magyarfutball.hu

Békéscsabai Előre Spartacus SC - Újpesti Dózsa SC 1 : 4 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: bbsz
  2015.06.07, 22:06
  Békéscsaba:
  Gulyás István - Mracskó Mihály, Ottlakán Mihály, Szenti Zoltán, Fabulya György - Belvon Attila, Csató Sándor, Csanálosi Miklós (Takó Ferenc 64. p.), Horváth László (Miklya Zoltán 46. p.) - Pásztor József, Zsinka János Edző: Vígh Tibor
  Újpest:
  Brockhauser István - Huszárik László, Kósa László, Szlezák Zoltán - Miovecz Zoltán, Kovács Ervin, Balogh Tibor, Szabó András, Zsivóczky Gyula - Eszenyi Dénes (Véber György 87. p.), Rubold Péter (Balogh István 70. p.) Edző: Varga István
  Gól: Eszenyi 15. p. ; Miovecz 33. p. ; Mracskó 43. p. öngól ; Miklya 52. p. ; Véber 89. p.
  Sárga lap: Ottlakán 49. p
  Vezette: Plasek Gábor (Szabó János, Huták Antal)
  futball 1989-1992
   
 2. avatar: heimo
  2015.03.21, 22:53
  Az első percek tapogatódzó játéka után Zsinka (5. p.) remekül elfutott a balszélen, beadása után Csató lövése elsuhant a jobb kapufa mellett. A 15. percben baloldali szöglet után Eszenyi elé került a labda, aki ügyesen átemelt a kapujából kint álló Gulyás felett (0:1). A gól után a csabaiak is vezettek néhány támadást, de a gondolatszegény próbálkozásokat a Dózsa-védők rendre megakasztották. A 33. percben újabb gólt ért el az Újpest: Miovecz remekül kilépett a csabai védők közül, Gulyást is kicselezte, és a kapu közepébe lőtt (0:2). A másik oldalon Zsinka fejesét szögletre ütötte az újpestiek kapuvédője. A 43. percben Mracskó növelte a fővárosiak góljainak számát, a hátvéd Gulyás fölött a kapuba emelt (0:3).

  Fordulás után a tetemes előny birtokában a dózsások nyugodtan játszottak, a csabaiak pedig az 53. percben gólt értek el. Pásztor szabadrúgása a kapufáról Miklya elé pattant, aki először a felső lécre fejelte a labdát, majd másodszorra a kapuba pöckölt (1:3). A szépítő gól felhozta a hazaiakat, beszorították ellenfelüket, mezőnyfölénybe kerültek, viszont a szórványosabb fővárosi kontraakciók veszélyesebbek voltak. A 72. percben Zsinkát felvágta Kovács a 16-oson belül, Csató gyenge, jobb sarok felé tartó 11-es lövését Brockhauser szögletre ütötte. A hátralévő időben többet támadtak a csabaiak, de újabb gólt a csereként beállt Véber ért el (1:4).

  A közepes iramú és színvonalú találkozón a Békéscsaba első félidei gyenge teljesítményét a rutinos újpestiek ügyesen kihasználták, és megérdemelten nyertek.

  mti