magyarfutball.hu

2002.12.23 Öt labdarúgó szabadlistán a Videotonnál

A hét végén öt játékosától is megvált a Videoton, pontosabban öt labdarúgót szabadlistára tettek a fehérvári vezetők. Az elöljárók a továbbiakban nem tekintik a piros-kékek keretéhez tartozónak Predrag Gajicot, Onyeabor Monyét, Hamar Istvánt, Pomper Tibort és Vasas Zoltánt, aki megfelelő ajánlat esetén klubot válthatnak.

A jugoszláv Gajic, a nigériai Monye, valamint Hamar már korábban kikerült az első csapat keretéből, a külföldiek a klub feljelentése, míg Hamar a házirend el nem fogadása miatt. Pomper és Vasas sorsáról viszont most döntöttek a Videoton vezetői. Ezek után megkerestük Várhidi Péter vezetőedzőt, vajon az ő tudtával történtek a változások, illetve milyen erősítéseket terveznek a távozók helyettesítésére.

"Gajic, Monye és Hamar ügyében nem tudok mit mondani, hiszen ők már hetekkel ezelőtt kikerültek a keretből, Pomper és Vasas szabadlistára tételéről viszont valóban egyeztettem a vezetőkkel. Természetesen igazolni kell új labdarúgókat, Pomperék helyére legalább két védőt, aztán elkélne egy középpályás is a csapatban, de legfőképpen csatárokra lenne szükségünk. Ám, hogy a tervekből mennyi valósul meg, az a jövő kérdése, mindenesetre ez engem is érdekel, hiszen tavasszal a legfontosabb a csapat egységének megteremtése, s ezt a keret minőségi átszervezésével érhetjük el" - mondta lakonikusan Várhidi.