magyarfutball.hu

2006.06.27 Bicskeri Bertalan lett az Újpest vezetőedzője!

Arról már a múlt héten megegyezett a két fél, hogy a szakember a következő szezont tölti a Megyeri úton, és kedden a szerződést is aláírták.

"Nagyon jó első benyomásokat szereztem az Újpest FC-ről, amely nyugati mintára működik. Értem ezalatt azt, hogy mindennek és mindenkinek meg van a maga helye, precizitása. A körülmények nagyon jók, a stadion pedig a legszebb az országban. A játékosok közül már sokakat ismertem, dolgoztam is velük. Ez a hét azért az ismerkedés jegyében telik majd el." - nyilatkozta Bicskei.

"Nem szeretnék nagyon belenyúlni a csapatba és nagy szerkezeti módosításokat véghez vinni: egyrészt mert a csapatnak már megvan a játékstílusa, másrészt pedig nyakunkon az UEFA-kupa mérkőzés. Az látszik a csapaton, hogy az edzésmunkával nem volt probléma korábban, hiszen nagy koncentrációval végezték a mai feladatokat is. Várakozással tölt el engem is a közeg, ahová megpróbálok beilleszkedni. Bízom benne, hogy a csapat sikeresen szerepel majd, ez könnyítheti az én munkámat is, és a szurkolók is elégedettek lehetnek."