magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2022/2023 Nemzeti Bajnokság II (Merkantil Bank Liga) 2 HR-Rent Kozármisleny FC 16 41
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Közép csoport 3 HR-Rent Kozármisleny FC 1 92
2020/2021 Nemzeti Bajnokság III, Közép csoport 3 HR-Rent Kozármisleny FC 6 57

összes eredmény, részletek »

címer: HR-Rent Kozármisleny FC

szezon értékelés

 1. 2009/2010
  A csapatban az előző szezonhoz képest jelentős játékosmozgás nem volt. A vezetőedzői posztra visszatért Bene Ferenc, a célkitűzés 5-10. helyek közül valamelyik megszerzése. Ez a szezon hozta a csapat történetének legnagyobb győzelmét, amikor október 17-én hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a megyei rivális Pécsi MFC felett.

  A hazai mérkőzéseket összesen 6.800-an látták, ez átlagban 486 főt jelent. Idegenben 4.050 néző volt, átlagban 289 néző. Összesen 10.850 néző volt a csapat mérkőzésein, átlagban 388, ami az előző szezon 583-as átlagához képest jelentős visszaesés. Igaz a PMFC-Kozármisleny rangadóra a várt 2.000 néző helyett csak 300-an váltottak jegyet a több napja tartó heves esőzés miatt. (Három napig folyamatosan szakadt, és ezen háromnapos időszakon belül rendezték a mérkőzést.)

  A csapat házi gólkirálya Lauer Norbert lett 8 találattal, ez az összesített lista 12. helyére volt elegendő. A szezon végén a csapat a 6. helyen végzett, mely történetének eddigi legjobb szereplése.
  Golyó, 2011-04-27
teljes név
HR-Rent Kozármisleny Futball Club
Szurkolók
alias
Misleny
Gold-Sport Kft.
gúnynevek
Kozár Michelin
kapcsolódó csapatok
cím
7761 Kozármisleny
Pécsi út 124.
Baranya megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 452 2770
fax. +36 (72) 998 687
e-mail info@kozarmislenyfc.hu
alapítás
1989
klub színei
kék - fehér
bajnokság (2023/2024)
stadion
 1. Kozármislenyi Stadion

  (2017 - )

régi stadionok
 1. Öreg pálya

  (1989 - 1995)

 2. Alkotmány tér

  (1995 - 2001)

 3. Öreg pálya

  (2001)

 4. Alkotmány tér

  (? - 2016)

 5. PMFC Stadion

  (2016 - 2017)

  Az új kozármislenyi stadion megépítéséig

névváltozások
 1. Kozármislenyi Damjanich SE
  ? - 1989
 2. Kozármisleny SE
  1989 - 2009
 3. 1995-ben egyesült a Pécsi Zsolnay SE-vel.
 4. Gold-Sport-Kozármisleny SE
  2009 - 2012
 5. Kozármisleny FC
  2012 - 2015. július
 6. HR-Rent Kozármisleny FC
  2015. július
dicsőséglista
 1. Baranya megyei II. osztály, Tamási csoport bajnoka
  1993/1994
 2. Baranya megyei I. osztály bajnoka
  2001/2002
 3. NBIII/harmadosztály bajnoka
  2006/2007
 4. NBII/ másodosztály 2. helyezett
  2011/2012
mérkőzések
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Golyó
  2021.05.04, 22:20
  Új edzőpálya épül.

  MEGKAPTUK A LICENCET, ÉPÍTJÜK A JÖVŐT

  A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságának Elnöke április 29-én versenyügyi eljárás során megvizsgálta a klubunk által a 2021/22-es bajnoki évre benyújtott NB III-as licenc dokumentációját. A vonatkozó előírások alapján pedig a jövő évi indulási engedélyt számunkra megadta.

  Felnőtt együttesünk, ahogy eddig is, várhatóan ismét a Közép-csoportba kerül majd. Változik azonban a bajnokság lebonyolítása, hiszen a következő pontvadászat 18 csapatos lesz a mostani 20-assal szemben. Ahogy az lenni szokott, ellenfeleink pontos listáját csak júniusban tudjuk majd meg.

  Közben folyamatosan zajlik a stadionvilágítás kiépítése, sőt, egy újabb nagy projekt, fejlesztés is megindult:

  Megkezdtük a 2017 óta tervezett edzőpálya építését, terveinket ugyanis először ebben az évben nyújtottuk be a szövetség felé, több lépcsőben, projektelemenként.

  A teljes mértékben TAO-forrásból, illetve a klub Tulajdonosa által előteremtett önerőből megvalósuló beruházásra azért van szükségünk, mert közel 200 gyermek focizik nálunk, ráadásul ez a szám folyamatosan növekszik. Az ő sportoltatásukat már csak nagyon nehezen tudjuk megoldani jelenleg rendelkezésre álló pályáinkon. Ráadásul most csak műfüvön tudnak tréningezni, illetve mérkőzést játszani, az idősebb utánpótlás játékosok ízületei számára pedig a fű sokkal kímélőbb borítás.

  Ezért klubunk a tervek beadásakor engedélyért folyamodott az önkormányzathoz, hogy az edzőpályát megvalósíthassa a sporttelep bővítéseként, hiszen ott találhatóak öltözőink, illetve a kiszolgáló létesítmények. Ráadásul egy olyan területről beszélünk, amely továbbra is önkormányzati tulajdon marad, és amúgy is beépítésre került volna.

  Ezzel a projekttel nem csak nyerünk egy nagy, illetve egy kis méretű füves futballpályát a nálunk sportolóknak, hanem zajtól is óvjuk meg a stadion mellett lakókat, hiszen rengeteg edzést tudunk majd az új pályákon megoldani.

  Fontos kiemelni, hogy nem valami ellen és helyett épül új focipálya, hanem valamiért, egy civil sportszervezet megvalósításában, az önkormányzattal egyetértésben, egy égető szükség megoldására.


  Forrás: http://www.kozarmislenyfc.hu/megkaptuk-a-licencet-epitjuk-a-jovot/?fbclid=IwAR3xLsGdyRQVp0xVEMPMiQaXoSWj0A1j5tgcur-YUyWXpGzR5v36uf_cUG4
   
 2. avatar: pancso
  2015.06.28, 13:40 (szerk.: 2015.06.28, 13:40)
  Foci Kozármislenyben: pénzcsap elzárva

  Kozármisleny labdarúgó élete felett egyre sötétebb fellegek sűrűsödnek. Az NB III. Közép csoportjában második helyen végző csapat a bajnoki eredményével ugyan nem harcolta ki a feljutást a másodosztályba, az élet úgy hozta, hogy akár még így is esélye nyílhatott volna a „feljutásra” Németh Zsolt csapatának. Igen ám, csakhogy sajtóhírek szerint – mivel az MLSZ eddig hivatalosan nem nyilatkozott az ügyben – a feltöltésre váró NB II.-es mezőnyt a szövetség nem egy NB III.-as csapattal, hanem az egyik idei másodosztályú kiesővel kívánja feltölteni.

  Meg is kerestük a Kozármisleny FC tulajdonosát, Feleki Attilát, aki szintén csak hallomásból tudott a szövetségi szándékról.

  – Hivatalos tájékoztatást eddig nem kaptunk az ügyben, de az a belső körökből származó információm van, hogy az MLSZ a Siófokot kéri fel a másodosztályra – árulta el a sportvezető. – Úgy vélem, itt egy jogértelmezési vita van. Ugyanis feltöltés esetén a legjobb nem feljutót kell felkérni. Mivel a Putnok nem kapott NB II.-es licencet, véleményem szerint őket nem lehet a legjobb nem feljutónak titulálni. Elvégre azért van a licenc-eljárás, hogy támpontot adjon a következő évi versenyrendszer kialakítására. Arról nem is beszélve, hogy az MLSZ elnöke többször is elmondta az elmúlt években, hogy a felfelé áramlást kell elősegíteni. Az biztos, hogy ha a Siófok megkapja az NB II.-es rajtengedélyt, akkor jogi lépéseket fogok tenni, mivel nagyon kíváncsi vagyok, hogy a sporttörvény minden pontját betartották-e a Balaton partiak kapcsán. Sokak szerint olyan gazdasági helyzetben vannak, hogy már a bajnokság közben ki kellett volna zárni őket. Persze az is fontos, hogy ez a mi helyzetünket nem befolyásolja.

  Marad tehát az NB III. A kérdés csak az, hogy marad-e csapat Kozármislenyben. A tulajdonos korábban úgy nyilatkozott, hogy ha maradnak ebben az osztályban, akkor elgondolkozik a folytatáson.

  – Az első edzésen már bejelentettem a csapatnak, hogy nem finanszírozom tovább a klubot – vallott színt Feleki. – Az a helyzet, hogy a jelenlegi erőviszonyokat nézve a következő évben is jó esélyünk lenne a bajnoki címre, de belefáradtam abba, hogy szembe-szélben kell dolgoznunk. Amióta én vagyok a tulajdonos, az önkormányzattól egyetlen forint támogatást sem kaptunk, a taós pályázatok önerejéhez sem járultak hozzá egy fillérrel sem. Ez példátlan, még egy megyei csapatot is támogat az adott önkormányzat. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a polgármester kicsinyes módon próbál nekünk folyamatosan keresztbe tenni.

  Feleki azt is elárulta, hogy a csapatot működtető Kft. iránt már van érdeklődés, igaz nem Baranyából. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ha eladja a céget, az NB III.-as indulási joggal, akkor az új tulajdonos nem Kozármislenyben fog csapatot csinálni. Akárhogy is, nagy kár lenne ezért, hiszen az elmúlt években a Misleny sok-sok örömet szerzett a baranyai futballszurkolóknak.

  – Ha el kell adnom a Kft.-t, az olyan lenne, mintha a gyerekemtől válnék meg – vallotta be Feleki Attila.

  A mislenyi tulajdonos kritikái kapcsán, amelyek az önkormányzatot érintették, szerettük volna megszólaltatni Kozármisleny polgármesterét, Bíró Károlyt is, akit viszont péntek esti lapzártánkig nem értünk el.

  forrás: http://www.bama.hu/baranya/kozelet/foci-kozarmislenyben-penzcsap-elzarva-617654
   
 3. avatar: Golyó
  2015.05.20, 17:20 (szerk.: 2017.01.02, 19:05)
  A kozármislenyi sportkör évek óta csak a labdarúgásban biztosított sportolási lehetőséget a falu fiataljainak. A labdarúgók váltakozó sikerekkel szerepeltek az elmúlt években nem egy mérkőzéstől távolmaradtak. Az idén már rendszeresen megjelentek a mérkőzéseken. A játékosok szorgalmával sem volt baj, s az eredmény: a csapat bajnokságot nyert a járási II. osztályban. Győrfi Béla a szakosztály vezetője igen sokat tett a sport népszerűsítése, a fiatalok sportolási lehetőségének biztosítása érdekében.


  Forrás: Dunántúli Napló, 1965. november 25.
   
 4. avatar: pirospont
  2011.03.11, 08:16 (szerk.: 2016.05.25, 19:02)
  Március 7-én hétfőn, délután három óra magasságában, pécsi irodájában találkoztam a Kozármisleny SE elnökével Feleki Attilával, aki igencsak elfoglalt volt, de így is készségesen válaszolt az általam feltett kérdésekre.
  ...
  El kell mondanom, hogy nekünk egyetlen fizetett tisztségviselőnk sincs, tehát mindenki, aki az egyesület vezetésében dolgozik – akár a honlapot szerkeszti, akár utazásokat szervez, vagy mást csinál – ők olyan elhívatott emberek, akik szeretik valamiért ezt a klubot és szeretnének segíteni számunkra. Ilyen értelemben ez az egyesület más, mint a többi, hiszen hasonlóval megyei, illetve NB.III.-as szinten találkozik az ember, az NB.II.-ben nem.
  ...
  Én mindig a módszeres építkezésnek voltam a híve. Természetesen lehetne másképpen is, de ahhoz sokkal több pénzre lenne szükség, ezért mi mindig lépésről lépésre haladunk. Amikor 2002-ben meg tudtuk nyerni a megyei első osztályt, akkor azt nagyon nagyra értékeltem, csodálatos emlékeim vannak arról az időszakról. A következő lépcsőfok az volt, amikor az NB.III.-ban meghatározó szerepet töltöttünk be és a legvégén azzal sikerült feltenni az i-re a pontot, hogy óriási küzdelemben megnyertük a bajnokságot.
  ...
  Aztán amikor felkerültünk az NB.II.-be, akkor fokozatosan lettek célok. Például: stabilan maradjunk bent, hogy ne azt utolsó bajnoki utolsó percében dőljön el a bennmaradás, vagy mondjuk, próbáljunk tovább lépni. Tavaly nyárra pedig eljutottunk odáig, hogy ennek a bajnokságnak úgy futottunk neki, hogy egy Kozármisleny szintű kisvárosi csapatnak a céljai nem helyezésekben kell hogy megfogalmazódjanak, hanem a célunk az – természetesen kiesési gondjaink ne legyenek – hogy igazi utánpótlás-nevelők szeretnénk lenni és úgy gondolom, hogy jelenleg jó úton haladunk a céljaink megvalósítása felé.
  ...
  Vannak együttműködési partnereink is, egyik ilyen például a holland élcsapat a Twente, akikkel már második éve tart a kapcsolat, és hogy ez nem csak színlelt, névleges szerződés, azt az is mutatja, hogy edzőink voltak kint egy egész hetet. A szakmai stáb tanulmányozta az ottani munkát, illetve a hollandok is jártak már nálunk több alkalommal és tervben van, hogy tavasszal is látogatást tesznek nálunk. Tehát valóban próbálunk ellesni olyan dolgokat, amelyekben a holland labdarúgás előttünk jár. Másik ilyen partnerünk a Budapest Honvéd, akiktől szintén nagyon sokat tanultunk eddig. Én viszont annyival a jövőbe tekintenék, hogy egy igazi jó modell akkor jöhetne létre, ha a PMFC visszakerülne az első osztályba és egy NB.I.-es PMFC-vel szimbiózisba működne egy NB.II.-es Kozármisleny, ahol ugye az utánpótlás-nevelés az elsődleges cél. Szerintem, ha újra NB.I.-es lesz a Pécs, akkor ezt egy nagyon szép összefogás eredményeként végig lehetne modellezni, létre lehetne hozni.

  http://labdarugas.cimpa.hu/ferfi-labdarugas/latogatoban-a-kozarmisleny-se-labdarugo-csapatanal/
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2011.03.09, 18:10
  Változott a név és a címer?
  kép
  forrás:
  http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001029823992
   
 6. avatar: Golyó
  2009.08.17, 11:15
  A csapatnak indulót írtak! Énekel a Pokolgép énekese Rudán Joe.
  Itt meghallgatható és letölthető az induló:

  http://kozarmislenyse.hu/a-kozarmisleny-se-induloja