magyarfutball.hu

2015.07.01 Filkor Attila, az Újpest FC játékosa

A szerződés aláírását követően tettünk fel pár kérdést új játékosunknak
https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2015/07/1435769252_filkor_attilaigazolujpest.jpg
Miért döntöttél az Újpest mellett?

10 év külföldi pályafutás után úgy éreztem, most haza szeretnék jönni, és az Újpest volt az a csapat, aki a legjobb feltételeket biztosította számomra. Ezek mellett kiskorom óta nagyon szeretem ezt a csapatot, és mindig figyelemmel is kísértem a teljesítményét. Tavaly sajnos nem láttam az összes mérkőzést, de amit megnéztem, azok alapján azt kell mondjam, hogy az egyik legjobban focizó csapat volt. Az utóbbi időben, a felkészülés megkezdésekor lent voltam pár edzésen is, ahol nagyon megtetszett a hangulat és a közeg, azt gondolom ez a csapat bármire képes lehet jövőre a bajnokságban.

Hogy telt a nyári pihenő?

Mivel télen csak egy hetem volt, így most nyáron három hetet szerettem volna pihenni, és örülök neki, hogy ez össze is jött, jól esett. Egy hetet azonban már edzettem és nagyon várom már, hogy csatlakozzak a csapathoz Belgiumban.

Mit vársz a következő szezontól?

Csapat szinten jó lenne odaérni a dobogós helyezések egyikére. Én pozitívan állok a dolgokhoz és úgy gondolom, hogy még a bajokságot is megnyerhetjük. Persze vannak kiemelkedő csapatok, mint a Fradi vagy a Videoton, de azt gondolom, egy bajnokságot nem könnyű abszolválni még nekik sem, tehát azt mondom, bármi lehet még, meglátjuk. Egy biztos, ilyen szurkolótáborral és elszánt játékos állománnyal, amivel az Újpest rendelkezik, nagy esélyünk van elérni egy igazán jó eredményt.