt kimenni a meccsekre, illetve leülni a TV elé? Akik anno oda-vissza vertek egy Hajduk Splitet vagy itthon egy Bordeaux-t. Oláh Gábor utcai stadion, tízezer néző, frenetikus hangulat... Nem vagyok debreceni, nem volt akkoriban sem komoly szinten a magyar labdarúgás, de visszasírom még azokat az időket. Sokkal szívesebben néztem őket, mint ezt a mai sótlan, tutyimutyi sz@rt, amit ma Debrecenben labdarúgásként előadnak.


    Ez nagyobb égés,mint a fradi tegnapi blamája.
    egyedül arra foghatja a kiesését a Loki,hogy a San Marinói amatőrök ellen kilőtték magukat.(mondjuk ezt a fraditól kezdve bármelyik csapat a mennyeiből simán veri)
    Na és a csapat még nem állt össze!
    Ráadásul a fradi legalább két döntetlenre jó volt míg ezek a szerencsétlenek kettős vereséggel estek ki egy olyan fehérorosz gárda ellen akik az elkövetkező években talán még ki sem jutnak a nemzetközi porondra.
    legalábbis nem az a állandó kupa induló,mint a Bate vagy a Dinamo Minszk.


    leirtuk az Albánokat közben ott voltak az EB-n sőt kupacsapataik az elmúlt 3 évben több eredményt értek el mint a mieink. Vagy pl a Fehérorosz. Ott is a kupacsapataik pl a Bate évek óta Bl résztvevő. Egyszerűen ez a pénz nem jogosit fel semmire hiszen 1-3 millió euró plussz minusz költségvetésben semmi. Ott lehet ezeket különbségnek nevezni ahol ez már 50 -70 millió euró mint pl Osztrák Holland Belga Ukrán csapatok s hol van még ettől a Német meg a többi! Ilyen szinten ez a pénz semmit nem ér.


    Nézem az MTK-t. A kommentátor öt perc alatt kétszer is belevágott abba a mesébe, hogy "kimondani nehéz, de tudomásul kell venni, hogy ezt a sportágat ma már a világ minden pontján magas szinten űzik, jó példa (miért????) Kína, de ez a Gabala is, hogy csillagászati összegek mennek a fociba.
    .
    Kommentálnám, csupa forráselemzéssel. Néhány klub keretének jelenlegi összesített értéke:
    .
    Gabala (AZE) 8,8 millió EUR
    Zsogyino (BLR) 4,8 millió EUR
    Partizani Tirana (ALB) 6,3 millió EUR
    .
    Ferencváros 11,9 millió EUR
    MTK Budapest 5,8 millió EUR
    Debrecen 6,8 millió EUR
    .
    Van még valakinek kérdése? Látni kell, hogy nálunk az ész rövid, a bőr vastag, a tekintet sötét, a beszéd zavaros.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2514591
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.22, 09:19
    Kondás Elemér: Sajnos mi az otthoni meccsen vesztettük el a továbbjutást, ahol rengeteg helyzetet kidolgoztunk. Ma ez másképpen alakult, ezúttal nagyon jól zárt az ellenfelünk, remekül védekezett, és nem tudtunk ziccert kialakítani. Még több lövéssel kellett volna kísérleteznünk, a beadások sem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. Egy gólt most is tudott lőni a fehérorosz csapat, míg mi egyet sem, így a Zsodino megérdemelten jutott tovább.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/ezuttal-nem-volt-ziccerunk
     
  5. avatar: magyarfutball.hu