magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Diósgyőri VTK 0 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.30, 10:08
    Ennyit tesz hozzá egy jó és elhivatott edző a DVTK játékához, eredményességéhez. Az a baj, hogy Bódogon és Dárdain kívül nem tudok több feltörekvő, ifjú, tehetséges magyar edzőről, aki jó helyen pallérozódott volna, és hogy Dárdainak - természetesen - esze ágában sincs hazajönni.

    Ennyit engedett a DVTK védekezése. A Haladás a múlt héten lefocizta a Lokit (rúghattak volna vagy 4-5 gólt), ma viszont megbénította őket a DVTK Bódog-féle stratégiája. Ennyit tesz egy EDZŐ.

    Taktikailag, akarásban és főleg erőnlétileg egyaránt a Hali fölé nőttünk, és igen, az edzőnk is vastagon benne van a győzelemben. Látszik, hogy nem a magyar posványban tanulta az edzői szakmát!
    AMÍG ÉLEK ÉN......CSAK A DIÓSGYŐR!!!

    Bódog kb. azt csinálja a DVTK-val az enbéegyben, mint Dárdai a Herthával a Bundásban. Ha ehhez hosszú távon is partnerek lesznek a játékosai, akkor a mezőny első felében fognak kikötni. Hajrá nekik!

    valóban meglátszik Bódog munkája. Végig a taktikáját követték a játékosok,mégha túl agresszívan is. A sárga-piros lapok hiányáról meg annyit,hogy a meccs elején azonnal repülhetett volna ütésért a piros,szóval sztem ezt a témát le lehet zárni. Hagyta a bíró a keménykedést,ennyi és nem több. Megérdemelt a 3 pont,csak így tovább. Jah és alig várom,h a miskolci katlanban játszon a csapat mert az bitang lesz smiley Csak a DIÓSGYŐR!

    Egy remek edző által jól összerakott, egyfelé húzó csapat, semmi hangzatos, néphülyítő duma, céltudatos, profi munka és lőn eredmény! Gratulálok Bódog Tamásnak!

    Senkit nem kellett sérülés miatt lecserélni. A mieink mindig labdára mentek, még akkor is kaptunk sárgát, amikor a labdát rúgtuk el, mint Busai. A tieitek meg mindentől elfeküdtek, mintha a szél fújta volna el őket.

    Ha a hali tovább erőlteti az nb3 as szintű fiatalok beépítését a csapatba akkor sok jóra ne számítson ebben az idényben ,tudom nem Mészöly hibája, a tulajok erőltetik rá hogy márpedig játszatni kell őket a pénz végett,elkel dönteni a pénz kell vagy az nb 1!!

    naja19, a Haladásnak szüksége van arra a pénzre, amit a fiatalok játszatásáért kap, tehát nem kérdés, hogy folytatják-e ezt a vonalat.
    .
    Az viszont jól látszik, hogy ami korábban elég volt, az ma már kevés lehet, jelesül: Radó-féle fizikumú gyerekeket ont a szhelyi akadémia, és ez ma már - hála Istennek - itthon is kevés. Változtatniuk kell, de ahhoz már késő, hogy ez a változtatás az idei szezonjukat megmentse. Viszont szerintem jelenleg is van bennük annyi, hogy legyen esélyük a bentmaradásra.

    Kedves hozzászólók!
    Jobbak voltatok,0-3 után ezen nem is vitatkozik senki.Csak azért,mert megy a szekér,azért vegyük le a szemellenzőt.Még a szpíker is hülledezett a bíró ítéletein.Volt itt könyökös,páros lábbal hátulról,kétkezes lökés stb.Szeretném,hogy hazai pályán ilyeneket ne fújjanak be nektek,gondolom akkor se lesz gond.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2583593