magyarfutball.hu

Vasas FC - Dorogi FC 5 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - Dorogi FC 2021
  2. Vasas FC - Dorogi FC 2021
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.03, 13:41
    Mint arról korábban már beszámoltunk, csapatunk pályaedzője, Tóth Mihály a Szeged elleni mérkőzés előtt pozitív eredményt produkált. Az újabb tesztelés a stábtagok és a csapat tekintetében is negatív eredménnyel zárult, azonban Kuttor Attila vezetőedző betegségre utaló tünetekre panaszkodott, így negatív tesztje ellenére ugyan távol maradt szerdán, de otthonról segítette a stáb munkáját a Jászberény elleni kupamérkőzésen.

    A szerdai teszteredményhez képest az újabb vizsgalatok alapján változás állt be vezetőedzőnk állapotában, Kuttor Attila legfrissebb koronavírus-tesztje pozitív lett. További rossz hír, hogy a már említett Tóth Mihály mellett Vég András erőnléti edző sem lehet jelen a mai összecsapáson, utóbbi vírusos influenzára utaló megbetegedés miatt.

    A szakmai stáb fenti három tagjának kiesése miatt Desits Szilárd pályaedző és Nagy Miklós sportigazgató maradtak a szakmai stábban, akik megfelelő végzettséghez kötött licenc és érvényes regisztrációs kártya birtokában részt vehetnek a helyszínen a kispadon a szakmai munkában. Rajtuk kívül természetesen az egészségügyi stáb, valamint Farkas Balázs kapusedző és Bárdosi Balázs videoelemző is a szakembergárda rendelkezésére áll.

    A szakmai stáb tagjai a héten folyamatosan tartották a kapcsolatot, a szakemberek videokonferenciák keretében is napi szinten egyeztettek, így továbbra is Kuttor Attila vezetőedző iránymutatásai alapján zajlik a munka, a technika vívmányainak köszönhetően a szakember - a szerdai kupameccshez hasonlóan - otthonából irányíthatja a mai bajnoki találkozót is.

    2021.10.31
    http://www.vasasfc.hu/hirek/kuttor_attila_ma_is_hianyozni_fog_a_kispadrol-5483