magyarfutball.hu

2015.01.16, Szerződést bontottak Józsi Györggyel!
Közös megegyezéssel szerződést bontott a DPASE a Ferencvárostól érkezett Józsi Györggyel. A középpályás a sérülése miatt sajnos nem kapott sok lehetőséget csapatunkban, de most, hogy felgyógyult, sok sikert kívánunk pályafutása további időszakára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.08.13, A Ferencváros volt csapatkapitányával erősített a Dunaújváros!
A zöld-fehéreknél a szerződése 2014. június 30-án lejárt, mely után a fővárosi klub nem hosszabbított vele, így szabadon igazolhatóvá vált.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.05.15, Szinte biztosan távozik a Fradi volt kapitánya - az NB II-ben is folytathatja
Szinte biztos, hogy Józsi György nem marad a Ferencvárosnál. A korábbi csapatkapitány Thomas Dolltól kevés lehetőséget kapott, így minden bizonnyal nem hosszabbítanak szerződést a középpályással. A labdarúgót korábbi klubja, a ZTE hívja, de NB I-es megkeresései is akadnak, így egyelőre nem vehető biztosra, hogy a zalaiaknál folytatja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.05, Józsi is a Fradiban folytatja
A mai napon hivatalosan is eldőlt, hogy klubunk leigazolta Józsi Györgyöt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.03, Kilyukadt az ETO középpályája: Józsi távozik
Távozik Győrből Józsi György, az ETO középpályása. A futballista abszolút alapembere volt Pintér Attila bronzéremig menetelő alakulatának, a vezetéssel folytatott egyeztetések után azonban úgy döntött, nem kívánja meghosszabbítani lejáró kontraktusát. A klub belement volna a játékos által kért egyéves szerződésbe is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.14, Józsi György új kihívás előtt
Győrbe igazolt a volt zalaegerszegi Józsi György s három évre kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. A középpályásnak a ZTE-nél lejárt a szerződése, úgy érezte, új célokra volt szüksége.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.01.17, Fordulatot vett a Józsi-ügy
Úgy volt hogy távozik nevelőegyesületétől, a Zalaegerszegtől Józsi György, s az utánpótlás-válogatott labdarúgó és két és fél évre a Fehérvár FC játékosa lesz, a futballista azonban újból tárgyalt Nagy Ferenccel a ZTE elnökével, és úgy döntött, újabb másfél évig Egerszegen marad.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.01.31, Józsi György a Slavia Prahánál folytatja
Józsi György a Slavia Praha labdarúgó csapatához szerződött

...tovább: teljes bejegyzés »