magyarfutball.hu

Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 0 : 2 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  2. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  3. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  4. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  5. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  6. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  7. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  8. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  9. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  10. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  11. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
  12. Kisvárda-Master Good - Ferencvárosi TC 2020
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.21, 17:18 (szerk.: 2020.10.26, 12:45)
    A legnagyobb pozitívum, hogy Isa megérkezett.smiley ma is messze a legjobb volt és már már a tavalyi legjobbját súrolta... Kár, hogy Boli meg Tocmac beleszürkült.:(

    Én Dibusznak nem adtam volna sárgát!!!

    Szerintem a bíró nem látta, hogy a kisgyerek nem akarja adni...

    A Várda, ismerjük el, kultúrált focit játszott, nem bunkóztak.

    A Várdában van néhány aki tud focizni. Nem volt ez könnyű.

    Maknak szolni kellene, hogy itt az altalanos velemeny szerint elso honapokban ne varjunk tul sokat az ujaktol, mert szokni kell a kozeget. Ugyhogy nem kellene labdat lekezelni, utemben passzolni, lefordulgatni az elso meccsein...nem tudom kinek kepzeli magat.
    Uzuninak se szoltak, Laidonuinak meg Kovacevicnek se, fejek fognak hullani.
    Szerencsere Baturinanak mar szoltak.

    Valahogy nem tudtam izgulni.magabiztosak voltunk, csak idő kérdése volt a gól. Profin hoztuk le ezt a meccset. A kiegészítő emberek közül Frimpi pár rizikós megoldást leszámítva stabil volt és fejjel is jól dolgozott. Skvarka idegen test még a gólunk előtt is majdnem elcseszte. Vécsei talány, mintha ott sem lenne. Baturina nagyon akar, talán pont ez a baj, kicsit higgadtabb lehetne. Szerencsére csapatként jól dolgoztunk és újra van egy Isaelünk. Soha rosszabbat !

    Ujjgyakorlat volt, picit nehéz ujjakkal.smiley)
    Gratulálok a csapatnak!
    Pofás csapatnak tűnik a Várda.

    Batu kán a 2. gólunkban elévülhetetlen érdemeket szerzett.Csak a tények kedvéért írom le.Skvarka meg a bénázásával,kibaszottul átverte a védőt.smiley

    Egy kifejezetten értékes győzelemnek tartom (persze majd minden fotelrebrov leírja, hogy ez a Barca ellen kevés lesz), válogatott szünet után, tartalékosan, fejben már félig Barcelonában értékes győzelem ez idegenben egy utóbbi időben jól teljesítő és most is helyenként kifejezetten kulturáltan játszó Kisvárda ellen.

    Teljesen rendben volt,szerintem.Egy nagyon nagy meccs előtt érthetően,szinte mindenki (Lovre és Lai nem) óvatosan,kicsit takaréklángon játszott.Így is sima volt.

    a legjobb formában lévő NBI-es csapat otthonában győzttünk 2-0-ra a válogatott meccsek után 2 nappal. ezt nem kell magyarázni

    Frimpi és Laidouni tanárian játszottak. Mindkettejük mozgása nagyon tetszik.

    Frimpi? Volt 3-4 elég suta mozdulata, amiből komoly bajok is lehettek volna.
    Pont az ilyen kiszámíthatatlan hibái miatt nem lesz stabil kezdő szerintem.

    Érdekes, én meg pont azokra a mozdulatokra nem emlékszem. De azok mellett meg volt vagy nyolc tényleg tanári megoldása.

    Egy középhátvédnél egy hiba is végzetes lehet, mindegy hányszor tanárkodik egyébként.
    Egyébként Kovacsevics is hibázott párszor, remélem neki elég volt ez a meccs, hogy visszajöjjön a sérülés előtti formája.

    Okosan es helyenkent jol jatszottunk egy szervezetten es onmagahoz kepest szinten nem rossz Kisvarda ellen. Az egyeni teljesitmenyeket nem boncolgatva megemlitenem MAK tud focizni es ha o is es mi is akarjuk komoly nyereseg lehet.

    Ha nem lejt a pálya, ha nem a bíróról szól a meccs, az ilyeneket most már simán be tudjuk húzni, mert akkora a minőségi különbség a mi keretünk és főleg az edzőnk és a többiek között. Sokszor még ellenszélben is megy ez, de ott még nem tartunk, hogy mindig minden körülmények között eredményesek legyünk.

    Nagyon szenvedős meccs volt ez a mai. Valahol érezni lehetett, hogy azért találunk majd egy gólt, de nem sok jól felépített támadásunk volt. Olyan legyünk túl rajta hangulatú csata volt a katalánok elleni várva várt összecsapás előtt.

    Szerintem kifejezetten uraltuk a meccset. Néhány, apróbb periódustól eltekintve. Végig lehetett érezni, hogy simán behúzzuk.
    Ez nem azt jelenti, hogy a Kisvárda ne jelentett volna veszélyt.

    Uraltuk, ez nem is vitás, de olyan lassúak, körülményesek voltunk szerintem. Nekem hiányzott a gyors passzos játék, távoli lövések. De a lényeg a győzelem és ugye hoztuk a pontokat. Csak én jobb játékot várok a srácoktól.

    Ilyen az, amikor felőrlöd az ellenfelet.
    Sejteni lehetett, hogy ha előbb nem is, a meccs utolsó harmadában jön a gól.
    Bravó, fiúk! Most már arccal Katalónia felé!

    Elég magabiztosan hoztuk le a meccset, annak ellenére, hogy hátul sajnos egy-két bakit elkövettünk, amit egy jobb csapat talán ki is tudott volna használni. Jó hír, hogy Isael jobb formába lendült. Laidouni és Haratin volt szerintem a meccs legjobbja. Sajnos Kovacevic még nincs top formában. Frimpong igen jól teljesített és nem is sérült meg szerencsére. Sajnos Tokmac és Boli góljai valahol hiányoznak, de remélem előbb-utóbb beindulnak. Civic beadása igen jól sikerült a gól előtt és Isael is jól érkezett. Skvarka nem igazán tud nagyon felpörögni. A Várda nagy taktikája az volt, hogy betolják a buszt és az előrevágott labdákból próbálnak helyzetet teremteni. Ha nem ilyen jó játékosaik vannak, akkor semmi nem lett volna, de szerencsére így se sok. Ilyen játékosokkal nem értem miért nem próbálnak meg focizni is és nem csak bunker focit játszani. Hajrá Fradi

    Igazából tegnap szinte egyetlen percig sem éreztem, hogy veszélyben lenne a győzelmünk. Volt pár helyzete a Kisvárdának, de ez csak azért fordulhatott elő, mert -számomra kissé meglepő módon- elég kulturáltan fociztak.

    A második félidőben a 60.perc környékétől kezdtünk el újra dominálni a pályán, Rebrov meg... Hát hihetetlen a pali. 46 órával a moszkvai meccs után beteszi a csapatba Bogdán helyett Dibuszt, aki pontot érő bravúrt mutat be. Behozza a balhátvéd Civivet, aki 2 percen belül gólpasszt ad. Beteszi Baturinát, aki miután lesre játssza egy 100%-os helyzetben saját magát, később labdaszerzéséből megindulva eldöntjük a meccset.

    Rég láttam ennyire sima meccset a Kisvárda ellen. Nem igazán értek egyet azokkal, akik szerint a csapat fejben már Barcelonában volt: ezt a meccset úgy nem nyertük volna meg a kiegészítő emberekkel, ennyire magabiztosan.

    Egyetlen korrekció, és mivel már hatszor leírtam, képes kiderülni, hogy tévedek: az a Baturina helyzet lesre volt ítélve. Ha nem indul el, a kapus hamarabb ér oda, mint Haratin (mivel látta, hogy Roko jön, nem volt értelme kifutnia, de Igor méterekkel messzebbről startolt, úgy a kapus is futott volna keményen), így meg, hogy ment az akcióval, les volt. Ha átengedi és gól, akkor egész héten ment volna a harakiri arról, hogy lesgóllal húztuk be, pedig másképp a Kisvárda biztosan kiegyenlít!

    kép
    Azt 54:35 tiszta játékidejű találkozón a mieink 59%-ban birtokolták a labdát, 87%-kal passzoltak (a hazaiak 80%-kal), és 71-64 arányban hozták a párharcokat, miközben a hazaiak kétszer annyit szabálytalankodtak (7-14). A két csapat egyaránt 11-11-szer lőtt kapura, a mieink azonban csak háromszor találták el azt (a második gól hazai segítsége ebben természetesen nincs benne, ahogy az xG-értékben sem).

    A meccs InStat TOP5-jében csak fradista volt: 1. Heister (320), 2. Frimpong (303), 3. Lovrencsics (294), 4. Civic (293), 5. Dibusz (285).

    A csapat 4-2-3-1-ben játszott, Haratin a 6-os poszton, Laidouni a 8-ason, míg Boli mögött a sokszor helyet változtató Isael – Skvarka – Tokmac hármas. A saját térfelünkön 29 labdát adtunk el, kettő vezetett lövéshez, az ellenfél térfelén 30-at szereztünk, ezekből 3 lövésig jutottunk. Az első órában folyamatosan nálunk volt a labda, ezek után jöttek ránk a hazaiak.

    Az xG-arány 0.66-0.63 a javunkra, azaz egyik félnek sem volt sok ziccere (ebben az öngól nincs benne). A hazaiak picit több támadást vezettek (24+2 – 27+3), a mieink több támadópárharcot nyertek (27-19) és 36%-kal adtak be. A meccstempó átlagos volt: 16.64-16.58 (az átlag 16.75). Kevés hosszú labdánk volt (7%-15%), a PPDA (passz per védekező akció) érték az átlagnál rosszabb volt (10.58 – 13.45, a Fradi átlaga 9.64). A mieink 18.3 méterről lőttek átlagosan, a vendégek főleg távolról (23.3m), legutóbb a Djurgarden lőtt ennél messzebbről.

    Az xcG arány 1.28 (Dombó) – 0.9 (Dibusz) volt – az öngól természetesen ebben sem volt benne.

    Dibusz 5 lövést védett, egy volt reflexvédés (0.9 xcG). 24 passzából 22 pontos volt, 19-szer adtuk haza neki a labdát.

    Lovrencsics 72 akciójának 68%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 6 hosszú labdájából 5 volt jó. 15 párharcból 6-ot nyert, 7 labdát vesztett, 6-ot szerzett vissza, 2 passzt lopott. 1 lövése volt (0.04 xG), 1 lövést készített elő (0.17 xA).

    Frimpong 104 akciójának 82%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 12 párharcból 8-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 12-t szerzett vissza, 6 passzt lopott, 5-ször tisztázott.

    Kovacevic 108 akciójának 83%-a sikeres volt, 92%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert meg. 7 labdát vesztett, 8-at szerzett vissza, 7 passzt lopott, 3-szor tisztázott. 1 lövése volt (0.03 xG).

    Heister 66 percig volt a pályán, 71 akciójának 76%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 17 párharcból 8-at nyert meg. 8 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza, 4 passzt lopott. 4 beadásból 3 volt pontos. 2 lövéséből 1 talált kaput (0.04 xG). 2 lövést készített elő (0.26 xA).

    Haratin 75 percet kapott, 90 akciójának 80%-a sikeres volt. 90%-kal passzolt, 12 párharcból 6-ot nyert. 8 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 4 passzt lopott.

    Laidouni 89 akciójának 80%-a volt sikeres. 89%-kal passzolt, 26 párharcból 15-öt nyert (!), 5 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 2 passzt lopott. Ezúttal csak 4-szer szabálytalankodtak ellene.

    Isael 84 percet volt a pályán, 57 akciójának 42%-a volt sikeres. 2 lövésből 1 talált kaput, az gól is lett (0.07 xG). 62%-kal passzolt, 22 párharcból 10-et nyert. 2 lövést készített elő (0.03 xA).

    Skvarka 70 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.05 xG). 80%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et nyert.

    Tokmac 75 percet volt a pályán, 55 akciójának 45%-a volt sikeres. 78%-kal passzolt, 17 párharcból 4-et nyert, 5 labdát szerzett az ellenfél térfelén. 1 lövést készített elő (0.04 xA).

    Boli 66 percet kapott. 43 akciójának 42%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.38 xG). 91%-kal passzolt, 18 párharcból 6-ot nyert meg.

    Baturina 28 percet kapott, 23 akciójának 26%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.03 xG). 3 passza mind jó volt, 10 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát szerzett az ellenfél térfelén, ezek egyike vezetett a második gólhoz.

    Civic is 28 percet kapott, 29 akciójának 69%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02 xG) és egy asszisztja (0.06 xA). 85%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert. 5 labdát vesztett, 6-ot szerzett vissza, 3 passzt lopott, 4-szer tisztázott.

    Vécseinek 19 perc jutott, 13 akciójának 77%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 2 párharcból 1-et nyert, 3 labdát vesztett, 1-et szerzett vissza, 1 passzt lopott.

    Mak is 19 percet játszhatott, 15 akciójának 73%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.01 xA) és az ő beadása után született a második találat (ez a Wyscoutnál nem, a mi számításunk szerint gólpassz).

    Zubkov 10 percet volt a pályán. 11 akciójából 1 volt sikeres. 4 passzából 1, 4 párharcából egy sem.

    https://ulloi129.hu/2020/10/16/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-7/
    https://ulloi129.hu/2020/10/18/igy-teljesitettunk-a-kisvarda-ellen-7/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.16, 21:04
    Teltház előtt fogadhatjuk a BL főtáblás magyar bajnokcsapatot

    Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre már csak korlátozott számban lehet belépőt vásárolni 17 órától a Várkerti Stadion hazai jegypénztárában. A vendégpénztárba már napokkal ezelőtt minden belépőjegy elfogyott, ezért a vendégpénztár ki sem nyit, így azok a ferencvárosi érzelmű szurkolók, akik nem rendelkeznek érvényes belépővel, ne is induljanak útra Kisvárdára. A mérkőzés 20 órakor kezdődik, kapunyitás 18.45-kor.

    2020.10.16
    http://kisvardafc.hu/hir/telthaz-elott-fogadhatjuk-a-bl-fotablas-magyar-bajnokcsapatot/3211