magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 3 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.12, 20:44 (szerk.: 2022.09.21, 17:22)
    Egyre durvább azt látni hogy rotálva, nem teljes gőzzel is sima győzelmeket hozunk a bajnokikon. Bár még korai bármiről is beszélni ezt a bajnoki szezont tekintve, de az elmúlt évek azt mutatják, hogy egyedül visszük az NBI-et és ha a tendencia folytatódik, ez jó ideig így is marad.
    Lassan csak azon kell filózni, hogy meddig megyünk nemzetköziben...
    Amikor a Football Managerben ezeket elértem hogy rendszeres tavasz meg sima bajnokság, azért mindig az járt a fejemben hogy de jó lenne ezt igaziban is megélni...

    Hajnal és Csercse nagyon összerakott valamit. Úgy vertük ma két nap készülés után a második helyezettet, hogy csak annyi volt a kérdés mennyi lesz közte. Imponáló eredménysor van a hátunk mögött, bízom benne, hogy a Monaco ellen folytatjuk a remek sorozatot.

    Sammy óriásit fejlődött. Nagyon jól áll neki a vezérszerep hátul. Plusz jót tett neki, h most jobb oldali belső védő.

    Szep volt fiuk!
    Minden tiszteletem a Kisvardae, kulturalt, sportszeru meccset jatszottak, ami ennyire futotta.
    Mint sok mas csapat szetrughattak volna minket, de valahogy megse tettek.
    Remelem odaernek a dobogora a vegen

    Elkényesztet a mostani csapatunk. Ezt a Fradit látni nagyszerű érzés. A 2. gólunk rajzolva volt. Laudouni--Civic és Ryan befejezi a góllal. Civic ma jóvátette a csütörtöki kiállítását.

    Nem írom, hogy kinőttük a mennyeit, egyrészt mert természetemtől idegen a nagyképűség (bármilyen nagyképűen is hangozzék), másrészt, és főként: babonából, nehogy úgy járjunk mi is, mint az ezernevűek.

    De. A második helyezettet úgy vertük félgőzzel, 3-0 után elbohóckodva 3-4 óriási helyzetet, hogy egy pillanatig sem volt kétséges a meccs kimenetele. Innentől baromi uncsi lesz a bajnokság, vesztett pontok tekintetében már a 8. forduló után 10 pont előnyünk van.

    Végre itthon is rend lett rakva, csak, hogy mindenki tudja hol a helye és meddig merjen álmodni. Elismerésem a csapatnak, szép volt! Hajrá Fradi!

    Könnyed laza győzelem. A mai meccs kapcsán ami jól esett és ami megfogott. Dininek mára csak a labdaszedés jutott a második helyezett csapat ellen. Ez nem semmi. Aztán az \'örökkévalóságunkat\' előrevetítő mozzanat. A büntetőből szerzett gólunk után a rendező ügyes érzékkel egy kisfiús csoportot mutatott, ahol egy kis- srác a belőtt gól után pólóját lekapva körözött a levegőben. Ez a Fradi a gyerekszívekbe ültetve. És a jövőkép!

    Különösen tetszik, mikor egy külföldi játékosunk elkezd tanulni a nyelvünkön (lásd kézis lányok), vagy énekelnek dalainkat. Zaki ma duplán kedvenc lett.

    Remélem most már többen elhiszik nem csak az ellenfelek lehetnek gyengék, hanem mi is jók. (Ez a Várda tisztességesen szerepelt a nemzetkoziben is)
    Csercse ma is befűzte az oktatófilmet, a kisvárdaiakat meg irigylem, közelről nézhették smiley
    Megint nagyon sok szép dolgot csináltunk, miközben újra nyugodtan nézem a bajnokikat, mint Szergej idejében, csak most attraktívabb a focink.
    Hajrá Fradi!
    Szép volt fiúk!
    Szaros edzőmeccs! smiley

    Náoké.
    Ez tekintélyparancsoló győzelem volt, 8 cserével a csütörtöki nemzetközileg is elismert teljesítményt elérő csapathoz képest, az itthoni egyetlen igazi kihívó ellen.
    Sigit nagyon jó volt újra látni JÓL játszani. Lai tanári volt sokadszor és jó látni, hogy az utóbbi meccseken elhagyta a földön ülve hisztiző énjét.

    Szerintem már csak akkor volt flegma a csapat, amikor minden eldőlt.
    Egyébként a 2. gólig nem volt ez egy könnyű meccs és voltak gondjaink hátul bőven. Jól játszott a Várda, frissek voltak és bizonyították, hogy ők jelenleg a 2.legjobb csapat az országban.

    Most szuper passzban ( ahogy dr Horváth mondaná Flow-ban) vagyunk, de rohadt sűrű és kemény lesg ez a szezon!
    Nem szabad visszavenni, és főleg nem szabad elbízni magunkat.

    Ott voltál a stadionban a 9000 Fradista között?
    Mert akik kinn voltunk, jól éreztük magunkat, nagyjából örömfoci volt, de hogy valamit fikázzak, az időjárás nem volt ideáls, a szél fújt erősen.

    A tizenegyes végrehajtása tankönyvi volt. Hiába érezte a kapus az oldalt, mire leért, már kifelé jött a labda a hálóból.

    Civic azért szépen csendben összegurigázott két gólpasszt és kiharcolt egy tizenegyest. A csütörtöki hibája után jól jött vissza a csapatba.

    Az tetszik a legjobban, hogy Csercseszov bárhogy forgatja a csapatot, az NBI-ben ugyanúgy harapunk, mint nemzetközi téren. Láttunk már sokszor olyat, hogy a nemzetközi kupákban hasít a csapat, de a bajnokin vagy fáradt sok játékos (mert pár napja pályán volt), vagy alulmotivált (nehéz úgy felpörögni a Várda ellen, mint egy török bajnok ellen) vagy sértődött (mert csak bajnokin jut szerephez). Viszont eddig a stáb tökéletesen oldja meg ezt a helyzetet, pedig nagyon nem egyszerű eltalálni ezt a kényes egyensúlyt.

    Félgőzzel, a meccs utolsó negyedében sokszor konkrétan bohóckodva volt ez ennyire tükörsima. Semmi esélye nem volt az ezüstérmesnek. A rendeltetését (edzőmeccs) betöltötte, mert visszatérhetett kezdőként Sigér, Ryan formájának és önbizalmának is jót fog tenni a dupla, Civic pedig remélhetőleg - miután csütörtökön a meccs után alaposan a pofánb.szta magát - ezzel visszatért a jó útra. Most ismét megmutatta, hogy miért a legjobb balhátvéd Magyarországon. Az utolsó húsz percben teljesen hiányzó koncentrációt meg eltettük csütörtökre a franciák ellen.

    Igazi mentalita\' Ryan Mmaee-meccs volt, lazán, szórakozva, behúzva. Tökéletesen jött ki, hogy még a gólokat is a testvérek szerezték.

    Más, mert látom, lassan slágertéma lesz sok felületen a \"sajnos a Fradinak rossz, hogy ennyire kiemelkedik a bajnokságból\"-faszság: az elmúlt bő három évben ezeket a komoly meccseket játszottuk: Trabzon
    2 Karabah, 2 Slovan, 2 Leverkusen, 3 Celtic, 2 Betis, 2 Young Boys, 2 Slavia Prága, 2 Dinamo Kijev, 2 Barca, 2 Juventus, 2 Molde, 3 Dinamo Zagreb, 4 Ludogorec, 2 Espanyol, 2 CSZKA Moszkva.

    Ez 35, több mint egy teljes bajnokságnyi meccs. Vagyis a nemzetközi szinthez szükséges tapasztalatot ott szerezzük meg, ahol kell: a nemzetközi porondon. A többiek kínja nem a mi dolgunk, mellesleg senki és semmi nem akadályozta meg például a Molt, hogy a rakás pénzüket normálisan költsék el. Csak a szakmai hiányosságaik. Egész nyugodtan leszarhatjuk.

    A minket üldöző várdaiak ellen 4-2-3-1-et játszottunk, 56%-ban birtokoltuk a labdát, 85%-kal passzoltunk, a meccstempónk 16.9 volt, ez némileg az átlag feletti, 10% volt a hosszú labdák aránya. A PPDA-nk rosszabb (12.4) volt, mint az olykor agresszívan letámadó Kisvárdáé (8.7). Az ellenfél térfelén 26 labdát szereztünk (ebből Laidouni 7, Sigér 6), a vendégek 31-et. 7 labdavesztésünkből jutott lövésig a vendégcsapat, mi 4-szer kerültünk így helyzetbe.

    A párharcokat a vendégek vitték nagy arányban (125-92), a kezdőcsapatból csak Samy (71%) és Laidouni (55%) nyerte ezeket 50% felett. Sok (90) támadópárharcot vállaltunk, de csak 33%-uk volt sikeres (ez a vendégeknél 66/50%). A fejpárbajokat 20-15 arányban vitték a Révész-csapat játékosai.

    36 támadásból 13 lövésig jutottunk, 6 találta el a kaput, a vendégeknél ez 37 + 6 / 16 / 3 (az utolsó 15 perc 11 / 7 / 2). Az xG-arány 2.61 – 1.71. Az első 75 perc 2.61 – 0.56, az utolsó 15 perc 0 – 1.15. Az xcG-arány 1.99 – 0.52.

    Dibusz 4 lövést (0.52) védett, 23 passzából 20 volt pontos.

    Pászka 47 percet játszott, 32 akciójának 66/%-a volt sikeres. 86%-kal passzolt, 6 párharcból 1-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Samy Mmaee 98 akciójának 85%-a volt sikeres, 1 lövése (0.13) gól lett, 92%-kal passzolt, 14 párharcból 10-et nyert. 10 labdát adott el (9-et a saját térfelén), 15-t szerzett, 7 passzt lopott.

    Kovacevic 37 percet játszott, 37 akciójának 68%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 6 párharcból 2-t nyert meg. 5 labdát vesztett (mind az 5 saját térfelén), 8-at szerzett, 4 passzt lopott.

    Civic 48 akciójának 60%-a volt sikeres, 74%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert. 10 labdát vesztett, 7-et szerzett, 7 passzt lopott. 2 gólpasszt adott (0.47), 1 tizenegyest harcolt ki.

    Sigér 77 percet játszott, 54 akciójának 72%-a volt sikertes. 2 lövése volt (0.57). 90%-kalé passzolt, 7 párharcból 1-et nyert. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Laidouni 98 akciójának 73%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14). 91%-kal passzolt, mind az 5 csele sikeres volt, 31 párharcból 17-et nyert meg. 13 labdát vesztett, 9-et szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.14).

    Auzqui 50 akciójának 64%-a sikeres volt, 74%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert. 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Gojak 66 percet játszott, 53 akciójának 62%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.08), 85%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Marquinhos is 66 percet volt a pályán, 45 akciójának 58%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.2). 79%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert meg. 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.07).

    R. Mmaee 62 akciójának 44%-a volt sikeres, 2 lövésből (1.1) 2 gólt szerzett, 62%-kal passzolt, 32 párharcból 11-et nyert, 3 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.24).

    Knoester 57 percet játszott, 61 akciójának 79%-a sikeres volt. 89%-kal passzolt, 7 párharcból 1-et nyert. 7 labdát vesztett (4-et a saját térfelünkön), 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Botka 47 percet játszott, 25 akciójának 72%-a volt sikeres. 79%-kal passzolt, 4 párharcból 3-at nyert meg. 8 labdát vesztett (5), 4 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Tokmac 28 percet játszott, 19 akciójából 16 volt sikeres (84%), 2 lövése volt (0.38), 14 passzából 13 volt pontos. 3 párharcból 2-t nyert meg.

    Vécsei is 28 percet kapott, 30 akciójának 63%-a volt sikeres, 16 passzából 13. Mindhárom csele sikerült, 9 párharcból 3-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Boli 17 percet kapott, 17 akciójából 9 (53%) volt sikeres, 7 passzból 6. 10 párharcból 3-at nyert, 3 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Fradi – Kisvárda:

    Civic 8.19
    R. Mmaee 7.89
    S. Mmaee 7.75
    Laidouni 7.40
    Dibusz 7.20
    Marquinhos 7.18
    Knoester 7.15
    Botka 6.68
    Sigér 6.56
    Vécsei 6.27
    Auzqui 6.21
    Gojak 6.09
    Tokmac 6.04
    Kovacevic 5.67
    Pászka 5.67

    https://ulloi129.hu/2022/09/11/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2022/09/13/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-12/
    https://ulloi129.hu/2022/09/19/civic-r-mmaee-s-mmaee-es-dibusz-laidouni-vecsei/