magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Gyirmót FC Győr 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.04.30, 10:40 (szerk.: 2017.05.01, 16:35)
  Sima volt smiley meg az is belefert, hogy megint egy kocsog birot kaptunk, erthetetlen miert vett el tolunk 2 golt, nehany gondolat roviden:

  - kb 2500-an lehettunk, ami nem rossz egy Gyirmot ellen (a Fay utcaban persze erre kb 4000-t mondananak), a tabor letszamban es hangeroben is jo volt

  - a vedelmunk egesz meccsen eleg bizonytalan volt, Barath-ot lehet talan dicserni ill. Grofnak volt egy nagy vedese

  - mozonyben eleg kozepesen jatszottunk, de azert volt nehany komoly helyzetunk:Nagy Gergo, Zsoter rendben volt, viszont Vasziljevicsnek nem kellene ilyen sok idot adni...Koszta a Vasas elleni 100%-os helyzetehez hasonlot most is kihagyott

  - a Gyirmotnak momentuma sem volt (de azert 1 helyzete akadt), rendkivul unszimpatikusan huztak az idot

  - valaki bántja még Lanzát? smiley

  A végén Zsótér üres kapus emelése beakadhatott volna még. A Gyirmót minden volt ezen a meccsen, csak szimpatikus vesztes nem.

  Ez nehéz szülés volt, de nem miattunk.

  Tetszett, hogy ment a csapat, nem játszottunk igazán jól, de egyértelműen domináltunk.

  Nagyon örültem Nagy Gergő játékának, szerintem elég jól szedte össze a labdákat és jól osztogatott. Jó volt még King, Eppel, Zsótér, de mindenki elfogadhatót nyújtott.

  Lanzafame végre ismét megmutatta, hogy miért van a csapatban. Én sokat kritizáltam mostanában, így most azt is leírom, hogy ma végre megint igazi motor volt, nem totyogott, nem lassított, nem fetrengett, hanem futballozott. És nem a gólja miatt dicsérem. Remélem, hogy a hátralévő meccseken is ezt az oldalát fogjuk látni.

  Ez egy nagyszerű sportélmény volt, hősies győzelem, a végén még el is érzékenyültem, gratulálok a csapatnak!

  És akkor ebben a külön hozzászólásban a játékvezetésről...

  Az első gól teljesen tiszta volt, a védő a másik irányba mozgott, köze nem volt a labdához. Ha Ibrahimovic, vagy Suarez lő egy ilyet, nem hiszem, hogy visszafújja ugyanez a spori...

  A tizenegyes újrarúgatása egyszerűen nevetséges volt. 10-ből legalább 7-szer befutnak a játékosok, egyedül akkor van jelentősége, ha kijön valahogy a labda. Nem hiszem, hogy ha Eppel kihagyta volna, akkor is újra kellett volna rúgnia...

  Szerintem teljesen egyértelmű, hogy mi történik, szóval szégyelljék magukat a gecikatonák...

  De amíg esély van, addig menni kell, harcolni, mint ma. Talán 20 éve nem voltam olyan büszke a csapatra, mint ma. Még el is érzékenyültem, pedig ez igen ritka dolog.

  Nem kötekedésből, ha szerinted unszimpatikusan húzta a Gyirmót az időt, akkor még nem láttál csapatot unszimpatikusan időt húzni. Bár a helyszínen abszolút másként lehet megélni, ezt aláírom. S ott ilyen kiélezett helyzetben 10 másodperc is fél percnek tűnhet

  Ma reggel megnéztem az ismétlést az M4-en, direkt ilyen aspektusból is.

  - kirúgásaik abszolút normál időn belül voltak, 20-25 másodperc mindennel együtt (amikor az első lassabb volt, rögtön sárgát is kapott az 58. percben)

  - cseréik fél perc alatt letudva, szerintem teljesen rendben van

  - kétszer kellett ápolni, olyan 1.20-as idő volt mindkettő, a másodiknál a gyerek alig tudott lemenni, szóval nem tűnt kamunak

  Azt meg nehogy már magyarázni kelljen hogy az első gólt miért vették el: veszélyes játékért; 1,6 méter magasan volt Eppel lába, az lett volna a furcsa, ha megadják

  Csak A Kispest - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.04.29, 16:39
  A Bp. Honvéd - Gyirmót FC meccset eredetileg Karakó Ferenc vezette volna, de a játékvezető betegsége miatt az egyik alapvonal játékvezető, Szőts Gergely fújja a sípot a mérkőzésen. Szőts helyét Iványi Zoltán veszi át.

  http://honvedfc.hu/hirek/karako-megbetegedett/2017-04-29
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2017.04.24, 17:19
  Kispest-Gyirmót: 500 ingyenes belépő az Északi Kanyarba

  A Budapest Honvéd vezetése és az Ultras Kispest vezetői megegyeztek, hogy a Gyirmót elleni sorsdöntő bajnokira az első 500 ember ingyen válthat belépőt a kanyarba a Bozsik-stadion pénztárainál.
  A kieső jegybevétel felét, 325 ezer forintot az ultrák dobják össze, így a szombati meccsen is gyűjtést fogunk szervezni. Kérjük, aki teheti, járuljon hozzá, hogy kevésbé tehetős társaink is velünk szurkolhassanak a bajnoki címért! A dobozt a bejáratnál lévő standunknál, meccs alatt pedig a capo-emelvénynél találjátok.
  Fontos, hogy klubkártyával a 18 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ingyenes a belépés (a klubkártya szombaton kiváltható a 2-es kapunál), ők jelezzék ezt a pénztárnál és ne kérjenek ingyen belépőt!
  Az eddigieknél is többet kell tennünk a lelátón a bajnoki címért, ezért kérés helyett kiadjuk a jelszót: szombaton kötelező a megjelenés a Bozsikban!

  Ultras Kispest