magyarfutball.hu

2017.08.30, Filkor Attila Budafokra igazolt!
A többek között egykor az olasz Internazionale és az AC Milan keretéhez is tartozó, legutóbb Gyirmóton futballozó Filkor Attila az NB II-ben szereplő Budafoki MTE-ben folytatja a pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.01.11, Filkor Attila távozott a Gyirmót csapatától!
A mai napon sportszervezetünk közös megegyezéssel szerződést bontott Filkor Attila labdarúgóval, aki külföldre távozik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.07.14, Filkor Attila Gyirmótra igazolt!
forrás: -
Klubunk vezetősége a mai napon 2 éves megállapodást kötött Filkor Attila labdarúgóval.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.07.01, Filkor Attila, az Újpest FC játékosa
Filkor Attila hétfőn csatlakozik csapatunkhoz a belgiumi edzőtáborban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.09.01, Avellino: bejelentették Filkor Attila kölcsönvételét
Az Avellino kölcsönvette Filkor Attilát a Milantól – jelentette be hétfő késő délután az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő klub a hivatalos honlapján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.08.27, Franciaország: Filkor Kovács Zoltán egykori csapatához szerződött
A francia La Berrichonne de Chateauroux labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy egyéves kölcsönszerződést kötött az AC Milan magyar középpályásával, Filkor Attilával.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.01.17, Filkor a kilencedik klubjához igazolhat Olaszországban
Filkor Attila távozik a Baritól és az AC Milan 24 éves középpályása várhatóan a szintén másodosztályú Pro Vercellinél folytatja pályafutását. A korábbi válogatott játékosnak a piedmonti gárda lehet a kilencedik klubja Olaszországban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.08.28, A Milan labdarúgócsapata kölcsönadta Filkor Attilát a Barinak
A Milan labdarúgócsapata kölcsönadta Filkor Attilát a Barinak, így a magyar középpályás a másodosztályú olasz klubnál folytatja a pályafutását – tudatta a déliek hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.07.09, Megvan Filkor ötödik Serie B-s csapata
Az olasz másodosztályban szereplő AS Livorno szerződtette a legutóbbi idényt az ugyancsak második ligás Triestinában töltő Filkor Attilát. A 23 éves magyar válogatott középpályás egy évre kölcsönbe érkezik a csapathoz, hiszen még mindig a Milan tulajdonában van a játékjoga, olvasható a livornocalcio.it oldalon.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.08.06, Megvan Filkor új klubja, ismét irány a Serie B
Olasz lapértesülések szerint a Milan megtalálta azt a klubot, amelynek kölcsönadja Filkor Attilát. A Tuttomercatoweb azt írja, a piros-feketék a Triestinához irányítják az Intertől megszerzett magyar középpályást, aki így ismét a második vonalban szerezhet hasznos tapasztalatokat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.16, A Milan bejelentette Filkor szerződtetését
A Milan hivatalosan is bejelentette Filkor Attila szerződtetését. Azok után, hogy néhány napja olasz internetes oldalakon megjelent, a korábbi magyar válogatott játékos az Intertől a városi riválishoz igazolhat, a híresztelés valósággá vált: a piros-feketék hivatalos honlapjukon tették közzé a hírt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.29, Filkor Olaszországban marad, a Gallipoli csapatában folytatja
Filkor Attila a tavasz idény végéig az olasz másodosztályú Gallipoli csapatában folytatja pályafutását. Mint ahogy arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, az Internazionale válogatott középpályását a Ferencváros is szerette volna hazahozni, de a magyar játékos több olasz lap - így a Gallipoli hivatalos honlapjának - bejelentése szerint Olaszországban marad a szezon második felére is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.12, Filkor visszatérése: Megint a Serie B-ben a magyar középpályás
Filkor Attila, az olasz bajnok Internazionale középpályása az elmúlt évhez hasonlóan a következő szezonban is a második ligás Sassuolo csapatában játszhat majd. A magyar válogatott játékos továbbra is kölcsönben játszik majd a Sassuolóban, amely jövőre akár végleg megszerezheti a játékjogát az Intertől.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.07.08, Filkort újra kölcsönadta az Inter, ezúttal a Sassuolonak
Klubot váltott Filkor Attila, az Internazionale magyar válogatott középpályása. A fiatal játékos a következő szezonban kölcsönben a Serie B-be frissen feljutott Sassuolo Calcio együttesét erősíti majd. Filkor már tavasszal is az olasz másodosztályban bizonyíthatott, akkor a Grosseto alkalmazásában állt, a szezon végén tért vissza Milánóba.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.07.02, Filkoron kívül 28 kölcsönjátékost rendelt vissza az Inter!
Szinte hihetetlen adatról számolt be az Internazionale hivatalos weboldala: július 1-jével közel harminc kölcsönjátékos tért vissza az olasz bajnok kék-feketékhez. Az érkezők között van Filkor Attila is, a válogatott középpályás az elmúlt szezont a Serie B-s Grossetonál töltötte.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.30, Filkort kölcsönadta az Inter a Grosettonak
Az olasz másodosztályban szereplő Grosetto együtteséhez igazolt Filkor Attila. A 19 éves középpályást fél évre adja kölcsön az Inter Milan. A játékos a pepsifoci.hu-nak elmondta, egyáltalán nem csalódott amiatt, hogy a következő időszakot nem az Internél tölti, hiszen célja, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson, amire megvan minden esélye. A Grosetto jelenleg a 15. helyen áll a 22 csapatos mezőnyben, nyolc pontra állnak a kieső zónától.

...tovább: teljes bejegyzés »