magyarfutball.hu

2012.01.24, Rutinos volt NB I-es játékossal erősített a Diósd
A klub honlapjának közlése szerint a Diósdi TC rutinos labdarúgókkal erősítette meg a játékoskeretét, így Koller Ákos és Czuczi Mátyás is a pest megyei csapat tagja lesz tavasszal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.01.25, NB I-et is megjárt védővel erősített a Százhalombatta
A legutóbb NB III-ban, a Dunaharaszti MTK-ban futballozó Koller Ákost szerződtette a Százhalombattai LK együttese. Rednágel János klubelnök a Foci a köbönt tájékoztatta az átigazolásról. A pest megyei együttes Csorba Péter érkezését követően tovább erősíti keretét, hiszen a klub célja a biztos bent maradás lesz tavasszal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.02.25, A harmadosztályban folytatja a magyar válogatott védő
A kesport.hu beszámolója szerint, bár a neve több helyen is felmerült, végül az NB III-as Dunaharaszti együtteséhez szerződött a KTE-Ereco csapatát az ősz folyamán elhagyó Koller Ákos.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.10.26, Sztrájkolt a Fradi ellen a védő - kirúgták Kecskemétről
A kecskemetite.hu beszámolója szerint a KTE vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Koller Ákossal, az együttes rutinos védőjével. A játékos a klubhonlap híre szerint csak a kispadon kapott volna helyet a Ferencváros elleni bajnokin Czéh László vezetőedzőtől, ám a játékos csereként nem szeretett volna pályára lépni.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.06.26, Nagy fordulat: Kikosarazta az újoncot a KTE-ért a Fehérvár bekkje
A korábbiakkal ellentétben mégsem igazol a Pápa együtteséhez Koller Ákos, a Fehérvártól a szezon végén távozó rutinos védő. A játékos Véber György csapata helyett a Kecskemétet választotta, írja a klub hivatalos honlapja. A pápaiak honlapja korábban kész tényként közölte a játékos kétéves szerződtetését, ám kiderült Koller meggondolta magát és inkább a KTE-t választotta.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.17, Sikerült megtartani a kulcsjátékosokat Székesfehérváron
Jó és rossz hírek is érkeztek a Fehérvár FC-től: a csapatnak ugyan sikerült megegyeznie több kulcsjátékossal a folytatásról, azonban az Alba Volán Zrt. csődeljárást indított a klub ellen.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.01, Magasföldi és Koller hosszabbított
A klub egyik legnagyobb tehetsége Magasföldi József és a védő Koller Ákos is úgy döntött, hogy pályafutását Székesfehérváron folytatja. A labdarúgók elfogadva a klub ajánlatát, öt, illetve kettő évre kötelezték el magukat a Vidihez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.06.24, Videoton: Jött három új játékos
Nem úgy sikerült a Videoton bemutatkozása az UEFA-Intertotó-kupában, ahogy azt a fehérváriak remélték. Hiába vezetett Dunaújvárosban Csank János együttese az első játékrészben már két góllal, a vendégek a második félidőben három perc alatt egyenlítettek, és mivel az eredmény később már nem változott, a Marek Dupnica kedvezőbb helyzetben várhatja a visszavágót.

...tovább: teljes bejegyzés »