magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Vasas SC 1 : 1* 16:30 * büntetőkkel 4-5

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2021.10.04, 18:57
    A büntetőpárbaj: 1:0 Balogh, 1:1 Szabadi, 2:1 Vojtekovszki, 2:2 Duró, 3:2 Temesvári, 3:3 Claude, 3:3 Szabó A., 3:4 Kardos, 4:4 Kovács E., 4:5 Pecha.
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:31 (szerk.: 2017.10.27, 20:25)
    A két szomszédos városrész - Újpest és Angyalföld - labdarúgóinak összecsapása az élvonallal szemben támasztott elvárásokhoz képest méltatlanul alacsony színvonalú játékot hozott. A hazaiak közelebb álltak a három pont megszerzéséhez: végig többet birtokolták a labdát, a kapura is veszélyesebbek voltak, de megelégedvén az egygólos vezetéssel túl korán "ráültek" az eredményre, s ez végül megbosszulta magát.

    Az újpestiek már az első percekben vezetést szerezhettek volna, de Claude hibáját Kovács nem tudta kihasználni, pontosabban Andrusch védte szépen a 16-osról leadott lövést. A 21. percben góllá érett a meddő mezőnyfölény: Kénoszt baloldali szögletét a rövid saroknál helyezkedő Temesvári fejjel a hálóba csúsztatta. Többnyire a két büntető terület között pattogott a labda, a kapusoknak szinte egyáltalán nem akadt védeni valójuk. A félidő hajrájában egyenlíthetett volna a Vasas, de Claude három méterről is kapu fölé perdített. Fordulás után sem változott a helyzet. Előbb Temesvári fejese, majd Balogh lapos lövése foglalkoztatta Andruscht. A vendégeknél különösen a középpályás sor gyengélkedett - Komjáti,Kardos, Claude és Duró egymást múlták alul. Szinte egyetlen használható labdát sem tudtak adni a támadóknak, így nem csoda, hogy a 90 perc alatt Grófnak egyetlen kapura tartó lövést sem kellett hárítania. Már-már mindenki elkönyvelte az újpestiek első szezonbeli győzelmét, amikor 4 perccel a találkozó befejezése előtt Mészöly labdáját Szabadi 14 méterről - a kifutó Gróf fölött - a jobb sarokba emelte.

    A 11-es párbajban az döntött, hogy a negyedik sorozatban Szabó lövését a sérült Andrusch helyére beállt Babócsy kapu fölé ütötte. Így lett a hazaiaknak a biztosnak tűnő három helyett egy pontjuk, az angyalföldieknek pedig érdemtelenül kettő.

    MTI