magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Tatabányai Bányász SC 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:44 (szerk.: 2022.03.27, 14:10)
    A hazaiak számára szerdán továbbra is létkérdés volt a három pont megszerzése, amire a legutóbbi fordulóban, Győrött nyújtott jó teljesítményük és nagyarányú győzelmük alapján minden esélyük megvolt.

    Az első negyedórában nemigen kerültek veszélybe a kapuk, a lila-fehérek léptek fel kezdeményezőbben. A 16. percben Eszenyi szép fejesét Mázi bravúrral ütötte szögletre. Rövid időre beszorult a Tatabánya, de átvészelte az újpesti rohamokat. A félidő legnagyobb helyzete a 37. percben volt: Németh L. játékvezetőről Szabó elé pattant a labda, aki betört a 16-oson belülre, gólba tartó lövését azonban Szalma tisztázta. Ezután Eszenyi 18 méteres lövése okozott némi gondot Mázinak. A félidő hátralévő percei unalmas labdázgatással teltek.

    A szünet után a játékot továbbra is alacsony színvonal, sok pontatlanság jellemezte. Szép mozzanat volt viszont, amikor Katona az 52. percben ollózva kísérelt kapura lőni, labdája azonban Udvardiról szögletre pattant. A küzdelem többnyire a kék-fehérek térfelén folyt, de a hazai támadások ritkán hoztak gólveszélyt. A 60. percben Katona labdájával Kozma betört a büntetőterületen belülre, ahol Máziról kipattant a labda, Plotár pedig meglökte az ismétlésre készülő újpesti játékost. A vitatható esetnél a játékvezető továbbot intett. A 70. percben már nem volt ilyen kíméletes, mikor Süvegest lerántották a 16-osnál: a büntetőt Herédi értékesítette (1:0). Ezt követően a vendégek mindent elkövettek legalább a 11-es rúgások kiharcolásáért, de egy ellentámadás végén ismét hálójukba került a labda. A 78. percben Szlezák beadását Süveges vágta a bal sarokba (2:0).

    Mindent összevetve gyenge mérkőzést láthatott a Megyeri út közönsége, de a hazaiak a három pontra, és nem szépségdíjas fesztiválra összpontosítottak.

    mti