regisztráció felhasználójelszó

Magyarország - Románia 2 : 2, 20:30

   
   
saját képek feltöltése / felhasználói képsorok »
mérkőzés értékelése
Világbajnokság 2014 selejtező
877. hivatalos válogatott mérkőzés
nézőszámok: zárt kapuk mögött
 1. 1 - 0 16' Vanczák Vilmos
  1 - 1 68' Mutu Adrian (11-es)
  2 - 1 70' Dzsudzsák Balázs (11-es)
  sárga lap 73' Goian Nicolae Dorin
  sárga lap 74' Mutu Adrian
  sárga lap 87' Chiricheș Vlad
  2 - 2 90+2' Chipciu Alexandru

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.11.20, 12:53
  Adrian Mutu: Piturca nagyon jó szakember, csak egy kicsit idejétmúlt. A módszereit szerintem az 50-es, 60-as években használták. Mesélek néhány dolgot. A magyarok elleni meccs előtti egyik edzést azzal kezdte, hogy nem sok mindent tud a másik országról és fogalma sincsen, hányan lakják. Aztán az is csodás volt, ahogyan a magyarok és a törökök ellen készültünk. A Magyarország elleni találkozó előtt megnéztük a magyar-török selejtezőt videón, aztán a törökökre készülve megnéztük ugyanazt, mintha a török-magyar lett volna. Végignéztük mind a 90 percet. És utána miről beszéltünk? Hogy menjünk aludni. Jó szeme van Piturcának a játékosokhoz, de már nem motivált, a stílusa pedig diktatórikus – fogalmazott többek között.

  forrás:
  http://www.csakfoci.hu/node/153080
   
 2. avatar: Coimbra
  2013.04.04, 00:11
  5-en is bent voltatok a meccsen?De jó nektek. smiley
   
 3. avatar: ingersheim
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2013.03.24, 09:13
  Ezt nem hiszem el! Mind a két román gólt mi hoztuk össze. Pedig nem voltunk rosszak, kivéve a védelem.


  nagy kár érte, jobbak voltunk. A románok szinte semmit sem csináltak a 2. félidôben, erre adunk nekik egy gólpasszt a legvégén.


  most sírjak vagy nevessek????

  ez nem véletlen:

  ránézek az órára 22:22 mondom megnézem az eredmény, hogy nyugtázzam a győzelmet.... és lásd....

  tehát 2013 (13 ugye?) 03. 22. én 22:22 kor lesz 2:2 véletlenek márpedik nincsenek.....

  ez a VB esélye is elúszott... ennyi volt


  A bíróval volt a legkevesebb gond, a második félidő elején kellett volna abból a jó néhány helyzetből értékesíteni 1-2-őt és akkor nincs gond. Ezt mi basztuk el, nem kicsit, nagyon.


  A barom állat egervári meg a cseréji elmehetnek a picsába.Behoz két rutinos jó játékos helyett egy zöldfülűt meg egy harminc fölötti játékost.EZ NEM DÖNTETLEN EZ VERESÉG.


  Mi köze volt a vereségnek a cserékhez? Kovács egész jól mozgott, volt egy olyan kiugrása, hogy ha a román játékos nem rúgja fel egy sárgáért, akkor egyedül megy kapura. Halmosi meg a 90. percben állt be. A gólt Varga és Mészáros hota össze, de őket sem emeném ki negatívan, a gólt a csapat kapta. Azért jó lenne, ha Juhász visszatérne.


  èn magunknak gratulàlok dèlután 6óta ott buliztunk 10 ezren!!! nemtom az mlsz- nèl mennyien lehettek, de a stadionnàl fergeteges volt a hangulat, örök èlmèny! vègre egy igazi szurkolàs. tv elött jó szar lehetettsmiley


  Összességében jó volt a válogatott, és Egervári húzásai is nagyjából bejöttek. Mészáros ma nagyon kilógott a csapatból, de Szalai sem hőzönghet, ha kritizálják. Ez a meccs rajta ment el.


  Nézd, a román csapat minőségben és tudásban, tempóban is sokkal előrébb jár mint mi. Tőlünk ez kiugró teljesítmény, tőlük ez az átlag.
  Az alkalmazott szerkezet és taktika tökéletesen működött, nekünk állt a meccs, gyengébb "anyagból". Agresszíven játszottunk és céltudatosan. Nincs ebben irónia, ez látható volt.


  Amennyiben az első félidőben kapunk egy-két gólt, egy szót sem szólhattunk volna, viszont a második félidőben lefociztuk a románokat, mégis két gólt kaptunk! Szalai mesterhármast szerezhetett volna, de még a kaput sem volt képes eltalálni! A végén meg Varga föllöki Mészárost, aki meg lekészíti lövőre a románnak... Kikapunk a törököktől, és készülhetünk a következő világversenyre!


  Korábban is volt már újonc avatás, ez pedig remek alkalom volt, ráadásul gyors játékos, kontrákra jó lett volna. Nem ő baszta el.


  Azért bravúr lett volna ha lefújás után 5 perccel már otthon vannak, mert mintha akkor indultak volna meg a sünök... Semmi értelme nem volt. Szépen 5-10 percet ott még beszéltek volna, aztán irány egy kis kocsma, aztán haza. De rögtön elzavarni őket pár perc után, pláne egy ilyen meccsbefejezés után. Leghülyébb döntés volt. Ott lettél volna kíváncsi lennék hogy reagáltál volna rá.


  A helyszíni közvetítők beszámolója alapján két szurkoló összeszólalkozott, és lökdösődött, amire a rendőrök közbeléptek, pár szurkoló pedig ezt nehezményezve dobálózni kezdett. Ez a tvből, a teljes igazságot majd talán forumtársaktól, ha tartózkodik ott valaki.


  pont azt mondtam,hogy még jót is tesz a csapatnak a zárt kapu,mert még előttem van a 2009-es svédek elleni "sorsdöntő" meccs.kicsit lekerült a teher a vállukról,tudtak szabadabban játszani.

  a románok attól jobbak,hogy van olyan rutinuk,ami nekünk nincsen.láttam azt a meccset is,meg amikor a horvátok felkenték velük otthon a padlót.de itt mentálisan erősebb és kiélezett helyzetekben rutinosabb válogatottakról beszélünk.


  Szabicsot kellett volna kicsit hamarabb levarázsolni és behozni helyette egy olyat, aki képes arra, hogy megfussa a román tornyokat... Mondjuk itt szerintem abszolút elnézte a meccset az öreg, mert nem igaz, hogy ilyen Goian, Csiricses, Tamas kaliberű védőket képtelen volt megverni, akár Szalai, akár Szabics... Nagyon kellett volna egy JÓ formában lévő Rudolf.


  Ebben is van valami, de szerintem egyértelmű volt, már a meccs előtt, hogy ez a román védelem nem lesz épp gyors. Nyilatkozta is Piturca, hogy 3 középhátvédszerű játékos lesz a védelemben, illetve az is látni lehetett, hogy a fentebb már említett három, megeszi reggelire a törpéinket... Erre a meccs vége felé cserél két 1.80 alattit... Néha nem értem a faszpiktort.


  Egervári tökös volt, hogy 2 csatárral kezdtünk. aztán én azt gondoltam, hogy szünetben, 1-0-nál meglépi a Szabics-Varga cserét, mert azt látni lehetett, hogy a védekezést stabilizálni kell. nem lépte meg, várt vele - és majdnem bejött, sorban alakítottunk ki helyzeteket.
  Szalai helyett is jöhetett volna mondjuk Böde, de azért egy ilyen típusú csatárnál, mint Ádám, sosem lehet tudni, mikor villan. most nem jöttek be a dolgai, de lehet, hogy a törökök ellen majd kihasználja az egy helyzetét, és azzal nyerünk.

  baszki. nyerni kellett volna.


  Knézy a himnuszok után azt mondta: "Most egy kicsit leteszem a fülhallgatót"
  és lehetett hallani, ahogy bekiabál: "Ria-Ria-Hungária! Mindent bele!"
  és a srácok visszaintettek. fasza volt.


  az a baj, hogy nem bennük volt, hanem bennünk, hogy találunk egyet nekik. kurvára nem mindegy. idegőrlő lehet így játszani, hogy ennyire bizonytalan a helyzet hátul és még akkor is fosni kell, ha az ellenfélnek momentuma sincs. egy európai szinten közepes védelemmel nem lenne téma a második hely, mert elöl igen jók vagyunk, még akkor is, ha sokszor esetlegesnek tűnik a játék. a rögzített helyzetek kihasználása terén pedig egyenesen Európa élvonalában van jelenleg a magyar válogatott, ez statisztika, nem mesebeszéd. magam sem értem, hogy jön ez össze, de pl Vili ma is ahogy megverte a levegőben a Rangersnél edződött Goiant, az mesteri volt.
  Mészárost viszont egyértelműen jegelni kell már kedden is, szegény nagyon el volt tévedve, majdnem gólt rúgatott Mutuval is (még Királyt is kicselezte), de összességében úgy kóválygott egész meccsen, mint a gólyafos a levegőben. semmi bajom vele, de akkor inkább hívják be Juhászt gyorsba, mindegy mennyire van "készen", ezt féllábon is jobban megoldja.


  Ha behoz egy védőt Hajnal helyére, talán még előbb kiegyenlítenek a románok, mert még jobban magunkra húzzuk őket. A középpályát kellett megerősíteni, mert nem tudtuk megtartani a labdát. Én Pintért is lehoztam volna a hajrában, mert teljesen használhatatlan volt a meccs utolsó periódusában. Helyette is Varga rohangált és végül is ez lett a vesztünk, Mészárost megzavarta, akinél egész meccsen dadogott a labda. Sorsszerű volt, ahogyan a végén nem tudta elrúgni a labdát.


  Maxim rámászott Vargára, nem is véleményes, a románok csodálkoztak a legjobban, hogy megadták a gólt (ők amúgy a másik oldalról filmeztek). de látszik az az m1 felvételén is. simán kirúgta volna, nem is értem mi járhatott Stark fejében.


  Az utolsó gólnál több fordulópont volt, mindegyikből rosszul jöttünk ki. Szalai elveszítette a párharcát. A labdát nem gyűjtöttük be. A komplett középpályánk rosszul helyezkedett, kb. 4 román játékos volt köztük és a védelem között. A román labdásra ketten rontottak rá. Ezt a párharcot is elveszítettük és megvolt a lyuk. A védelmünk túlságosan fel volt tolva, a futóverseny nekünk nem kedvezett.

  Persze utólag könnyű már okoskodni. Elkeserítő így ikszelni, de lehet még javítani. A kijutás pedig részemről eddig sem volt elvárás, inkább a presztízs miatt lett volna ma jó nyerni.


  Az a legnagyobb baj, hogy rengeteg tapasztalatunk van az ilyen elbaszott meccsekről. Lehet szidni a bírót, de engem konkrétan nem érdekel, mert hosszabb távon nézem, és tudom, hogy 25 éve nem a bírón múlik.

  Ha csak ezt a sorozatot nézzük, akkor szerintem egy ilyen meccs beleférhet. Ha tényleg tovább akar jutni a csapat, akkor nincs értelme most beszarni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem egyébként sem feltartott kézzel kellett volna Bukarestbe elindulni... Ha az ember elhiszi, hogy ez a csapat tényleg jobb az elmúlt x évnél, akkor nincs veszve semmi, mert az ellenfelek sem brillíroznak. Nem mondom, hogy érdektelen, egyáltalán nem, de ráérünk sírni akkor, ha tényleg ezen múlik majd.


  Jó hogy csatárt hoz be a román, hátrányban nem is tudna mást, nehogy már ez erény legyen. Kovács szerepeltetése indokolt volt, Hajnal már lépni nem tudott (ahogy mondjuk Pintér vagy Szalai sem). A románok már nagyon kinyíltak, lett volna lehetőség arra, hogy kilépjen közülük Kovács, egyszer ez meg is történt, de még csírájában elfojtották.
  Korábban egy támadót (Szabics) már beáldozott Vargára a stabilabb középpályáért, még egyet hiba lett volna. Elegen voltunk hátul, meg kellett volna oldani, bár néha az az érzésem, sosem vagyunk elegen hátul...
  Nekem sem szimpatikus San'bá, de rá fogni ezt nem ildomos. Már csak az hiányzik, hogy kihozzuk, Piturca egy edzőpápa. A második félidő nagy részében már csak ült a padon, látványosan szart bele az egészbe, gondolom a másnapi magyarázkodását fogalmazta.


  Ha te 60 kilós emberrel akarsz labdát tartani, lelked rajta! Semmi értelme nem volt kontrázni egy fáradt csapatnak. Erre nem szabad játszani a terület átadásával egy ilyen kiélezett meccsen egygólos előnynél! Az eredményt kellett volna tartani. Hogyan? Úgy, hogy nálunk van a labda, ameddig csak lehet. Rudolf ebben - nem sok mindenben, de ebben - jó. Kicsikar szabadrúgásokat, fedezi a labdát, megcsinál kis kényszerítőket. Sanyi bá' kedvezett egyet a Führernek, de minek... Nem ilyen meccsen kell újoncot avatni!


  Ott voltam a Puskás mellett. A kivetítőtől kb. 15-20 méterre lehettem. A nagy székely és árpádsávos zászló előtt. Körülöttem rengeteg idősebb ember, de még nők is! A mérkőzés 2. félidejének közepén vagy 20 fradista kopasz "férfi" mindenkit félrelökve rohant oda, és valakire nagyon megharagudhattak, mert 20 vertek néhány embert. Ők utálják a c**ányokat ?!?! Ember, ti rosszabbak vagytok még náluk is! A meccs végéig nem tudom ki az anyjukat vertek, de a szerencsétlen már mi mögénk futott el. Én 17 éves vagyok, és én védjem meg a 20 majomtól. Újpesti vagyok, de le szeretném szögezni, nem az volt a bajom, hogy fradisták, hanem az, hogy VÁLOGATOTT meccsen, mikor 2:1-re vezet a Magyar csapat a románok ellen, mi a tökömet kell balhézni a tömeg kellős közepén. Nem tudom, hogy kit vertek, de intézzék el máskor. Nem vagyok egy beszari gyerek, de ezzel már tényleg nekem is tele van a cipőm.
  Szerk: A második félidő közepén pedig a fantasztikus : Azt beszéli Európa... című dalt énekelte a kis brigádjuk. Egy válogatott meccsen...


  megint csak ezt kell szajkóznom. akik ki se mentek itt nyomjàk a hülyesègeiket. azonnal a lefújàs utàn elindúlt a tömeg! bazeg 10 ezer ember volt bezsúfolódva egy utcàn, nem lehet 2perc alatt kiüríteni a területet. ezt egy profi rendőrség aki mint mondta hogy felkèszűlt, simàn lezavarja. még azzal az 1-2 rèszeg balfaxal együtt. mondjuk a jard amúgy is pipa volt, mivel miattunk kellett ott szopnia a hidegben!


  Én is azt állítom, hogy a balsorsozás ostobaság. A futball részleteiben mérhető, elemezhető. Az utolsó 10 percben beszorultunk, nem tudtuk megtartani a labdát. Miért? Nem azért, mert a Barcelona passzolgatott ellenünk, hiszen a meccs egyes szakaszaiban eleget birtokoltuk a labdát. Azért, mert elfáradtunk és a románokban még pont volt annyi, hogy egyébként formán kívül is emeljenek a tempón. Elég volt, hogy összehozzanak egy gólt. Mi pedig azt mondjuk, megnyert meccs volt és pechesen kaptuk az egyenlítő gólt. De ez öncsalás. Sem erő, sem koncentráció nem volt a végén.
  A cserékről már írtam korábban. Egervári hízelgő gesztust tett a kurzusnak gondolkodás helyett. A kis Kovács pehelysúllyal nem tud labdát tartani, pedig fáradt csapatnak tördelni kell a játékot, kiszedni az ellenfelet a ritmusból. Egervári ehelyett a kontrában bízott (miért, milyen észszerűség szerint egy enervált csapattól?), de ahhoz a jól futó, technikás sihederen kívül nem volt már tüdő, ő pedig nem Messi, aki megver 4 tagbaszakadt védőt. Összejött belőle egy román sárga. A másik oldalon meg győzelemmel felérő döntetlen.


  HOGY IS KEZDŐDÖTT TEGNAP? A CARPATHIAN BRIGADE KÖZLEMÉNYE!

  "Kérlek OSZD meg minél több emberhez eljusson az igazság!

  Tegnap néhányan kimentünk a stadionhoz szurkolni a válogatottnak.
  Mi kis csapatunk 10-15 fő, vegyes társaság, volt egyetemista, sportoló és valaki vidékről jött fel 1 céllal, hogy tiszta szívből szurkoljon a válogatottnak. A lefújásig nem is volt gond. ahogy a legtöbben jellemeztük, fesztivál hangulat volt: sok ember aki jól érzi magát, sörözik és szurkol kulturáltan.

  A lényeg:

  A meccs lefújása után szépen mindenki megindult a metró, villamos stb felé. Szomorúak voltunk, igen volt aki a románokat szidta.
  Kifelé sétálva azt látjuk 1 ember elkezd mindenkibe belekötni. Többen odamegyünk megnézzük mi a baja de nem lehet megnyugtatni hanem elkezd mindenkit lökdösni.( Az emberünk egyedül volt, nem volt rajta semmilyen mez nem éppen egy tipikus szurkoló volt...) Egyszer csak a semmiből több tucat roham rendőr lepte el a területet és kezdet pánik hangulatot teremteni.

  Kontroll nélkül fújták a paprika sprét és kezdtek el oszlatni. Természetesen ez után néhány szurkoló is megvadult. 1-2 üveg repült, egy rendőrautó ablaka is betört. Éppen a paprika sprétől fuldokolva értettük meg mi történt.

  Nem hittük el, hogy ilyen létezik, ez igaz. Tudatosan provokálta ki és rendeztek meg egy balhét egy tök békés eseményen. Egy eseményen ahol ultrák, családok, egyetemisták, sportolók, nagypapák és vidékről felutazó emberek szurkoltak békésen.
  Ahogy kijutottunk láttuk, hogy az egész plac több szász rendőrrel van tele...

  Hogy miért kellett egy békés eseményt megzavarni, tönkre tenni nem tudom. De tény, hogy az MLSZ az sajtó mindenki megírhatja, hogy a bőrfejűek megint balhéztak, rongáltak.

  Annyival zárnám mi tegnap este áldozatok voltunk. Egy parancs áldozatai.

  Az hogy mi nem sérülten vagy épp a fogdán töltöttük az éjszakát az csak a szerencse műve.

  Büszke vagyok mindenkire, hogy békésen de hangosan biztattuk a válogatottat.

  Büszke vagyok a válogatottra akik végig küzdöttek és biztos vagyok benne, hogy idegenben győzni fogunk".

  forrás:
  http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=118382&p=1
   
 5. avatar: ingersheim
  2013.03.23, 15:55
  Lesből jött román tizenegyes, nekünk egy "megnemadott", majd mi is rúgtunk egyet. Nyerhető volt a meccs, nagyon nagy kár a végéért.
  Kib...tt bosszantó!
   
 6. avatar: AMiUtunk
  2013.03.22, 20:12 (szerk.: 2013.03.22, 23:58)
  Érdekes...
  - az ultrák stadionközeli rendezvényén többen vannak, mint az MLSZ babazsúrján az Ötvenhatosok terén,
  - az MLSZ rendezvényén inkább kordonon kívül áll a tömeg, mint a ketrecben. Lehet, hogy a kisteleki-arcképes QR-kód nem volt tökéletes marketing-fogás?
  - a Sportgéza románnyelvü cikkében térképpel is illusztrálja, hogy hol található a "revizionista, nacionalista" csőcselékista tömeg, de a hivatalos MLSZ-buli szín- és tetthelyét nem. Mitöbb, a tér nevet is lefordította, amit ugyebár tulajdonnevek esetében semelyik nyelven nem bevett szokás. Minek ez a nyílt és egyértelmü balhé-előkészítés? Mi a f.sznak teszi ezt ez a sz.r honlap, ha már nem marad a kaptafánál, azzal foglalkozva, amire egy "sport"-oldal esetén számítana a T. Olvasó!?
  - a Sportgéza ugyanazon cikkben románul az egyik bekezdést "Ce vor extremiștii?"-címmel látta el, tehát szélsőségekröl firkál, ugyanakkor a magyar verzió egyazonban bekezdésének a "Mire számíthatnak a szurkolók?"-címet adta. Milyen oknál fogva teszi ezt?

  http://sportgeza.hu/futball/2013/03/22/harmincket_eve_nem_vertuk_romaniat/
  http://sportgeza.hu/futball/2013/03/22/maghiar_rom_n_dup_por_i_nchise/
   
 7. avatar: NNS
  2013.03.22, 14:46 (szerk.: 2013.03.22, 20:34)
  A mérkőzést 20:15 órától az M1 közvetíti, a hivatalos TV-stream itt elérhető: http://videotar.mtv.hu/livem1.aspx
  Ha ez nem működne, itt van bőven alternatíva: http://banok.myfreeforum.org/Meccs_streamek_Match_streams_about15.html
   
 8. avatar: AMiUtunk
  2013.03.19, 23:04 (szerk.: 2013.03.19, 23:08)
  Nem kellenek ide összeesküvés-elméletek. Íme, egy újabb "véletlen":
  De mit közvetített a tévé?

  Már a barátságos meccs közvetítése is kisebb botrányt okozott. A (...) blog hívta fel a figyelmet arra augusztus 16-án, hogy a mérkőzést közvetítő MTVA más képet küldött iz(...)be, és mást láthattak a hazai nézők.

  Az iz(...)be továbbított közvetítésben a vendégek himnusza alatt a magyar szurkolótábor keménymagját láthatták a nézők, akik közül többen hátat fordítottak a pályának, vagy rigmusokat skandáltak. Az MTVA sokáig hárított, végül elismerték felelősségüket.

  „A részletes vizsgálat eredményeit áttekintve a[z MTVA-]vezérigazgató megállapította, hogy egy rövid ideig egy műszaki munkatárs figyelmetlenségéből adódóan más jel került továbbításra a magyar és más az iz(...)i televíziónézőknek. A hibát orvoslandó, dr. Böröcz István vezérigazgató a minőségbiztosítás érdekében a továbbiakban egy új ellenőrzési szintet építtet be minden hasonló jeltovábbítási folyamatba. A hibát vétő műszaki munkatárs írásbeli figyelmeztetésben részesült. Az érintettektől az MTVA ezúton is elnézést kér" - állt október közleményükben.

  Forrás: http://sportgeza.hu/futball/2013/01/09/magyar_roman_zart_kapu/

  Figyeljétek meg, legközelebb majd a tetűhintások szeretetszolgálatáról szól Andersen legújabb meséje.
   
 9. avatar: CSATÁR
  2013.03.19, 19:59
  Már az is provokatív találkozó volt magyarral(okkal) szemben .
   
 10. avatar: NNS
  2013.03.19, 16:17
  Én úgy tudom hogy ezt a meccset még Kistelekiéktől örököltük, a 2009 februárjában Izraelben lejátszott meccsért ( http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2009-02-11/izrael-magyarorszag ) cserében.
   
 11. avatar: CSATÁR
  2013.03.19, 16:10
  Azt kellene megbüntetni aki valószinüsíthetően provokatív célból hívta meg a zsidó válogatottat , mivel előre tudni lehetett hogy az "antiszemita" kártya kijátszása a "testvéri" nemzet/nép fellépése okán a magyarok ellen kijátszható a cél szentesíti az eszköz alapján. Jól kitervelt dolog volt a "barátságos" provokáció .
   
 12. avatar: Sanyi-Hungaria
  2013.03.13, 20:27
  kép
   
 13. avatar: magyarfutball.hu
  2013.03.13, 18:55
  A győri Koltai Tamás sérülése miatt nem játszhat a románok és a törökök elleni vb-selejtezőkön.
  Változás történt a Románia és Törökország elleni vb-selejtezőkre készülő magyar válogatott keretében: a győri Koltai Tamás ágyéksérülés miatt nem tudja vállalni a játékot a soron következő vb-selejtezőkön, ezért nem csatlakozik a csapathoz vasárnap. Egervári Sándor szövetségi kapitány, egyeztetve a debreceni szakmai stábbal, Szakály Pétert, a DVSC-Teva középpályását hívta meg Koltai helyére a keretbe.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/2013/03/valtozas-a-valogatottban-koltai-helyett-szakaly-a-keretben/
   
 14. avatar: magyarfutball.hu
  2013.03.13, 18:54
  A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Magyar Labdarúgó Szövetség a FIFA-döntés végrehajtásának felfüggesztése iránti kérelmét, így végleges, hogy a Magyarország-Románia vb-selejtező mérkőzést zárt kapuk mellett kell megrendezni.
  A MLSZ a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség céljaival egyetértve, de az ítélet súlyosságát, arányosságát és a szankciók célravezetőségét vitatva fordult a legfelsőbb fórumhoz, a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a FIFA zárt kapus határozatával szemben, kimerítve ezzel valamennyi rendelkezésére álló jogorvoslati lehetőséget.

  További jogi lehetőség hiányában a Magyar Labdarúgó Szövetség tudomásul veszi a CAS döntését, amely helybenhagyta a FIFA fellebbviteli bizottsága által hozott súlyos szankciókat, ennek értelmében a