magyarfutball.hu

Videoton SC - Újpesti Dózsa SC 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:31 (szerk.: 2022.04.15, 15:02)
    A vendégek kezdtek jobban, egyre veszélyesebb támadásokat vezettek, a 10. percben Bácsi a kifutó Petry mellett is elhúzta a labdát, de kisodródott, és az oldalhálót találta el. Továbbra is a vendégek voltak veszélyesebbek, főleg Katona szervezte jól a támadásokat. A 34. percben viszont Tintar 25 méterről célozta meg a bal felső sarkot, Brockhauser bravúrral tolta szögletre a labdát.

    Szünet után élénkült a játék, a hazaiak is többet támadtak már ekkor, Csucsánszky nagy erejű szabadrúgását Brockhauser csak kiütni tudta. Nagy nyomás nehezedett ezekben a percekben az újpesti védelemre, különösen a csereként beállt Babait tudták nehezen tartani. Később kiegyenlített lett a játék, már-már úgy tűnt, hogy semmi jelentős esemény nem történik, amikor a hajrában keményebb lett a küzdelem. Zsivótzky, Müller és Emmer kapott sárga lapot. A 87. percben született a mérkőzés egyetlen gólja, Kuttor jobboldali beadása után Tintar 12 méterről a bal felső sarokba fejelt (1:0). Brockhauser hiába repült a labdáért, nem érte el, az éppen csak hogy befért a kapuba.

    Nem hozott jó játékot és színvonalas mérkőzést a két együttes találkozója, még a közepes nívót is alig érte el, mert mindkét csapat sok hibával játszott. Kezdetben a vendégeknek volt több gólszerzési lehetőségük, szünet után viszont a hazaiak játszottak jobban, és végül a fehérváriak a hajrában szerzett góljukkal értékes három pontot szereztek. A Videoton négy kulcsjátékosát, Csonkát,
    Lászlót, Horváthot és Quirikót volt kénytelen nélkülözni sérülés miatt.

    mti