magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Siófoki Bányász SE 1 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:43 (szerk.: 2022.04.19, 09:42)
    Újpesten már most is az olasz SSC Napoli elleni BEK visszavágó mérkőzésre készülnek, legalábbis ez derült ki abból, hogy az eredményjelzőt éppen ezekben a napokban újítják fel. Így aztán ezúttal nemigen lehetett pontosan tudni, hogy hol tart a találkozó. Pedig még egy óra sem telt el a kiszabott 90 perces játékidőből, sokan már nagyon várták az összecsapás lefújását. Ha másért nem, hát azért, mert a második félidőre igencsak elromlott az idő, többször is rákezdett az eső.

    Ami pedig a mérkőzést illeti: szinte végig az újpestiek irányították a játékot, teljesen beszorították ellenfelüket a kapujuk elé, de a jól tömörülő vendégvédelmen csak nagy nehezen tudták áthámozni magukat. Szó ami szó, a hazaiak igen körülményesen szőtték támadásaikat, a sok labdaérintés miatt lassan jutottak el a siófokiak 16-osáig. S bizony nem egyszer az is előfordult, hogy az egyébként elszánt fővárosiak egymást akadályozták az eredményes befejezésben. Ezzel szemben a vendégek gyors kontraakciókat vezettek, s egy ilyenből esett a gól is, s ha jobban összpontosítanak, akkor nem egy, hanem több góllal is megterhelhették volna Brockhauser kapuját. Bizonyára sok szidást kapott Kovács Ferenc vezetőedző, aki kihagyta, a kispadra ültette Bácsi Sándort, az újpesti szurkolók
    kedvencét, akit többen csak úgy emlegetnek errefelé – erről transzparensek is tanúskodtak -, a ,,Császár,,. S talán a fejét is követelték volna a mesternek, ha a hajrában Kósa jól eltalált szabadrúgása nem akad be a jobb sarokba.

    A korszerűbben futballozó siófokiak közelebb álltak a két pont megszerzéséhez, ám a végén megbosszulta magát, hogy fordulás után jóformán teljesen beálltak védekezni.

    mti