magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Torpedo-BelAZ Zhodino 1 : 2 18:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Debreceni VSC-TEVA - Torpedo-BelAZ Zhodino 2016
  2. Debreceni VSC-TEVA - Torpedo-BelAZ Zhodino 2016
  3. Debreceni VSC-TEVA - Torpedo-BelAZ Zhodino 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 2 : 0 (1)
  3. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.15, 11:16
    Amikor hallgattam a szünetben a "szakértőt" majdnem besz@rtam a röhögéstől. Ezek azt hiszik, hogy tud a csapat focizni... Nem tud. Nem fut, lassan passzol, rossz irányba fordulnak a labdával...stb


    Érdemes lenne játékosaink mozgásáról egy térképet készíteni amikor támadunk. Mert olyan nyugodtan álldogál mindenki, hogy öröm nézni - az ellenfélnek. Mindezt tetézzük azzal, hogy lassúak a passzaink.


    A sok bajnoki elsőség dícsérendő, de milyen szinvonalú volt a bajnokság!!! Edző nélkül is bajnokok lettek volna, annyi jó játékosunk volt. És most? A régiek teljesen kiégtek, Bódi legalább ezt megérezte és váltott. Szakály nulla, pedig akar. Mészáros már tavaly is az volt, de miért hajtanának, amikor a pénztárnál ezzel a játékkal is sorba lehet állni! Hülyék lennének komolyabb edzésmunkát végezni! Az első osztályban ez is elég!!!

    Jók nekünk a magyar edzők..............


    Jól indult a meccs, pokoli lett a befejezés! Igazán nem tudom, hogy mi történhetett a csapattal... Ez nem volt jó játék és akkor még finom voltam! Nem tudom, hogy reménykedjek-e a visszavágó előtt, de pici remény még van bennem a továbbjutást illetően! Ez a fehérorosz csapat meg sem közelíti a BATE Boriszovot, de azért tudnak focizni... A magyar klubfutball még nem fejlődött annyira, mint a válogatott, még sok időre van szükség!


    Amikor már Varga Józsi is kipofázik a nèzőknek, akkor azért nagy a baj. Kisebb arc, több edzés egy új edzővel, az kellene. Ja, hogy Józsika szerint a szurkoló a hülye? Bekaphatod bazdmeg! 5 év alatt Kondás kezei alatt válogatott futballistából egy szürke kis játékos lettél! Talán neki kellene ugatni, nem azoknak, akik ezért a szarért képesek tízezreket fizetni!

    Kondás meg egy önkritikátlan seggfej! A minimum egy bocsánatkérés lett volna, de ez a gerinctelen balfasz erre sem képes!


    Te láttad a meccset, vagy csak a sajtótájékoztatót nézted meg? Mert egy olyan meccs volt, ahol hajtott a csapat, de szakmai koncepciót, hogy mit is akarnak játszani, azt nem láthattál!

    Csak a csatárok bénáztak? És azokat ki tette a kezdőbe? Ki állította össze a taktikát? Ki állítja össze az erőnléti edzéseket? Ki igazolta ezeket a játékosokat? Ki dönt a cserékről? Ki módosíthat a taktikán meccs közben? stb, stb.

    És milyen az a védelem (vagy taktika,) amelyik mellett négy támadásból két gólt kap a csapat?

    Bocsánat, ha te magad vagy a mester, és véded a mundér becsületét, mint mindig jó ideje.

    Nem ismerős valahonnan a nyilatkozat meccsek után? A fiúk mindent megtettek! A meccs nagyobbik részében! Érdemtelen volt a vereség! Le kell vonni a szükséges tanulságokat! Én már a következő meccsre koncentrálok!

    És? Mi változott a következő meccsre? Véletlenszerűen újra jól vagy baromi rosszul játszott a csapat...


    Kint voltam a meccsen, vállalhatlan volt.. Castillon amit összebénázott, rajta röhögött mindenki, harmincadik percben már alig bírt levegőt venni annyira fáradt volt, lecserlésée után pedig szimpatikus módon nem a kispadra ült hanem bement az öltözőbe..
    A kis mészáros karoll is nagyon gyenge volt, de tök mindegy, a végén már majdhogynem örültünk volna, ha belövik a harmadikat és akkor az egész stadion zengett volna a kondás takarodjtól.. Szánalmas produkció, de kit érdekel, úgyis megy minden tovább..
    Egyébként azt sem értem, hogy HOlmant miért kellett ennyire mélyen játszani, szegény eléggé alibi passzokkal nyomta, pedig az egyik kedvencem.. na mindegy...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.15, 11:07
    Kondás Elemér: Végig irányítottuk a találkozót, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az ellenfél egy átlövéssel és egy jól eltalált szabadrúgással tudott nyerni. Nem érdemeltünk vereséget. Masszívan futballozott a Zsodino, erre is számítottunk, mégis sikerült sok lehetőséget kidolgoznunk, folyamatosan az ellenfél térfelén voltunk. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert győzelmet szalasztottunk el. Nem adjuk fel, az fog dönteni, hogyan használjuk ki a helyzeteket a visszavágón.


    Igor Kriusenko: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél jól futballozott, keményen küzdött, ezért is örülünk nagyon a győzelemnek. Boldog vagyok, hogy az első bekapott gól után – ami szerencsétlen találat volt, megpattant egy játékosunkon - összeszedtünk magunkat, és végül sikerült azt nyújtanunk, amit elterveztük, még egy kicsit többet is. A játékosok nagy része még tapasztalatlan a nemzetközi porondon, sokan most játszottak először az Európa-ligában, ez meg is látszott, de miután megnyugodtak ó, jól teljesítettek. Egyelőre nem ünnepeljük a továbbjutást, még mindig úgy gondolom, hogy 50-50 százalék az esély.

    https://www.dvsc.hu/content/item/view/id/31489/lang/hu