magyarfutball.hu

Budafoki MTE - HR-Rent Kozármisleny FC 0 : 3* 15:00 * megállapított eredmény

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.22, 09:01
    Óvásunknak helyt adtak, amely alapján a Budafok elleni mérkőzésünk eredményét 3-0-ás gólkülönbséggel javunkra írják majd!

    Az igazolás megküldésétől számított 3. munkanapig van lehetőség a fellebbezésre, így addig a határozat nem tekinthető véglegesnek!

    Versenybizottság
    Iktatószám: VER13122_110563-0001

    A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága — amelynek hatáskörét a Versenybizottság Elnöke által kijelölt versenybiztos gyakorolta — 2022. október 20. napján versenyügyi eljárás során - tárgyalás mellőzésével - meghozta az alábbi

    HATÁROZATOT.

    A Versenybizottság a 2022. október 9. napján 15:00 órakor lejátszott Budafoki MTE Labdarúgó KfL — Gold-Sport Szolgáltató Kft. Merkantil Bank Liga NB II. osztályú fért felnőtt nagypályás labdarúgó bajnoki mérkőzés eredményével szemben a Gold-Sport Szolgáltató Kft. sportszervezete által benyújtott óvásról megállapítja, hogy az megalapozott, ezért annak helyt ad. A mérkőzés pályán elért eredményét (3-0) törli és a mérkőzés 3 pontját 3-0 gólkülönbséggel a Gord-Sport Szolgáltató Kő. sportszervezete javára írja. Az óvási díjat az óvást benyújtó sportszervezet részére vissza kell téríteni. A határozattal szemben annak igazolt megküldésétől számított 3. munkanap 14.00 óráig az MLSZ Fellebbviteli Bizottságához címzett, az MLSZ Versenybizottságához benyújtott fellebbezésnek van helye. Az első fokú versenyúgyi határozat ellen benyújtott fellebbezésnek halasztó hatálya van.

    http://www.kozarmislenyfc.hu/hatarozat-erkezett-a-z-mlsz-versenybizottsagatol/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.16, 19:27
    A Budafoki MTE NB II-es labdarúgócsapatának vezetősége, valamint tulajdonosa a tegnapi napon elfogadta Oláh Lóránt sportigazgató és Varga Péter technikai vezető lemondását.

    Lemondásuk oka, hogy a Budafoki MTE-HR-Rent Kozármisleny mérkőzésen olyan operatív hiba történt, amely pénzbüntetéshez, vagy egyéb esetben pontlevonáshoz is vezethet. (szerk: Szűcs Zsoltot október 8-án (azaz egy nappal korábban), klubja második csapatában, a Budapest-Bajnokság I. osztályában piros lapot kapott a Rákosmente ellen, amely automatikusan eltiltást von maga után, emiatt viszont az első keretben sem szerepelhetett volna másnap az NB II-ben.) Döntésüket a csapathoz és a szurkolókhoz való lelkiismereti kötődésük alapján hozták meg.

    110 éves klubunk elkötelezettsége a magyar sport és a labdarúgás iránt továbbra is rendíthetetlen.

    http://budafokimte.hu/hirek/hir/2022-10-15/a-budafoki-mte-kozlemenye