magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 1 : 2 15:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Paksi FC 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.06, 15:09
    nagy csalódás nekem ez az egész.
    Amikor kizúgtunk európából, károgónak tartottak itt sokan, amikor azt írtam, így már el van cseszve a szezon.
    Amikor Nagy Ádámot aprópénzért elengedtük, akkor is tapsoltak sokan.

    És még most is vannak sokan akik elfogadják az elfogadhatatlant.

    Érdemi igazolások helyett eltűnik a pénz, örökké csórók vagyunk, nem bírunk épkézláb játékosokat vásárolni, még mindig csak a selejtek jönnek.

    Doll évenként elmegy lebőgni európába. A vezetőség lózungokkal eteti a szurkolókat és normális csapatépítés helyett arra pazarol energiát és pénzt, hogy keresztbe tegyen bizonyos kényelmetlen szurkolóknak.

    Hajrá Fradi, ahogy az NBII-ben is, most is.

    De azért nekem a Puskás-időszakban jobb volt.


    volt idő,mikor tudtuk, hogy szarul vagyunk és elfogadtuk amit láttunk, mert nem volt mit tenni, most? most mi van? ezt a lélektelen játékot nem lehet hova tenni, aludjunk rá egy párat


    Nem vagyunk lélektelenek, ezzel nincs gond.
    Minden másra ott a bullshit. Nem éles a csapat. Bödét miért nem kérdezi meg senki, hogy hová fejelgeti el a labdákat? A második félidő első percében ajtó-ablak helyzetben kifejeli a stadionból a lasztit. Ha az ott bemegy fordulópont. Amíg ezeket nem fordítjuk a javunkra, addig szopóágon maradunk.


    Már nem is tudom hányadik meccset néztem úgy végig, hogy végig azon járt az eszem, hogy mi változott az utóbbi 1 évben. Doll motivációja, Lamah hiánya, a játékosok motivációja, rossz igazolás politika, rossz edzésmódszer, a játékosok kiöregedése? Valszeg ezek és további okok együttesen okozzák a problémákat.
    Az a durva, hogy ilyen produkcióval simán 2.-3. helyen vagyunk a bajnokságban, ezért komoly változások nem hiszem, hogy lesznek.


    sak a teljesség kedvéért,az első golunk elött a nyomorék bíró a jogtalan sárgájával eléggé megzavarta a csapatot,Dilaver el is adta a labdát,aztán gól lett.A második gólunk elött meg Dominik adta el a kp-n.


    "Egy rakás tehetségtelen,motiválatlan,pénzéhes kétballábas játékost igazoltak a főnökeim.Nem tudok új taktikát kitalálni és gyakorlatban megvalósíttatni.Előre megírt és/vagy betanult kifogásokat nyilatkozom a vesztes meccsek után.Ezzel a kerettel és vezetőséggel,ennyi pénzből nem leszünk európai csoportkörösek.
    Jól keresek,leszarom az egészet.Siralmas ilyen kevés és csendes szurkoló előtt focizni,főleg a tradíciókat figyelembe véve.A kint lévő szurkolók között is van pénz-és hatalom éhes szaralak.Tök hülyeség a szkenner.Ezzel a mentalitással nem leszünk bajnokok még 5 évig."
    Őszinte Doll nyilatkozata.


    Szerintem amúgy Busa lesz a hónap játékosa. 3 meccs/ 6 gól.
    Aki mégegyszer szidja, annak letalpalom a képét.


    Nem tudom ki, kik a felelősösek, de ezekkel az emberekkel a védekezést még Klopp se rakná rendbe. De egy biztos Dollnak megvannak a korlátai, ezt sajnos láttuk nemzetköziben.


    Edzőt akarunk buktatni, vagy mi a tököm volt ez?
    Két soproni után sem tudtam még megemészteni, hogy ettől a harmat fos csapattól hogyan tudtunk kikapni.
    Olyan szinten kapunk balfasz gólokat, hogy arra már nincsenek szavak, ajtó ablak helyzetből meg nem találjuk el a kaput, vagy naggyá tesszük az ellenfél kapusát. 2:0-ig a Paks kétszer járt a kapunknál. Kriminális amit csinálunk.
    Ma támadásban is töketlenek voltunk, Gera is képtelen beadni normálisan egy labdát, pedig kb. harminckétszer próbálkozhatott huszonöt méterről senkitől sem zavartatva beadni vagy passzolni.


    Nem a balfasz gólokkal van a gond (mondjuk azokkal is!), hanem azzal, hogy egy Paks ellen az első félidő hosszabbításában kerülünk először helyzetbe.
    Gyalázatos volt. Csak 2:0-ig bírtam cérnával ... :-/


    A tavalyi "legendás" őszön is volt nem egy olyan meccs, ahol kevesebb helyzetünk volt, mint ma, de mégis simán nyertünk, mert nem adtunk két gól előnyt az ellenfélnek.


    A héten ki fogja elmondani, : "Elkerülhető gólokat kaptunk, jobban oda kell figyelni a védekezésre!"


    Az első kapott gólnál Ryu meg sem próbálta blokkolni a lövést, pedig ott állt.

    A második legalább 3 ember hibája: Dilaver hagyta hogy beadjanak mellőle kiszorított helyzetből, Dibusz hátradőlva a kapufának támaszkodva várta a labdát, így esélye sem volt kivetődni rá, Leo pedig hagyta magát megelőzni, pedig közelebb volt a labdához.

    Hajnal minden szögletrúgása veszélytelen volt, neki és Leónak már be kellene fejeznie.

    Az új szerzemények semmit sem érnek, egyik sem üti meg Busai mértékét sem, nem is beszélve Nagy Ádámról vagy Lamahról.


    Az első gól Ryu, Radó, Gera, Nalepa, Dibusz koprodukció, a második Dilaver, Nalepa együttműködés eredménye. Hajnal és Leo már nem való a csapatba, max. külön-külön csereként és Gerzson is 38 éves, egyedül nem bírja, egyre többet hibázik. Árulja el valaki, hogy Busai, Lovre és Nagy Dominik miért a padon kezdett? Hol van Varga, ennél ő jóval többet tud. Hajnalt és Trinks-t lehetne cserélgetni, ha a legjobbjaink nem a padon csücsülnének.


    A Radó-Riu páros szerintem nagy baklövés volt Thomastól, nagyjából borítékolható volt, hogy semmire nem fogunk menni velük. Mondjuk ettől függetlenül Djuricin és Böde belőhette/befejelhette volna a ziccert az első félidő utolsó ill. a második félidő első percében, és akkor Riu ide, Radó oda már a 46. percben megfordítottuk volna. De nekünk sajnos nincs egy véberi őszinteséggel rendelkező edzönk, aki feltenné a kérdést, hogy Böde hová a picsába fejelgette el a labdákat, vagy Marco hová a tökömbe lövöldözi a ziccereket.


    Paksiak 4 dobbal verték, a """bközépben""" is volt dob, ami neha megszólalt...
    Első bajnokim volt, mióta szkenner van és nincs bent a Tábor, de azt hiszem egy darabig az utolsó is.
    Vicc amit a kapu mögött művelnek, ill. vicc ami a pályán történik...


    Az oldalvonal mellől, ilyen magas ívű beadást, egy másfél méteres kapusnak is le kellene venni. Hatalmas helyezkedési hiba. Ennek a kapusnak ez a gyengéje. Minden edzésen ezt kellene gyakorolni, nem azt ami ösztönből megy.


    z biztos, hogy sokszor lassan mennek a passzok a játékosok között, és már ott könnyedén leolvassák a játékunkat, de ez sem igaz az egész meccsre.


    Csak látja az ember, mikor hajt küzd egy csapat minden labdáért és megy előre mint a vonat. Nézd meg az első nyolcvanöt percet, majd külön a maradék ötöt! A végén hajtottunk egy kicsit, ennyi.

    http://ulloi129.hu/2016/11/05/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-6/