magyarfutball.hu

Aqvital FC Csákvár - Diósgyőri VTK 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.31, 16:38
    Mint köztudott, centerpályánk a felújítás után még nincs használható állapotban, emiatt Felcsúton fogadjuk a DVTK együttesét augusztus elsején – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.

    A vasárnap esti, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésünkkel kapcsolatban – mivel nem saját pályánkon, hanem a Pancho Arénában, Felcsúton kerül sor a találkozóra – néhány fontos információt osztott meg honlapunkkal csapatunk technikai igazgatója.
    - A legfontosabb, hogy a találkozó megtekintése mindkét szurkolótábor tábor, tehát a diósgyőri szimpatizánsok számára is ingyenes – tudtuk meg Hegedűs Ferenctől. – A hazai drukkerek a Puskás utca felől, a 3-as, 4-as pénztáraknál juthatnak be a stadionba, és a murvás parkolót használhatják, míg a diósgyőriek a (kitáblázott) vendégpénztári bejáraton keresztül juthatnak fel a lelátóra, illetve a vendégparkolót vehetik igénybe gépjárműveik számára. A stadionba csak a védettségi és személyi igazolvány egyidejű felmutatásával engednek be bárkit is a rendezők. Ennek hiányában senki nem léphet be a Pancho Aréna területére.
    A DVTK elleni találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik.

    http://aqvitalfc.hu/blog/2021/07/31/szurkolok-figyelem-2/