magyarfutball.hu

2011.07.17, Elhunyt Bicskei Bertalan!
Súlyos betegség következtében rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége, korábbi szövetségi kapitány.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.08, Bicskei Bertalan lett Libéria szövetségi kapitánya!
A magyar szakvezető kinevezését hivatalosan is megerősítette a Libériai Labdarúgó-szövetség.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.07.13, Bicskei Bertalan lemondott Újpesten!
Megalázó vereséget szenvedett az Újpest FC labdarúgócsapata a liechtensteini bajnok FC Vaduz gárdájától az UEFA-kupa selejtezőjének 1. forulójában. A szurkolók már a második félidőben durván követelték Bicskei Bertalan vezetőedző távozását, aki a meccs után le is mondott posztjáról.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.06.27, Bicskeri Bertalan lett az Újpest vezetőedzője!
Aláírta szerződését az Újpest FC labdarúgó-csapatával Bicskei Bertalan vezetőedző - adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.09.18, Bicskei Bertalan távozott Malajziából!
Bicskei Bertalan közös megegyezéssel szerződést bontott a Malajziai Labdarúgó Szövetséggel. A mesteredző azért kezdeményezte a 2006-ban lejáró kontraktusának egy évvel korábbi felbontását, mert a maláj futballszövetség a következő nyárig nem kötött le hivatalos mérkőzést a válogatott számára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.06.12, Bicskei Bertalan lett Malajzia szövetségi kapitánya!
A korábbi szövetségi kapitány, aki a magyar élvonalban utoljára a Videoton edzéseit vezette, most újból hatalmas kihívás előtt áll, ugyanis Malajzia szövetségi kapitányának nevezték ki.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.12.29, Bicskei Bertalan lett a Videoton vezetőedzője!
Várhidi Péter felajánlotta a labdarúgócsapatot működtető kft. vezetőségének, váljanak el békében (ahogy ilyenkor hivatalosan fogalmaznak: közös megegyezéssel) egymástól, és ezt az ajánlatot a fehérvári elöljárók elfogadták. Maráczi Endre ügyvezető navigálta kft. megkereste a korábbi szövetségi kapitányt, a Kínából két hete hazatért mesteredzőt, a honi kispadfoglaláshoz megfelelő végzettséggel (kölni főiskolai diplomával és emígyen az újkori kívánalomnak megfelelő UEFA-pro-licences minősítéssel) rendelkező Bicskei Bertalant.

...tovább: teljes bejegyzés »

2001.09.02, Bicskei Bertalant Gellei Imre váltja a Válogatott élén!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége vasárnapi rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy azonnali hatállyal felbontja Bicskei Bertalan szövetségi kapitány szerződését, s a felnőtt válogatott irányításával ideiglenesen Gellei Imrét, az utánpótlás (U21) együttes szakvezetőjét bízta meg.

...tovább: teljes bejegyzés »