magyarfutball.hu

Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 0 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 2016
  2. Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 2016
  3. Vasas FC - Debreceni VSC-TEVA 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.10, 14:09
    Tegnap a Vasas palyan a kiszolgalas kritikan aluli volt. Affektalo, arcoskodo, bunko jegypenztaros csitrik, arrogans, beszologato rendeszek, csak tobbszori keresre kinyito bufe meg bunkobb pultossal, reklamtablak miatt konfliktus a szektorban. Ha eletemben eloszor jartam volna meccsen, az tuti, hogy soha az eletben nem mennek megint.

    Hogy nem a szurkolo az elso, azt mar megszoktuk. De hogy percenkent azt ereztetik, hogy pup vagyunk a hatukon azok, akiknek a mi felhotlen szorakoztatasanak biztositasa a feladatuk, hat az verlazito.

    Nemhogy stadion nem kell ezeknek, kivanom, hogy szunjenek meg mind 213 es fel szurkolojukkal egyutt.


    Roppant kínos a helyzet, mert a TV előtt játszottunk, most lehetett volna megmutatni, miért kell kijönni a Honvéd ellen, de ehelyett láttunk valamit, amit tulajdonképpen semmilyen hírcsatorna nem hozott le hűen. Ez maga a borzalom volt. Nem tudtam végignézni a meccset, de gratulálok annak, akinek ez sikerült. Sok éve nézem a LOKI-t, de ilyen minőségű focit, ahol kettőt sem sikerült egymáshoz passzolni, régen láttam. Szellemileg nem túlságosan magas szinten jegyzett játékosnak tartom azt, aki sárga lapja birtokában magasra tett kézzel próbál gólt kezelni. Hihetetlen.

    Megjelent ma az NSO-n egy riport Békéscsabán, hogy miért nem járnak meccsre az emberek. Szomorúan kell konstatálnom, megfejtettem a titkot. Csányi úr véleményével ellentétben, biztos, hogy nem a fanok riasztják el a családokat. Én azt mondom, és ebben benne van a véleményem, hogy aki elment, vagy végignézte ezt a meccset, az puszit érdemel az MLSZ-től. Mindenki. Mindaddig, amíg ilyen gyalázat megy a magyar pályákon, addig minden tiszteletem azoké, akik pénzt költenek erre a sportágra. Én nem utálom az edzőt, nem utálom a játékosokat, de azért halkan jegyezem meg: amikor a televízió sportriportere az jelzi, azért este lesz egy Real- Róma meccs is, ne csüggedjenek a nézők a végtelenségig, ilyenkor a tulajdonos nem gondolkozik el azon, hogy valakit mégiscsak jó messzire kellene zavarni?


    Az otthoni tabellán és az idegenbelin is negyedikek vagyunk. Összetettben másodikak. Ilyen ez a mennyei...

    A tegnapi nulla teljesítményt én a Mesternek tudom be, nagyon látszott a zéró taktika, a grundfoci, csak a grundon nagyobb a lelkesedés.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.09, 14:46
    Hát ez egy hatalmas, nagy büdös nulla volt.

    Egyedül Hangya és Korcsmár emlékeztetett ma távolról labdarúgóra, a többiek még az nb3-ba is kevesek lennének.

    Szánalmas egy produkció volt, megint. És ezért még pénzt is kapnak...


    A 78. percben találtuk el először a kapu(s)t. Meg utoljára is.


    Szereztunk 1 pontot,de masodik felido katasztrofa volt.30 perc emberelonyben es megint semmire se mentunk vele.Ilyenkor de jol jott volna egy Keno.Ezzel a jatekkal az nb2-ben se lennenk az elbolyban.Szanyoval meg legalabb valami csapat kepet keltettuk,akkor a fradi meccs kivetelevel voltak szep pillanataink,de pontunk keves.Hajdu B vegig cikizett minket,de azert a debrecennek is osztott ma lenezo gondolataibol.Nyugodtan kimondhatta volna hogy piszkos gyenge a meccs de vegig bofogni nem kellett volna.Kar az elhullajtott 4 pontert a kispest es a loki ellen,valoszinuleg az nb1-es tagsagunkba fog kerulni.Vegig szenvedtem a meccset becsuletbol,de nagyon szomoru vagyok.Moha a legnagyobb csalodas nekem,mert az nb1-ben semmire sem megy,nem tudja a hatara venni a csapatot,mar goljai sincsennek.Hajra,VASAS Mindorokke!!


    Sajnos megint elszalasztottunk egy nagy lehetőséget, nem bírjuk átlépni saját árnyékunkat.

    Régen játszottunk már egy ilyen Debrecen ellen, amikor lett volna esélyünk nyerni.

    Azt nem értem, hogy emberelőnyben úgy adogattunk a félpályánál, mintha 3 góllal vezetnénk. 1/4 óráig a 16-osig sem jutottunk el.

    Az első félidőben mutattunk valami futblalra emlékeztetőt.


    Kár volt kimennem... A görög csatár annyi veszélyt jelentett, mintha én játszottam volna a helyén. Továbbra is tartom, ez a görög fiú, tavaly 9 percet játszott a görög másodosztályba, mi leigazoltuk!? Vancsa, ezt (is) benézted! Istenem, valaki szóljon már Prekletnek, hogy saját csapattárshoz passzoljon! Képes volt még egy bedobást is ellenfélhez dobni!

    Korcsmár a mezőny legjobbja volt ez vitathatatlan. Csatáraink? Kishitű szar mindegyik! Ez így kevés lesz! Kellene egy góllövő!


    Szerintem meg nem voltunk emberelőnyben. Ignatidisz beállításával kettős emberhátrányba kerültünk, a Preklet cserével ill. a kiállítással meg tíz a tíz ellen játszottunk.smiley

    Elhűltem a Novák Ignatidisz cserén egy Debrecen ellen. Annál jobbak a debreceni védők, hogy ne egyenek meg egy Ignatidiszt. /Müller, hogy kiakadt rá egy labdavesztés után/


    Még két dolog: A pálya talaja mindenre alkalmas, csak futballmeccsre nem.

    Ráadásul mintha játékosaink nem is megfelelő stoplit tettek volna fel. Remili mintha jégen játszott volna

    A másik a Debrecen: Azért erre teljesítményre ma ők sem lehettek büszkék, nem tudod, Kondás mitől tartott...

    Mindegy, legalább lett egy pontunk.


    Az emberelőnyös játékunk. na az a TRAGÉDIA.

    jó kis németes bekkelős foci, azt egész jó szinten játszunk, abból nyomjuk előre a hosszú labdákat a Novák meg az Ádám felé. Nagyjából ennyi. Bár a meccset is megnyerhettük volna vele az első félidőben...

    Nekünk nem szabad emberelőnybe kerülni, mert akkor el kéne kezdeni focizni. Legalább egy kicsit. Na az támadók, irányító, és technikás középpályás nélkül nem megy.


    Azt azért látni kell,,hogy a másodikban, amikor a Debrecen feljebb kapcsolt, nem nagyon tudtunk kijönni a 16-osról, szerencsére az ökör kiállíttatta magát...

    Mindenki aláírta volna az 1 pontot meccs előtt...


    Biztos valamikor az elmúlt pár napban nem figyeltem oda és elkezdtünk a bajnoki címért játszani; mert a második helyezett elleni pontszerzés után olyan hangulat van, mintha ezen múlna, hogy nem a BL-ben, hanem az EL-ben kell majd ősszel játszanunk...

    És akár mennyire is szerettem azt a játékot, amit Szanyó játszatott a csapattal, akkoriban ezekből sima 0-1 lett (és értem én, hogy a tévé alapján egy vonal is lehetett a lesgóljuk, de ahol mi ültünk onnan simán igaza volt a partjelzőnek; ill. az a gól, amit ...smiley )

    és persze hogy érthetetlen, ha az első félidőben el tudtunk jutni helyzetekig, ha lehetett látni, hogy egy két szimpla helycserével, üres területre beindulással milyen könnyen megbontható a Debrecen védelme; akkor a második félidőben miért váltottunk egy olyan statikus semmire, amit támadójátékként valóban nehezen lehet nullásnál jobbra értékelni. és persze, hogy látszott a Lokin, hogy ők azért a hétvégén négyet rúgó csapatukból ha minden igaz 5 embert lecseréltek, tehát volt gondjuk az összeszokottsággal - de a másik oldalról meg azért frissebbek is lehettek...

    a Békéscsaba és a PAFC nem fog a Kispest és a Debrecen ellen két pontot szerezni itt a végjátékban... viszont az is igaz, hogy ha a Paks bukik a PAFC ellen is, akkor nekünk sem szabad a hétvégén kikapni (ill. semmilyen formában nem szabad és akkor a három meccsből legalább meg van a három pont, ami azért valóban ma sem lett volna túlzás)

    Azért is...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138