magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Budapesti Honvéd SE 1 : 2 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:45 (szerk.: 2022.04.19, 09:50)
    Még javában tartott a taktikai előjelű helyezkedés, a futballisták szorgosan keresték az edzőik által őrizetre kijelölt ellenfeleket, amikor a nagy nyüzsgésben (10. p.), Kecskés balról beívelni készült. A labda kicsit lecsúszott a lábáról, de jó irányba, a bal felső sarok felé. Az időközben kapujából kimozdult Petry balszerencsésen tenyerelt bele az ívelésbe, a labda a hálóban kötött ki (1:0). Azonnal frissített a vendégcsapat, s kilenc perc múlva Fodor pontos szabadrúgását Csehi ügyesen fejelte a jobb felső sarokba (1:1). Az ígéretes kezdés után mintha megelégedtek volna a csapatok az irammal, mert jórészt elveszett a kezdeményezőkedvük, szürke színek kerültek a palettára. Hogy azért a hajrában is akadt egy felvillanás, arról Urbányi gondoskodott. A nagy játékkedvről tanúbizonyságot adó Honvéd-középpályás a mélységből felrobogó Bognár elé tálalt, de védőtársa megijedt a lehetőségtől. Rá két percre Fodor szabadrúgását Bognár 6 méterről melléfejelte, ami különleges ,,művészetnek,, számított, hiszen Brockhausernek esélye sem volt a hárításra. A Honvéd nem esett kétségbe, jött a csattanó, közvetlenül lefújás előtt Fodor átadását Gregor futtából küldte a hálóba (1:2).

    A pihenő után az folytatódott, ami az első félidő legnagyobb részét jellemezte: a vendégek ügyesen, olykor látványosan kombináltak, és például az 56. percben Gregor egy sakk-matt helyzetben öt lépésről a felső kapufát találta el. A hajrára viszont alaposan lazított a Bp. Honvéd, felkínálta az egyenlítési lehetőséget, ám ezzel az újpestiek nem tudtak élni, akcióikban nem volt elég fantázia.

    A Bp. Honvéd olykor remekül ,,muzsikált,,, ám egyes időszakokban alaposan ki is tárta védelme kapuit. Ezzel együtt is, egy pillanatig sem volt vitás, melyik a jobb, képzettebb és technikásabb csapat.

    mti