magyarfutball.hu

2010.06.03 Kilyukadt az ETO középpályája: Józsi távozik

Távozik Győrből Józsi György, az ETO középpályása. A futballista abszolút alapembere volt Pintér Attila bronzéremig menetelő alakulatának, a vezetéssel folytatott egyeztetések után azonban úgy döntött, nem kívánja meghosszabbítani lejáró kontraktusát. A klub belement volna a játékos által kért egyéves szerződésbe is.

Az eto.hu beszámolója szerint Józsi Györggyel az anyagiak tekintetében gyorsan dűlőre jutott a vezetés, míg azonban a klub 3-5 évre szerette volna magához láncolni a labdarúgót, a középpályás ragaszkodott az egyéves kontraktushoz. Abban maradtak a felek, egynapos gondolkodás után folytatják az egyeztetést. Az ETO végül abba is belement volna, toldják meg egy évvel csak a kontraktust, Józsi viszont úgy határozott, máshol képzeli el a jövőjét.
– Sajnálom, hogy Gyuri így döntött, hiszen irányító készsége és játékintelligenciája átlag feletti, és mindemellett a csapatjátékunknak fontos láncszeme volt. Az öltözőben is remek csapatemberként viselkedett, maga köré gyűjtve a fiatalokat, akiknek gyakran adott hasznos tanácsot. Elfogadom azt, hogy három év után új kihívásokat keres. Kívánom neki, hogy új csapatával is hasonló, vagy még nagyobb sikereket érjen el, mint azt az ETO-nál tette – mondta Klement Tibor a klub honlapjának.