magyarfutball.hu

2010.03.09, Huszonötszörös magyar válogatott labdarúgóval erősít a Ladánybene
Javában zajlanak a játékosmozgások megyénkben, a mai napon is sok átigazolási kérelem futott be a BKMLSZ munkatársaihoz. A legutóbbi időszak két nagyobb transzferje az NB II-es Vecséshez köthető, ahonnan Kurucsai Milán a Soltvadkertre, míg Hamar István a Ladánybenére tette át székhelyét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.12.06, Nagytakarítás az NB II-ben: Válogatott játékost küldtek el
Alapos nagytakarítást végeznek az NB II-es Vecsésnél: az nb2.hu információi szerint elsősorban anyagi, másodsorban szakmai okok miatt válnak meg kilenc labdarúgótól a Keleti-csoport 10. helyén álló klub vezetői. A távozók között van a korábbi válogatott játékos, Hamar István is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.02.20, Az egykori válogatott Hamar István is Détári Lajos csapatában folytatja pályafutását
A veterán játékos mellett több neves labdarúgót is megszerzett az együttes.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.27, Hamar Istvántól elköszöntek
Már megint nincs könnyű helyzetben Gálhidi György, hiszen ismét fogyóban a Kispest: ezúttal Hamar István munkáját köszönte meg Piero Pini, a futball-kft. többségi tulajdonosa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.06.13, Egy év Hamar Istvánnak
A nap slágertémája a Videoton FCF bejelentése alapján a május 14-én lejátszott Videoton–Kispest mérkőzés eredményének jogellenes befolyásolása gyanúja miatt indított fegyelmi eljárás újabb felvonása volt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.01.20, Hamar István újra a Honvédnál
Sem a játékosok, sem a vezetők nem unatkoznak a holt szezonban Kispesten: előbbiek a pályán, utóbbiak a tárgyalóasztalnál igyekeznek felkészülni a tavaszra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.12.23, Öt labdarúgó szabadlistán a Videotonnál
A hét végén öt játékosától is megvált a Videoton, pontosabban öt labdarúgót szabadlistára tettek a fehérvári vezetők. Az elöljárók a továbbiakban nem tekintik a piros-kékek keretéhez tartozónak Predrag Gajicot, Onyeabor Monyét, Hamar Istvánt, Pomper Tibort és Vasas Zoltánt, aki megfelelő ajánlat esetén klubot válthatnak.

...tovább: teljes bejegyzés »