magyarfutball.hu

Tatabányai Bányász SC - Volán SC 2 : 1 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 19:05 (szerk.: 2017.09.25, 19:28)
    Tatabányai Bányász SC - Volán SC 2-1 (1-0)
    Tatabánya: 2500 néző. Vezette: Kiss G. (Varga S., Stamler).
    TBSC: Tőkés — Vincze, Váczi, Kiss (46." p. Udvardi), Szalma — Jártás, Kiszi, Simon T., Kiausz — Süveges (58. p. Kanyok), Szekeres. Edző: Tornyi Barnabás.
    Volán: Gáspár — Schneider (37. p. Waszner), Varga J. (80. p. Kenesei), Urban, Szöllősi, Varga L. — Szabó, Farkas, Simon A. — Kajdy, Balogh. Edző: Ebedli Ferenc.
    A mérkőzés előtt Szalma Józsefet köszöntötték a TBSC vezetői, a közelmúltban lejátszott 150. NB I-es mérkőzése alkalmából.

    Az első negyedórában jóformán csak pillanatokra volt a Volánnál a labda. A Tatabánya szinte egy kapura játszott. Kiausz közeli fejese mindössze centiméterekkel kerülte el Gáspár kapuját, majd Váczi 30 méteres szabadrúgását fogta vetődve a vendégek kapusa.
    A 22. percben mintegy 18 méterre a fővárosiak kapujától szabadrúgáshoz jutott a Bányász. Simon T. futott neki a labdának és ballal a bal felső sarokba „varázsolta” 1-0.
    A 39. percben Kajdy robogott fel a bal oldalon éles alapvonal közeli beadását Szalma vágta ki az ötös sarkáról. Szünet után a Volán vette át a játék irányítását. Az ekkor sokat hibázó vendéglátókat rendre sikeresen megelőzték és a kapujához szorította a Tatabányát.
    Az 56. percben az egyenlítő gólt is megszerezték a vendégek. Barkas 17 méterről a bal oldalról kapura tűzte a labdát. A lövést Tőkés a felső kapufa segítségével hárította, de a jókor érkező Balogh 5 méterről fél fordulásból a kapu közepébe ragasztotta a labdát. 1-1.
    A 77. percben Kiausz pontos labdával indította a kiugró Szekerest, aki 13 méterről csak alig valamivel lőtt a bal alsó sarok mellé. A 88. percben Szekeres ügyesen játszott Udvardi- hoz. A felfutó hátvéd pontosan ívelt középre, s az előrevetődő Kanyok 6 méterről, hatalmas gólt fejelt a kapu közepén, a léc alá. 2-1.
    Jók: Vincze, Szalma, illetve Waszner, Urbán, Kajdy.
    Tornyi Barnabás: — Mostani állapotunkban nagy sajnálatunkra nem tudunk brillírozni és magasabb szinten szórakoztatni, de változatlanul jó érzés nyerni.
    Ebedli Ferenc: — Tornyi Barnabásnak úgy tűnik, jól sikerült a játékvezető lelki „felkészítése”. Csapatomban ma több volt, mint a Tatabányában.

    Forrás: 24 óra, 1990-11-19